Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

«ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ»

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής του «Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος».

Η τριμελής Επιτροπή του «Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος» εύχεται στον Βασιλέα μας Κωνσταντίνο περαστικά και να είναι σιδερένιος! Προσευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει την αποκατάσταση της υγείας του, καλή ανάρρωση και να του χαρίζει μακροημέρευση και οικογενειακές χαρές!

Να υπενθυμίσουμε σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης και την σελίδα των «Βασιλοφρόνων της Ελλάδος» στο facebook ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος υπέστη πνευμονικό οίδημα μετά από εισρόφηση, και όχι ισχαιμικό επεισόδιο όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου "Υγεία" στην Αθήνα και του παρείχετο αγωγή με οξυγόνο για την πνευμονία και το πνευμονικό οίδημα που υπέστη. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου εξήλθε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Νεότερες πληροφορίες για την πορεία της υγείας του Βασιλέως μας αναφέρουν ότι κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στην θεραπευτική αγωγή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στον Βασιλέα μας η Βασιλομήτωρ της Ισπανίας και αδελφή του Σοφία καθώς και ο Πρίγκιπας Νικόλαος.

Οι προσευχές μας στον Θεό να τον συνοδεύουν πάντα!

1 σχόλιο:

  1. Και σύντομα να ξανάρθει ως Βασιλεύς στη χώραν μας! Ζήτω ο βασιλιάς Κωνσταντίνος! Ζήτω ο Διάδοχος Παύλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή