Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ...

Γράφει ο Π.Π., ένας από τους διαχειριστές του «Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος».

Συνήθως και πάντα οι άλλοι φταίνει. Όμως ούτε οι μασόνοι, ούτε οι σιωνιστές, ούτε η εωσφορικη ελίτ, ούτε οι αρχιερείς ούτε οι πολιτικοί. Φταίμε εμείς. Ο Θεός επιτρέπει όλα αυτά και κάτι τέτοιους να είναι σε αυτές τις θέσεις ένεκα των αμαρτιών μας.

Πόσες αμβλώσεις κάθε χρόνο;

Πόσοι βλασφημούν τα θεία;

Πόσοι δεν κάνουν ελεημοσύνη; (Και δεν αναφέρομαι μόνο στο αν δίνουν λεφτά ή όχι)

Πόσοι είναι βουτηγμένοι στα σαρκικά πάθη;

Ο ναρκισσισμός και η αλαζονία των ανθρώπων, η υπεροψία, κατάκριση, η αδιαφορία για τον συνάνθρωπο, αδιαφορία για την σωτηρία, φιλαργυρία, αργολογία, κενοδοξία, ψυχρότητα, σκληροκαρδία, οι αδικίες, υπερβολική φιληδονία, οι μαγείες, η αποστροφή από την Ορθοδοξία και η αποδοχή του πνεύματος της Νέας Εποχής (τεχνικές και μαγείες), η αποστασία, η ανηθικότητα στα ύψη κλπ κλπ, όσοι πάμε στην Εκκλησία πάμε διότι αγαπάμε τον Χριστό ή πάμε γιατί επιδιώκουμε ανέσεις σε αυτή την ζωή και φερόμαστε χειρότερα από αυτούς που είναι απ'εξω από την Εκκλησία;;

Όλα αυτά και πολλά άλλα αμαρτήματα δικά μας εδώ και δεκαετίες τις πληρώνουμε τώρα. Και για αυτό ο Χριστός μας άφησε μόνους μας και επέτρεψε στον διάβολο να κάνει κουμάντο. Γιατί αυτόν επιλέξαμε, αυτός μας αρέσει. Κάνουμε, υποστηρίζουμε και υπερασπιζόμαστε ανθρωποκτονίες (εκτρώσεις) οπότε αυτός που επιλέξαμε για άρχοντα τούτου του κόσμου είναι ανθρωποκτόνος (διάβολος). Γι΄ αυτό ο Θεός έκλεισε τους ναούς.

Τώρα, όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, «ο Θεός παίρνει σκούπα». Θα γίνει το ξεκαθάρισμα. Θα ξεχωρίσει την ήρα από το σιτάρι. Και όσοι ζήσουν θα είναι αυτοί που πραγματικά έχουν τον Χριστό στην καρδιά τους (ακόμα και αυτοί που δεν Τον γνωρίζουν, διότι λέει κάτι το ωραίο «Χριστέ, τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, τὸ φωτίζον καὶ ἁγιάζον πάντα ἄνθρωπον ἐρχόμενον εἰς τὸν κόσμον». Μόνο εμείς οι ορθόδοξοι; Όχι, αλλά και όσοι έχουν Τον Χριστό στην καρδιά τους αλλά δεν άκουσαν ποτέ για Αυτόν..."Έλεον θέλω και ου θυσία". «Η αγάπη καλύπτει πλήθος αμαρτημάτων». Έχουμε αυτή την αγάπη; Αν έχουμε τότε καλώς, αν δεν έχουμε ας παρακαλέσουμε τον Θεό να σπάσει το μπετόν από την καρδιά μας και να μας την βάλει μέσα. Αὐτῷ ἡ δόξα καὶ τὸ κράτος εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων· ἀμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου