Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ "ΥΜΝΕΙ" ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τις εκπομπές του ΑΡΤ και κυρίως την εκπομπή "Όλη η Ελλάδα μία γειτονιά" με παρουσιαστή τον Γιώργο Καρατζαφέρη τις παρακολουθώ. Στην σήψη της ιδιωτικής-αργυρώνητης από τους Σιωνιστές-τηλεόρασης θεωρώ προσωπικά την συγκεκριμένη εκπομπή μία "εθνική όαση" όπου γίνεται καυστική κριτική αλλά δεν μου αρέσει η αλαζονεία, η έπαρση, το συνεχές "εγώ-εγώ" του Προέδρου του ΛΑΟΣ! 
Τέλος πάντων, στις δύο τελευταίες εκπομπές (16/07/13 - 17/07/13) ακούμε από τον Καρατζαφέρη "υμνητήριες" κορόνες υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια. Λέει ότι υπάρχει διαχωρισμός θέσεων μεταξύ Παπούλια και κυβέρνησης
Ο Παπούλιας μιλά μια στο τόσο και λέει πράγματα αυτονόητα που έπρεπε να τα πει χρόνια νωρίτερα. Έχει το δικαίωμα αναπομπής νομοσχεδίου αν κρίνει πως είναι αντισυνταγματικό. ΠΟΤΕ το χρησιμοποίησε! Αυτός είναι διαχωρισμός θέσεων Παπούλια-κυβέρνησης;;; Ο Παπούλιας που βάζει τις υπογραφές του αβέρτα στους Νόμους ξεπουλήματος και εξαθλίωσης είναι δείγμα διαχωρισμού θέσεων;;;
Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης ξέχασε το παρελθόν του. Τα προέβαλλε στο τότε Telecity και μετά τα ξέχασε. Ακόμα υποστηρίζει την εφιαλτική 40ετή Β΄ Αβασίλευτη Δημοκρατία που ζούμε παρέχοντας κάλυψη στον άνθρωπο που υπογράφει την εξαθλίωσή μας, το ξεπούλημα της Πατρίδος. 
Το ΑΡΤ παίζει το βίντεο που ο Παπούλιας λέει "Ποιος είναι ο Σόιμπλε που λοιδορεί την Πατρίδα μου; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Ποιοι είναι οι Φιλλανδοί;" Ορθώς τα είπε. Τον άκουσε κανένας.;;; Και ακούμε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ "μπράβο στον Παπούλια που δεν δέχθηκε τον Σόιμπλε" (που για τον οποίο φρούριο έκαναν την Αθήνα).
Ο Γ. Καρατζαφέρης δεν προλαβαίνει τις εξελίξεις. Η Β΄ Αβασίλευτη Δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Οδήγησε την χώρα σε ξεπούλημα. Και συνεχίζει να υποστηρίζει αυτό το "λαμπρό" πολίτευμα που είναι συνώνυμο της μίζας, των σκανδάλων, της φαυλότητας και της διαφθοράς. 
ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. "Άνακτα ειρήνης, Βασιλέα σοφόν, φύλακα του Έθνους και της Πατρίδος ημών, παρά του Κυρίου αιτησώμεθα". Με αυτά τα λόγια παρακαλούμε τον Τριαδικό μας ΘΕΟ να αποκαταστήσει στην χώρα μας την Βασιλευομένη Δημοκρατία και τον Βασιλέα μας Κωνσταντίνο ΙΓ΄.
Καιρός ο Καρατζαφέρης να θυμηθεί το παρελθόν του και να αποτάξει το αβασίλευτο δαιμόνιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου