Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! 2021

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἐθνικοῦ Ρεύματος».

Βασιλόφρονες, ενωθείτε!

Έως πότε θα καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια; Έως πότε θα κοιτούμε την Πατρίδα μας να ξεπουλιέται και να καίγεται; Έως πότε θα ανεχόμαστε την ανδρείκελο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικάντες να μας καταληστεύουν και να μας διχάζουν; Έως πότε θα υπομένουμε τον εξευτελισμό της Ελλάδος μας; Έως πότε θα μας καταπατούν την πίστη και την ελευθερία;

Τελείωσαν τα ψέματα! Μετά από τόσα χρόνια βρωμερής λασπολογίας οι Βασιλόφρονες ενωνόμαστε, γινόμαστε μία γροθιά! Μην αφήσουμε τα οποιαδήποτε ζιζάνια να μας κατατροπώσουν! Ας απαιτήσουμε νέο Σύνταγμα με Βασιλευομένη Δημοκρατία σουηδικού τύπου όπου ο Βασιλέας, ως αρχηγός του κράτους, είναι πηγή και σύμβολο εθνικής ενότητος, που δεν μπορεί κανένας πολιτικάντης να του κουνά το δάχτυλο και να τον κατεβάσει από την αρχή, που θα έχει σαφείς και καθορισμένες αρμοδιότητες σ' ένα νέο σύγχρονο Σύνταγμα. Μία πρόταση όπου έχει καταθέσει και σε βιβλίο του και σε άρθρα του ο πολιτειολόγος-συγγραφέας και μελετητής Χρήστος Αντωνιάδης. (Ερευνήστε άρθρα του και βιβλία)

Η τοποθέτηση Βασιλέα στο ανώτατο αξίωμα της χώρας προστατεύει το δημοκρατικό πολίτευμα, την ισονομία, την ισοτιμία, ενδυναμώνει την εξωτερική μας πολιτική καθώς ενδυναμώνει και καλλιεργεί φιλίες και σχέσεις με άλλα κράτη, ιδίως αυτά που συνδέονται μέσω των βασιλικών οίκων και, πάνω απ΄ όλα, συμβολίζει την ενότητα όλων των Ελλήνων, των ενταύθα και απανταχού της γης. Κάποια από τα πλεονεκτήματα της περισσότερο σύγχρονης μορφής του δημοκρατικού πολιτεύματος: της Βασιλευομένης Δημοκρατίας! 

Ας κατακλύσουμε τους δρόμους και τις πλατείες και με την Ελληνική Σημαία στα χέρια και έτσι ας τερματίσουμε την Μεταπολίτευση και ας απαιτήσουμε υγιή Δημοκρατία με Βασιλέα. Θα μας βρίσουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντες. Γι' αυτούς είμαστε «ζόμπι του παρελθόντος», «φαντάσματα» και «μεσαιωνιστές». Τιμή μας και καμάρι μας όταν το διεφθαρμένο και σάπιο σύστημα των πολιτικάντων και των media μας υβρίζει και μας λοιδορεί!!!

Η Μεταπολίτευση κάηκε στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018 όπου η ανικανότητα του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στοίχισε την ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους, σε χλωρίδα και πανίδα. Πλέον η Μεταπολίτευση θάφτηκε στις στάχτες των απείρων στρεμμάτων δασών και των αναρίθμητων απανθρακωμένων ζώων που θυσιάστηκαν όλα στον βωμό του κέρδους, των φωτοβολταϊκών και των ανεμογεννητριών. Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη εγκληματικές! Άφησαν ολόκληρα δάση να καούν και χιλιάδες άνθρωποι να ξεκληριστούν για να κάνουν τις buss, να πάρουν την μίζα τους και να πλουτίσουν τις φίλες εταιρίες τους. Και ενώ ο κόσμος καίγεται, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου παραθέριζε στην Νάξο!!! Τι την θέλουμε; Τι προσφέρει; Ίσα-ίσα κάθε μήνα την ταΐζουμε με 11.500 ευρώ! Οι φωτιές στην Πατρίδα μας αποτελούν ένα από τα πιο βρώμικα σχέδια στην ελληνική ιστορία που φορτώνονται οι πλάτες μας! 

Δεν ζητούμε τίποτε άλλο από την εθνική μας αξιοπρέπεια και αυτή θα έρθει μόνο με την αποκατάσταση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Το απόγευμα ειρηνικά στους δρόμους και το βράδυ στα γόνατα για προσευχή. Οι αμαρτίες και οι ανομίες μας πάμπολλες και η μετάνοια μας είναι η μόνη προοπτική αληθινής ζωής. Ξεχάσαμε τον Χριστό και βάλαμε το χρήμα, ζητούσαμε την λούσα γιατί η απλότητα μας φαινόταν μιζέρια, θέλαμε θέσεις στο δημόσιο και εγκαταλείψαμε την γή μας, αφήσαμε την νεολαία μας στην αναζήτηση της ευτυχίας μέσα από τα ναρκωτικά, τα ποτά, τις σεξουαλικές απολαύσεις, την αυτοπροβολή μέσω των διαδικτυακών κοινωνικών μέσων αντί να την βοηθήσουμε να επενδύσει στις δημιουργικές της ικανότητες, επιτρέψαμε οι νέοι να γίνουμε θύματα των αμαρτωλών επιλογών και της ακατάστατης ζωής των μεγαλυτέρων μας!

200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, την δική μας Εθνεγερσία που έγινε «γιὰ τοῦ Χριστοῦ τὴν πίστη τὴν ἁγία καὶ τῆς Πατρίδος τὴν ἐλευθερία», έχουμε τα δικά μας εθνικά κεφάλαια και εθνικές εφεδρείες για την πολιτειακή κεφαλή και διπλωματική εκπροσώπηση: τον Βασιλέα Κωνσταντίνο, τον Διάδοχο Παύλο και τον Πρίγκιπα Νικόλαο!!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ

3 σχόλια:

  1. προεχει η δημιουργια κομματος ,χωρις κομμα που να εκπροσωπει τις φιλοβασιλικες ιδεες μεσα στην βουλη, δεν γινεται τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα έλεγα ότι οι νέοι στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν πολλά για τον θεσμό... Πρέπει ο Διάδοχος και ο πρίγκιπας Νικόλαος να έχουν περισσότερη παρουσία στα κοινά... όχι μόνο Σπέτσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά το, έλληνες ενωμένοι αγωνιστείτε, την Β.ήπειρο μην λησμονείτε, μία παράφραση:
    Έλληνες ενωμένοι αγωνιστείτε, την Βασιλεία μην την λησμονείτε(ή μην την αγνοείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή