Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΠΡΩΤΗ σε ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 Μήνυμα της τετραμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἑλληνικοῦ Βασιλείου».


    ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρώτη φορά σε δημοσκόπηση για την μορφή του πολιτεύματος, η Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία κατακτά την πρωτιά!!! Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό που θέλει να μας περάσει πως ο βασιλικός θεσμός είναι παρελθόν και έχει λήξει οριστικά. Σε δείγμα (προς το παρόν) 3.755 προσώπων η Βασιλευομένη Δημοκρατία έχει αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους (837). Πάμε να γίνουμε 1.000 και να τους ξεπεράσουμε!!

    Ας στηρίξουμε όλοι οι Βασιλόφρονες την Βασιλευόμενη Δημοκρατία. Είμαστε πολλοί! Ας το αποδείξουμε πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο και ψηφίζοντας: galop.gr/ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ. Προωθήστε την δημοσκόπηση σε όσους περισσότερους φίλους γίνεται!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

3 σχόλια:

  1. Μακάρι να φωτισθεί ο Ελληνικός Λαός και να ψηφίσει την Νίκη του κ.Νατσιού(είθε να βγει πρώτο κόμμα) και μακάρι να καταλάβει ο λαός ποιο είναι το σωστό κι το δίκαιο και να επαναφέρει τη Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκλογές Ιουνίου 2023-Μέσα στο Κοινοβούλιο: "Σπαρτιάτες", 《Νίκη》, "Ελληνική Λύση" και 《Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου》.

      Διαγραφή
  2. Η Βασιλευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι η πιο ώριμη περίπτωση πολιτικού συστήματος, όσον αφορά στον αρχηγό του κράτους. Όλα τα υπόλοιπα σχετικά με τους θεσμούς κτλπ είναι καθαρά ζήτημα αξιολόγησης ως προς την χρησιμότητα τους και για το αν θα παραμείνουν ως έχουν ή αν θα αντικατασταθούν από κάποιους καινούργιους ή βελτιωμένους θεσμούς. Όμως, αν συγκρίνουμε αποκλειστικά τον κληρονομικό αρχηγό του κράτους (βασιλιά) σε σχέση με τον αιρετό πρόεδρο της δημοκρατίας, θα διαπιστώσουμε ότι τα πλεονεκτήματα του ουδέτερου ανωτάτου άρχοντος, δλδ του βασιλέως, είναι πολύ περισσότερα από έναν άχρωμο & κομματικό ΠτΔ που μας τον παρουσιάζουν ως δήθεν σύμβολο του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή