Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΝΕΟΙ...

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Μία άγνωστη ιστορία που ελάχιστοι γνωρίζουν και... όσοι παρακολούθησαν με κάποια προσοχή την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Κίτρινος Τύπος" στις 12 Δεκεμβρίου 2002. Όταν φυλακίζονταν οι βασιλόφρονες νέοι για τις ιδέες τους. Διαβάστε την:

Φεβρουάριος 1981
Η Βασίλισσα Φρειδερίκη αφήνει την τελευταία της πνοή από ανακοπή στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και περνά πλέον στην ιστορία ως μία δυναμική προσωπικότητα, πιστή σύζυγος, άξια μητέρα, ευσεβής χριστιανή, μεγάλη Ελληνίδα. 
Στην Ελλάδα όμως ξεσπά πολιτική κοκορομαχία με αφορμή τον ενταφιασμό της Βασίλισσας. Για άλλη μία φορά η Ελλάδα ξεφτιλίζεται διεθνώς. Έργα και ημέραι μεταπολίτευσης...
Στις 11 Φεβρουαρίου 1981, ομάδα 4 νέων με αρχηγό τον βασιλόφρονα αγωνιστή δημοσιογράφο κ. Χρήστο Βίρλα στην Κορινθία συνελήφθη από την τοπική Αστυνομία επειδή πέταξε προκηρύξεις οι οποίες έγραφαν: 
"Λαέ, αύριο στο Τατόι. Στις 10 π.μ. αύριο ο Βασιλεύς των Ελλήνων Κωνσταντίνος θα είναι στην Πατρίδα του. Ζήτω ο Βασιλεύς".
Οι νέοι τελικώς αθωώθηκαν από το Ελληνικό Δικαστήριο διότι δεν κινδυνεύει ούτε η Δημοκρατία, ούτε η συνταγματική τάξη.
Για να το διαπιστώσετε, πατήστε το παρακάτω βίντεο (1:54:00 - 1:54:58): Κίτρινος Τύπος - εκπομπή για Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου