Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΓΑΜΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ - ΝΙΝΑΣ ΦΛΟΡ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος».

Η τριμελής Επιτροπή του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος» εύχεται στον Πρίγκιπα Φίλιππο και στην Πριγκίπισσα Νίνα να ζήσουν για πάντα μαζί γεμάτοι υγεία και κάθε ευλογία! Το μυστήριο του Γάμου τους έλαβε χώρα στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών την 23η Οκτωβρίου 2021 χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και παρουσία πολλών μελών διαφόρων Βασιλικών Οικογενειών ανά τον κόσμιο.
Στις δυσκολίες να είναι πάντα πιασμένοι χέρι-χέρι και η καρδιά του ενός να είναι περασμένη μέσα από την καρδιά του άλλου.
Ο Θεός να τους χαριτώνει, να τους ενισχύει την μεταξύ τους και την εις αλλήλους αγάπη και να τους αξιώσει αφού ζήσουν την πληρότητα της σχέσης τους όταν ασπρίσουν τα μαλλάκια τους να περάσουν στην αντίπερα όχθη της ζωής, στην ατελεύτητα χαρά της Βασιλείας του Θεού.

ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!

2 σχόλια:

  1. Γνωρίζουμε αν η Υψηλοτάτη Πριγκίπισσα Νίνα ασπάστηκε την Ορθοδοξία; Γιατί την είχα δει στο βίντεο της κηδείας του Μεγαλειοτάτου Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ να κάνει τον σταυρό όπως τον κάνουν οι "καθολικοί" κι οι προτεστάντες, σε Αντίθεση με τον άνδρα της τον Υψηλότατο Πρίγκιππα Φίλιππο ο οποίος τον έκανε Ορθόδοξα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι επι τη ευκαιρία, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στην αδελφή του Βασιλέα μας Κων/νου ΙΓ(Β'), πριγκίπισσα Ειρήνη με αφορμή την ονομαστική της εορτή(της Αγ.Ειρήνης της Μεγαλομάρτυρος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή