Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΙΜΙΑ, ΜΕΤΑΞΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το τελευταίο τετραήμερο του Ιανουαρίου έχουμε τρεις θλιβερές επετείους που στιγμάτισαν την νεοελληνικήν ιστορία:
* 28 Ιανουαρίου 2008: Θάνατος του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου εξ αιτίας δύο πρωτογενών καρκίνων (ήπαρ & έντερον) προκληθέντων από ενεργό ιώδιο.
* 29 Ιανουαρίου 1941: Θάνατος του κυβερνήτη Ιωάννου Μεταξά από δηλητηρίαση ραδιουργηθείσης από την Ιντέλιντζες Σέρβις.
* 30 Ιανουαρίου 1996: Θάνατος των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού Χριστοδούλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού και Παναγιώτη Βλαχάκου προκληθείς από κατάρριψη ελληνικού ελικοπτέρου υπό τούρκων καταδρομέων.

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος
http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/makaristos.jpgΟ μακαριστός Αρχιεπισκόπος Χριστόδουλος, πραγματικός ΕΛΛΗΝΑΣ και αληθινός Ορθόδοξος Ποιμενάρχης, ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλο το νόημα της λέξης, έβαλε τέλος στην Αρχιεπισκοπική του διακονία  με τις λαοσυνάξεις του (Ιούνιος 2000) για το θέμα των ταυτοτήτων. Ένωσε τον Ελληνισμό με την αγωνιστικότητα, τα λόγια του και την απλότητα του.
Ο οργανισμός του άρχισε να εξασθενεί. Ενεργό ιώδιο στο ποτό του που προάκαλεσε δυο πρωτογενείς καρκίνους που θα τον έστελναν στον τάφο. Και πράγματι, ένας ολόκληρος; λαός βυθίστηκε στο πένθος στις 28 Ιανουαρίου 2008.
Έπειτα (μετά 8 μήνες) τίθεται σε εφαρμογή το μασονικό σχέδιο "Ελληνική Κρίση", ξεσπά η οικονομική κρίση, η Ελλάδα γίνεται το πειραματόζωο της Ευρώπης, υποδουλώνεται δια του μνημονίου στο ΔΝΤ και την Γερμανία και απεμπολούνται ιερά εθνικά της εδάφη!

Ιωάννης Μεταξάς
http://static-enet.toolip.gr/resources/2013-09/11-1--17-thumb-large.jpgΟ μέγιστος στρατιωτικός νους μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος μέχρι σήμερα. Στρατιωτικός με μετεκπαίδευση στην Στρατιωτική Ακαδημία του Βερολίνου, επιτελικός του ΓΕΣ με ενεργή συμμετοχή στους Βαλκανικούς Πολέμους και ως αντάλλαγμα η βενιζελική δικτατορία 1917-1920 τον εξόρισε στην Κορσική! Νους οξύς και άνθρωπος ευθύς, είχε προβλέψει την μικρασιατική καταστροφή από τον Φεβρουάριο του 1915! Από το 1921 υπήρξε ιδρυτής και αρχηγός του "Κόμματος των Ελευθεροφρόνων". 
Στις 4 Αυγούστου 1936, πρωθυπουργός ων και ενώπιον κομμουνιστικής εξέγερσης που θα κατέλυε το κράτος, κήρυξε καθεστώς εκτάκτων εξουσιών δια 2 Βασιλικών Διαταγμάτων. Κυβέρνησε την Ελλάδα επί 4 έτη και προσέφερε ένα τεράστιο μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό έργο στους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης, της οικονομίας, της παιδείας, της εθνικής άμυνας, της γεωργίας, της υγείας, των μεταφορών και της εργασίας. Υπήρξε ο προετοιμαστής του ΟΧΙ που δόξασε παγκοσμίως την Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πολιτική και στρατιωτική του οξυδέρκεια προέβλεψε τον επερχόμενο πόλεμο και φρόντισε να εξοπλιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και να ενώσει ψυχικά το Ελληνικό Έθνος που έγραψε νέες σελίδες δόξης.
Ο Μεταξάς δηλητηριάστηκε από την Ιντέλιντζες Σέρβις γιατί η τελευταία έμαθε ότι του είχε προταθεί από την χιτλερική Γερμανία de facto ουδετερότητα, ανακωχή και απόδοση των κατακτημένων εδαφών στην Ελλάδα, πρόταση που έθιγε τα συμφέροντα της Αγγλίας. Γι΄ αυτό και φρόντισε να τον στείλει στον άλλο κόσμο... 

Ίμια
http://www.noiazomai.net/imiaggymnasiou.files/image011.png3 νέα παλικάρια θυσιάστηκαν στον βωμό της μητέρας Πατρίδας και κατατάχθηκαν στην χορεία των νεοτέρων ηρώων του Έθνους μας. 
Στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 01:40 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάζονται στη Μικρή Ίμια. Στις 05:30 της ίδιας μέρας ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα Ναυαρίνο για να διαπιστώσει την παρουσία των Τούρκων στη βραχονησίδα κατέπεσε κατά την επιστροφή του στη φρεγάτα και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, σκοτώθηκαν. Το ελικόπτερο που επέβαιναν οι 3 ήρωες καταρρίφθηκε ή από το Τουρκικό Ναυτικό ή από τους τούρκους καταδρομείς που υπήρχαν πάνω στο νησί.
Έπειτα, ο νέος πρωθυπουργός Κων/νος Σημίτης-Αβούρι ευχαρίστησε τους Αμερικάνους στην Βουλή των Ελλήνων. Η ξεφτίλα της σ΄ όλο το μεγαλείο και αυτή η ξεφτίλα επιβραβεύτηκε από τον Ελληνικό λαό μετά από 9 μήνες υπερψηφίζοντας με 162 έδρες στην Βουλή το ΠΑΤΣΟΚ.

3 ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου