Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ» ΕΓΙΝΕ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ»

Μήνυμα της νέας τετραμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἑλληνικοῦ Βασιλείου».

    Το «Δημοκρατικὸ Ἐθνικὸ Ρεῦμα» επιτέλεσε μία σημαντική αποστολή από τον Αύγουστο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2023. Δώδεκα περίπου χρόνια προσφοράς για την ορθή ενημέρωση των Ρωμιών σε θέματα Ορθοδόξου Θεολογίας, πολιτικής Ιστορίας και Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Επίσης, επιδιώξαμε να καταθέτουμε υπεύθυνες και σοβαρές προτάσεις μη μένοντας σε έναν ωραίο ρομαντισμό γύρω από τον βασιλικό θεσμό και θέλαμε να μεταφέρουμε πνεύμα μετανοίας και αφυπνίσεως σε όλους σας! Αυτό το πνεύμα, το πνεύμα μετανοίας και αφυπνίσεως, συνεχίζει να μας διακατέχει και μας εμπνέει σε μία νέα αποστολή:

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ»

    Το νέο μας όνομα! «Δημοκρατικό Ελληνικό Βασίλειο». Σκοπός μας είναι «γιὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστη καὶ τῆς Πατρίδος τὴν ἐλευθερία». Δυστυχώς, η Ελληνική Επανάσταση τo 1821 και το έργο του αγίου της πολιτικής και της ελεημοσύνης Ιωάννου Καποδίστρια δεν τελείωσε... Ξεχάσαμε ότι είμαστε Ρωμιοί, δηλαδή Ορθόδοξοι Έλληνες και δεν φροντίσαμε να διαιωνίσουμε με σύγχρονες και ταυτόχρονα πατροπαράδοτες προδιαγραφές τον βασιλικό θεσμό σε μία σοβαρή Δημοκρατία. Πλέον αυτός είναι ο αγώνας και η προσπάθειά μας: η νέα Βασιλευομένη Δημοκρατία στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο-παραδοσιακό Κοινοβουλευτικό και Δημοκρατικό Βασίλειο, με νέο Σύνταγμα, με σοβαρούς θεσμούς και αποδοτικό κρατικό μηχανισμό.

    Δεν νοείται κράτος χωρίς Εκκλησία, δεν νοείται άνθρωπος χωρίς Χριστό. Έτσι και εμείς ζητάμε την ευλογία του Θεού στην προσπάθειά μας, γιατί είναι μία αγνή προσπάθεια για την Πατρίδα μας, για να ολοκληρώσουμε ότι άφησαν στην μέση οι πρόγονοί μας.

    Πρότυπό μας η Υπεραγία Θεοτόκος, η οποία είναι «η μετά Θεόν Θεός», η Μητέρα μας, η Βοήθειά μας, η Έμπνευσή μας, η Γέφυρα, η Κλίμακα, η Ζωή! Ζητούμε την ευλογία της, την σκέπη της, την προστασία Της! Την ευχαριστούμε που φθάσαμε έως εδώ και Την παρακαλούμε να συνεχίσει να μας ενισχύει στον αγώνα μας. Ο μεγάλος και πρώτος αγώνας μας είναι να γίνουμε πολίτες της Βασιλείας του Θεού. Συνάμα αγωνιζόμαστε για να κάνουμε την παρούσα ζωή, τον βίο, καλύτερη, την Πατρίδα μας δυνατότερη, την Πολιτεία μας σοβαρότερη, το Έθνος μας αξιοπρεπέστερο!

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

2 σχόλια:

  1. Έντιμο-Δίκαιο Δημοψήφισμα με Ίση εκπροσώπιση και των 2 απόψεων(αβασίλευτης κι βασιλευομένης) τώρα.
    Γιατί το δημοψήφισμα του 1974 ήταν unfair όπως είπε και ο Κ.Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κων.Μητσοτάκης,μπαμπάς του νύν πρωθ/ργου, ήταν αντιβασιλικός.
      Η Κρήτη αν λάβουμε υπόψη τα "επίσημα" αποτελέσματα έδωσε ένα 90% περίπου στην αβασίλευτη.
      Άρα κάτι ήξερε ο "Επίτιμος"...

      Διαγραφή