Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του «Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος».

Ανίκανη αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η ελλαδική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στον βωμό του χρήματος και του συμφέροντος, άφησε ολόκληρα δάση να καούν και τα έμβια όντα να γίνουν αποκαΐδια!!! Μέσα στα τόσα πύρινα μέτωπα μέσα στην Πατρίδα μας, η φωτιά τώρα απειλεί και τα βασιλικά κτήματα στο Τατόι! Οι φλόγες έχουν κάψει βλάστηση και τον περιβάλλοντα χώρο του βασιλικού κοιμητηρίου, με τους υπεύθυνους να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να μην επεκταθεί η πυρκαγιά εντός των βασιλικών κτημάτων.

Γι' αυτό θέλατε, πολιτικάντες της δεκάρας, το Τατόι: Για να κάνετε πλιάτσικο στην νόμιμη περιουσία του Βασιλέα Κωνσταντίνου. Για να το πουλήσετε στις εταιρίες για το κέρδος. Για να κόψετε το οξυγόνο και τους πνεύμονες που στηρίζουν την Αττική. Στα λόγια πρώτοι, πολιτικάντες. Όμως είναι τρύπια τα λόγια σας επειδή εκπορεύονται από τρύπια στόματα ανδρεικέλων, όχι προσωπικοτήτων. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραδώσετε την πολιτειακή εξουσία στον Βασιλέα Κωνσταντίνο και την πολιτική εξουσία σε σοβαρό μεταβατικό σχήμα που θα έχει ανδρισμό να επιβληθεί και όχι νενεκισμό για να εξασφαλίσει την καρέκλα!

Οι Βασιλείς μας, οι άνθρωποι που μεγάλωσαν την Ελλάδα, που αναλώθηκαν (παρά τα όποια λάθη τους, όπως όλοι μας κάνουμε λάθη) στην σωστή διακυβέρνηση της Ελλάδος, στην φιλανθρώπια και στην κοινωνική πρόνοια, στην εδαφική ακεραιότητα και επέκταση της Πατρίδος μας, απειλούνται με κάψιμο από τους ανίκανους προδότες της κυβέρνησης ενός αφωρισμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου