Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ, ΟΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του «Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος».

    Μη έχοντας επιχειρήματα να αντιπαραβάλλουν για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο ΙΓ', για την Βασιλική Οικογένεια, τον βασιλικό θεσμό στην Ελλάδα και για τους βασιλόφρονες που προσήλθαν στην κηδεία του αειμνήστου Βασιλιά, ασχολούνται με ανύπαρκτες ειδήσεις για να προκαλούν εντυπώσεις! Νομίζουν έτσι ότι θα ροκανίσουν την αγάπη των Ελλήνων στον βασιλικό θεσμό και στην Βασιλική μας Οικογένεια!

    Διαβάστε περιληπτικώς με τι ασχολούνται: Ασχολούνται με το αν η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία έχει χλιδάτη ζωή, εάν οι Πρίγκιπες γιοι του Διαδόχου Παύλου είναι μοντέλα. Μάλιστα άκουσον-άκουσον πόσο κόστιζε το τραπέζι μετά την εξόδιο του Βασιλέως που παρέθεσε η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια και πόσο «πανάκριβο» ήταν το κοστούμι που φόρεσε ο Διάδοχος Παύλος Β΄.

    Απάντηση: Έχουν τα λεφτά και τα πλήρωσαν! Ούτε επιβάρυναν τον Ελληνικό λαό, ούτε εσένα που κάνεις φθηνή προπαγάνδα. Εσύ αντίθετα μας κοστίζεις πολλά: Μία πλύση εγκεφάλου που ισοδυναμεί με δολοφονία της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου και παραβίαση της προσωπικής του ελευθερίας. Αν θέλεις να πας να αγοράσεις κι εσύ και μη μας το παίζεις φτωχός συμπέθερος και γκρινιάρης μίζερος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του λαού, δημοσιογράφε της δημοσιοκαφρίλας των πουλημένων Μ.Μ.Ε(ξαπάτησης).

Τι θα πει Γλυξμπουργκ

    Για να τελειώνουμε το παραμύθι! Το «Γλύξμπουργκ» είναι εφεύρημα της αγγλογαλλικής προπαγάνδας της Αντάντ μέσω εφημερίδων και προκηρύξεων που τάιζε με εκατομμύρια λίρες και φράγκα το Κόμμα των Φιλελευθέρων και παράγοντες του Βενιζελισμού για να μας πείσει πως ο Βασιλιάς Στρατηλάτης Κωνσταντίνος ΙΒ' ήταν γερμανικής καταγωγής. Το Γλύξμπουργκ είναι τοπωνύμιο, όχι επίθετο, ανιστόρητοι.

Το παιδί που κατουρά το Στέμμα και τον Σταυρό

    Κατά την προδημοψηφισματική περίοδο του νόθου και ανέντιμου δημοψηφίσματος του 1974 που τα αποτελέσματά του, κατά δήλωση του Κων/νου Μητσοτάκη, «ο Καραμανλής τα άλλαξε» (εφημερίδα Πρωινή Νέας Υόρκης, Φεβρουάριος 1988), σύνθημα των αντιβασιλικών ήταν μία αφίσα όπου εικονίζει ένα παιδάκι που κατουρά το Στέμμα, που είναι αναποδογυρισμένο. Στην κορυφή του Στέμματος είναι ο Τίμιος Σταυρός! Μάλιστα το παιδάκι μάς δείχνει και τα οπίσθιά του, γεγονός μη αισθητικό και προσβλητικό, καθώς στην ορθόδοξη παράδοσή μας, κατά τον Άγιο Συμεών τον Νέο Θεολόγο: «τὰ ἀπόκρυφα μέρη τοῦ σώματος δὲν τὰ ἀποκαλύπτουμε γιατὶ εἶναι τὰ πιὸ τίμια μέρη τοῦ σώματος».

    Και οι Ορθόδοξοι Έλληνες Ρωμιοί δεν κατουράνε τον Σταυρό. Τον σηκώνουν στον βίο τους, σημειώνουν με αυτόν το σώμα τους και τον προσκυνούν για να πάρουν Χάρη και δύναμη. Χάρη σε αυτόν τον Σταυρό του Χριστού σώθηκε οντολογικά η ανθρωπότητα και βρήκε τον χαμένο της προορισμό: την θεώση. 

    Κάποιοι ανεγκέφαλοι, με αφορμή την κοίμηση του Βασιλέως Κωνσταντίνου, είχαν το θράσος και την αναίδεια να δημοσιεύσουν και πάλι το παιδί που κατουρούσε το Στέμμα και τον Σταυρό! Αυτό το αβασίλευτο πολίτευμα του 1974 βασίζεται σε ένα κατούρημα!!! Σε ένα κατούρημα της Ιστορίας, σε ένα κατούρημα του Στέμματος που ξεκίνησε από τα χρόνια της Ρωμανίας, που αναγεννήθηκε στην νεώτερη Ελλάδα, που μεγάλωσε την Πατρίδα μας, που το τίμησαν Βασιλείς με ήθος, Ορθοδοξία και Ελλάδα, σε ένα κατούρημα του Τιμίου Σταυρού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή! Γι΄ αυτό δεν ευλογήθηκε ποτέ το πολίτευμά μας και ζούμε τέτοιες ημέρες ευτελισμού και απαξίωσης των πάντων......

Οι Βασιλόφρονες αυξανόμαστε και δημιουργούμε το καινούργιο 

    Οι Βασιλόφρονες θέλουμε και αγωνιζόμαστε, μακριά από κόμματα, πολιτικάντες και φατρίες, να δημιουργήσουμε το καινούργιο. Η προσπάθειά σας, πολιτικάντες και δημοσιοκάφροι, για μία Ελλάδα μωσαϊκό πολλών πολιτισμών, φυλών και εθνών, για μία Ελλάδα χωρίς γνώση ιστορίας και παρελθόντος, για μια Ελλάδα χωρίς σεβασμό και αξιοπρέπεια, για μια Ελλάδα χωρίς Χριστό, για μία Ελλάδα μέσα στα κόμπλεξ, στην πόρωση και στην προπαγάνδα, ΘΑ αποτύχει, γιατί η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, τα ΔΑΚΡΥΑ και η ΠΡΟΣΕΥΧΗ αυξάνονται. Θέλουμε και αγωνιζόμαστε για το καινούργιο με ό,τι καλύτερο έχει απομείνει από το ένδοξο παρελθόν μας: Αυτό το καλύτερο είναι η Βασιλική μας Οικογένεια!

Επίλογος

    Πολιτικάντες και δημοσιοκάφροι, ο επίλογος αφιερωμένος σε εσάς: Δεν φαντασιωνόμαστε καμία βασιλεία από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, ούτε επιστρέφουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος. Τα φαντάσματα που σας καταδιώκουν λέγονται κόμπλεξ και αίσθημα κατωτερότητος. Υπάρχει ΘΕΡΑΠΕΙΑ στο πρόβλημά σας: Λέγεται Βασιλευομένη Δημοκρατία. Και ΟΤΑΝ επιστρέψει γιατί ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ θα πάθετε ένα ΣΟΚ και μετά άλλοι θα τρέχετε να την γλείφετε και άλλοι πιστοί στα αντιβασιλικά σας αφεντικά θα την λοιδορείτε! Τότε θα είναι αργά... Θα έχει επιστρέψει...!!!

    Όταν υπάρχει πολιτισμός, τέτοιες αφίσες δεν έχουν θέση. Ντρέπεσαι να τις δημιουργήσεις, όχι να τις δημοσιεύσεις, ούτε καν να τις επικαλείσαι και να τις θέτεις ως σύμβολο και σύνθημα. Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους φανατισμένους αντιβασιλικούς που απέδειξαν ότι δεν έχουν πολιτισμό και ότι το πολίτευμά τους βασίζεται πάνω σε ένα κατούρημα...  και από αυτό το κατούρημα όλοι βγήκαμε βρωμισμένοι και λερωμένοι....! 

 Με αλλαγή νοοτροπίας, μετάνοια στον νου και στον συνολικό τρόπο,

ας φέρουμε συν Θεώ το καινούργιο.

Οἱ καιροὶ οὐ μενετοί. Ἐξαγοραζόμενοι τὸν καιρόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου