Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σεβόμενοι την απόφαση του Ελληνικού λαού, θα θέλαμε να τονίσουμε πως η απουσία της Εθνικής Ελπίδας από την Νέα Βουλή είναι όχι μόνο αισθητή αλλά και καταστροφική. Επιλέξατε το τρίπολο της βεβαίας καταστροφής και της σήψης (ΝΔ, ΣυΡιζΑ, ΠαΣοΚ). Επιλέξατε τους ονειρεμένους στο 1930 και στο παραμύθι της μαμάς-Μόσχας, τους σφαγείς του Ελληνικού Έθνους και μειοδότες των εθνικών αξιών. Επιλέξατε μία εθνικιστοναζιστική οργάνωση με σατανιστές και μασόνους. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας. Όμως οι πλατείες δεν πρέπει να γεμίσουν πάλι με "αγανακτισμένο" κόσμο. Γιατί;;; Γιατί τώρα "μιλήσαμε" δια της ψήφου μας και να το αποτέλεσμα που βγάλατε.
Θεωρήσατε τον Τσατσόπουλο, την Ρεπούση, τον "Καιάδα" σημαντικότερους απ΄ εμάς. Δεν σας κατακρίνουμε (με ποιο δικαίωμα άλλωστε), ούτε τους υποτιμώ. Αλλά φαλκίδευσαν το δημόσιο συμφέρον, την Ορθοδοξία και την εθνική μας ιστορία.
Και θα πούμε μία φράση του Ράλλη τον Οκτώβριο του 1981 όταν πρωτοβγήκε το ΠαΣοΚ:
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ. Και αυτό ευχόμαστε και εμείς σας εσάς αγαπητοί εν Χριστώ συνΈλληνες και συνΕλληνίδες.

Η Εθνική Ελπίδα θα συνεχίσει τον αγώνα και ευχόμαστε να την στηρίξεται για την Ελλάδα που ονειρεύομαστε με τήρηση του συνθήματος μας "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου