Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ (5)

αντε ηρθε και ο βαυαρος ο γλιτμπουργκ να μας κανει κουμαντο, αν και εχουν δικιο σε πολλα ειναι αδιανοητο να υπαρξει ξανα βασιλια, το αδικοτερο πολιτευμα, ναι στη μοναρχια αλλα με ηγετη απο το λαο οχι απο τα σαλονια. ετσι και αλλιως η μικρασιατικη καταστροφη εγινε χαρη σε αυτους και αυτο δεν ξεχνιεται 
Νομίζεις. Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού έχει βαρεθεί τους Προέδρους της Δημοκρατίας. Αυτοί είναι στα σαλόνια. Ο Ελληνικός λαός προτιμά έναν Βασιλιά παρά έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας. Ξέρουν πως ο Βασιλιάς μπορεί να "κτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι" σε αντίθεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι στημένο-ανδρίκελο.
Ο κόσμος της αγοράς κυρίως φωνάζει: "Που ΄σαι Παπαδόπουλε, Ά ρε Βασιλιά. Ένας ήταν, 300 είναι"!Ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος κάθοταν στα σαλόνια;;; Δεν το νομίζουμε. Ήταν αρχηγός του Ελληνικού Στρατού στον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 και οδηγηθήκαμε σε ήττα a priori εξ αιτίας της μασονοκρατούμενης, εβραιοκίνητης και αντιβασιλικής "Εθνικής Εταιρίας", παρά τις αντιρρήσεις του Βασιλέως Γεωργίου του Α΄. Βλέποντας τον τουρκικό στρατό να προελαύνει ο Βασιλεύς Γεώργιος επικοινώνησε με τον γυναικάδελφο του Ρώσο Τσάρο να σταματήσει τις τουρκικές δυνάμεις. Πράγματι, ο Τσάρος επενέβη και ο Σουλτάνος διέταξε παύση πυρός. Ο Διάδοχος Κωνσταντίνος το 1912-1913 πολεμούσε έφιππος, κοιμόταν στην υγρασία και έτρωγε μπομπότα. Αν οι Βασιλόφρονες ευθύνονται για την Μικρασιατική καταστροφή, ο Βενιζέλος τι έκανε;;; Που πήγε στην Γαλλία τον Ιούνιο του 1920 για να συζητήσει το προσωπικό του μέλλον και το καταστροφικό μέλλον της Ελλάδος;;; Δεν πήγε να υπογράψει την Συνθήκη των Σεβρών. Η Συνθήκη των Σεβρών ήταν ένα παραμύθι!!! Δεν υπεγράφη ποτέ!!! Η Ελλάδα των 5 θαλασσών και των 2 ηπείρων ήταν ένα ψέμα!!! Στις Σέβρες της Γαλλίας συζητήθηκε από τους πολιτικούς της Ευρώπης και τον εφιάλτη Ελευθέριο Βενιζέλο το μέλλον της Ελλάδος. Έπειτα (ο Βενιζέλος) στέλνει Στρατό στην Μικρά Ασία καταδικάζοντάς τον σε βέβαια σφαγή, όλως τυχαίως "πεθαίνει" ο Βασιλεύς Αλέξανδρος, κάνει τις εκλογές του για να αποποιηθεί όλων του των ευθυνών και αναλαμβάνουμε εμείς οι Βασιλικοί την αποπεράτωση της Μεγάλης Ιδέας. Ο Βενιζέλος "με ελαφρά πηδηματάκια" την κάνει για το Παρίσι, όπου ξαναπαντρεύεται και οι στρατιώτες μας πολεμούν στην Μικρά Ασία με μόνη τροφή λίγο κριθάρι στην τσέπη τους. Τον Ιανουάριο του 1921 ο Γούναρης σαν νέος πρωθυπουργός ήθελε να τηρήσει το "οικάδε". Πήγε στους δήθεν συμμάχους στην Ευρώπη για να σταματήσει τον πόλεμο και εκεί σύσσωμοι τούρκοι και ευρωπαίοι "ένα στόμα, μια φωνή" "θα συνεχίσετε τον πόλεμο". Γιατί;;; Για να καταστραφούμε και να σπαρεί τόσος πόνος και τόση πίκρα, να χυθεί τόσο αίμα για να ικανοποιηθούν οι εβραίοι, οι μασόνοι, οι άθεοι, οι τούρκοι, για να εξευτελίσουν και να φαλκιδεύσουν την Ελλάδα. 
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και οι Βασιλόφρονες ευθύνονται για την Μικρασιατική καταστροφή;;; Όταν μάθεις ιστορία άλλα να μας βρεις.


gamw ton bashlia kai tin thriskia mas h monh lish sy.ri.za na xsevromisei o topos
Ο τόπος με εσάς θα βρομίσει περισσότερο. Είσαι εσύ άξιος να μιλήσει για την Ορθοδοξία και τον Βασιλέα την ώρα που οι πολιτικοί σας πρόγονοι κατέσφαξαν τον Ελληνικό λαό, μάζεβαν τα παιδιά του. Αν ονειρεύεστε ακόμα το κονσερβοκούτι, υπάρχει και η Γυάρος και η Μακρόνησος ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου