Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ BLOG MAΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Στις κρίσιμες αυτές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" συμμετέχει. Συμμετέχουμε για να υπερασπισθούμε με την ιδεολογία και την πολιτική μας δράση τα εθνικά ελληνικά οράματα και την διεκδίκηση των λαϊκών δικαίων.
Η Πατρίδα μας, επί σειρά δεκαετιών, διέρχεται μία παρακμιακή κρίση διαρκώς επιτεινόμενη, κατακαλύπτουσα όλα τα επίπεδα της Εθνικής μας ζωής και της κοινωνικής μας συγκρότησης.
Το πολιτικό και πολιτειακό σύστημα, έζησε μέσα σ’ αυτήν, έγινε κύριο και απαραίτητο μέρος και εκφραστές της, καταδίκασε κάθε τι εθνικό, παραδοσιακό, ελληνικό και υγιές και στην θέση του καλλιέργησε την ηττοπάθεια, τον εφησυχασμό, τον ατομισμό, τον ευδαιμονισμό, την πληθυσμιακή αλλοίωση, ξένες συνήθειες, την φαυλοκρατία και την διαφθορά, εκφράζοντας παράλληλα την συνεχή υποχώρηση τόσο σε Εθνικά, όσο και σε κοινωνικά ζητήματα. Το ρουσφέτι, ο υπερκαταναλωτισμός, ο άκρατος δανεισμός, η θεοποίηση του χρήματος έγιναν συνήθειες, "ικανοποιώντας" (αρνητικά βέβαια) την κοινωνία και τον λαό.
Η Ελλάδα έχει πλήθος λαθρομεταναστών, οι οποίοι στόχο τους έχουν τον εποικισμό. Αποτέλεσμα αυτής της πραγματικά δύσκολης κατάστασης είναι η έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής και οι κυβερνητικές πολιτικές της πληθυσμιακής αλλοίωσης. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες υπόκεινται την διαφορετική και βάρβαρη παιδεία που έλαβαν από τις χώρες οι λαθρομετανάστες, όντας θύματα στην χώρα τους (οι Έλληνες). Γι΄ αυτό και προτείνουμε την άμεση επαναπροώθηση όλων των μη νομίμων μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους.
Όλη αυτή η κρίση οδήγησε στο ξεπούλημα και εκτέλεση της Πατρίδος μας από τους πολιτικούς με την συναίνεση του Προέδρου της Δημοκρατίας μέσω των μνημονίων. Τα μέτρα που περιλαμβάνουν τα μνημόνια παγιδεύουν την Ελλάδα, δημιουργώντας κύκλους ύφεσης, μειωμένων κρατικών εσόδων, διαρκώς αυξανομένων ελλειμμάτων, σκληρότερων μέτρων που με την σειρά τους οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση και παραλύουν κάθε οικονομική δραστηριότητα.
Εμείς προτείνουμε μείωση φορολογίας, χάραξη της ΑΟΖ, εκμετάλλευση του "υπογείου πλούτου" και των φυσικών πόρων της χώρας μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως, τα τελευταία χρόνια έχουμε ένα περίεργο συνοθύλευμα λαικισμού, κρατισμού, αριστερών ιδεών, υποβάθμισης του δημοσίου συμφέροντος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όντας διακοσμητικός, λαμβάνει τρομερά υψηλές αποδοχές και υπογράφει νόμους και διατάγματα με τα οποία υποθηκεύεται η χώρα μας, χωρίς να δύναται να αναστρέψει την δυσχερή αυτή κατάσταση. Μην λησμονούμε πως είναι ουσιαστικά "διορισμένος" από κάποια κόμματα.
Το όλο πρόβλημα πιστεύουμε είναι κατ΄ εξοχήν πολιτειακό και κατά δεύτερον λόγο πολιτικό γι΄ αυτό και το κόμμα μας η Εθνική Ελπίδα έχει σαν όραμα την διενέργεια δημοψηφίσματος για την αλλαγή του πολιτεύματός μας σε Βασιλευόμενη Δημοκρατία.
Το πολίτευμα αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιών και ηθικής που δεν βασίζεται σε συμβιβασμούς και παραχωρήσεις. Αποτελεί το θεμέλιο λίθο για μία Ελλάδα κύρους, ανάπτυξης, αξιοπιστίας, εξωστρέφειας, δύναμης, πραγματικά ανεξάρτητη. Για μία Ελλάδα με διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας, για την υπεράσπιση του πνεύματος και της δημιουργίας, για την υπεράσπιση των λαικών συμφερόντων, για μία Ελλάδα σεβαστή σ΄ όλους, περήφανη Ελλάδα απαγκιστρωμένη από μνημόνια και πολιτικές παραχωρήσεων. Για μία σύγχρονη κοινωνία δικαίου, προκοπής και προόδου. Η επάνοδος λοιπόν του Βασιλέα αποτελεί για εμάς την απαραίτητη και πρώτης προτεραιότητας αλλαγή που πρέπει να γίνει στο Ελληνικό κράτος ώστε να αντιστραφεί η πορεία της καταστροφής.
Τα ιδανικά μας είναι η επιστροφή στις πατροπαράδοτες Ελληνικές ρίζες μας, η προστασία της Εκκλησίας μας και η διενέργεια δημοψηφίσματος ώστε η χώρα μας επιτέλους να αποκτήσει κεφαλή που θα διασφαλίζει το Ελληνικό Έθνος και τις αξίες του. Και φυσικά αυτός θα είναι ο μεγάλος Έλληνας, μελλοντικός Βασιλεύς μας "ελέω Θεού"* Κωνσταντίνος ΙΓ΄.
Όσοι φίλοι πιστεύετε ότι η Ελλάδα έφτασε ώς εδώ εξαιτίας της διαπλοκής, εξαιτίας του πολιτεύματος που δίνει περιθώρια ανάπτυξης εσωτερικών εχθρών αλλά και διαπλεκόμενων μπορείτε να μας εμπιστευτείτε γιατί πιστεύουμε ακριβώς το ίδιο.
* Δώστε μας την εντολή να κάνουμε στην Ελλάδα την μοναδική ουσιώδη αλλαγή που της χρειάζεται και όχι ανούσια λόγια τύπου "εμείς είμαστε καλύτεροι" ή "εμείς θα χτυπήσουμε τη διαφθορά και τις σπατάλες" ή "οι άλλοι σας κορόιδεψαν αλλά εμείς πάμε σεμνά και ταπεινά...".
* Δώστε μας την εντολή να κάνουμε στην Ελλάδα την αλλαγή που θα βάλει το θεμέλιο λίθο για όλες τις μελλοντικές ευεργετικές αλλαγές και θα αλλάξει τη ροή της Ιστορίας της προς τη σωτηρία της. Πατριώτες και πατριώτισσες δώστε μας την εντολή να αποκτήσει και πάλι η Ελλάδα ελέω Θεού Βασιλέα και να πορεύεται με γνώμονα το Ελληνικό συμφέρον.
* Δώστε μας την δύναμη να προτάξουμε στην λαίλαπα της αντεθνικής παγκοσμιοποίησης την εθνική μας ιδεολογία και να σφυρηλατήσουμε ένα μαζικό δημοκρατικό εθνικό ρεύμα, το οποίο, να επιδιώξει την αναστροφή της υποχωρητικότητας, να απολακτίσει την φαυλότητα και την διαφθορά, να επαναφέρει τις ελληνικές αξίες και οράματα, για μία Ελλάδα όλων των Ελλήνων.
Η ιδεολογία μας αποτελεί μία νέα επαναστατική πρόταση ελπίδας, και προτείνουμε βιώσιμες & ριζοσπαστικές λύσεις σ΄ όλα τα θέματα τόσο εσωτερικής όσο και εξωτερικής πολιτικής. 
Για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού και του Έθνους μας καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, Έλληνες εργαζομένους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, εργάτες της διανοήσεως, μικρομεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, να πυκνώσουν τις γραμμές της Εθνικής Ελπίδας για μία Ελλάδα νέα, πηγή φωτός.
Η Ελλάδα μας έχει γράψει αμέτρητες ένδοξες σελίδες ιστορίας κατά τις οποίες είχαμε Βασιλέα. Μπορούμε και πάλι! 
Η Βασιλεία είναι συνυφασμένη με την πρόοδο, την αξιοπιστία, το κύρος, την εξωστρέφεια, την επέκταση, την ανάπτυξη της Ελλάδος. Όλα τα Κράτη με Βασιλευομένη Δημοκρατία τα έχουν αυτά και είναι εθνικά υπερήφανες χώρες. Ας δείξουμε σε όλους ότι ακόμα και από τη στάχτη αυτό το ευλογημένο από τον ΘΕΟ Έθνος μπορεί να ξαναγεννηθεί για ακόμα μία φορά.
Ζήτω ο Βασιλεύς.
Ζήτω το Έθνος.


Επικοινωνία:


Aθήνα: 210 8831973,

Θεσ/νίκη: 2310 500017,
Γιαννιτσά: 23820 27221, 28221, φαξ 83221
Κιν. Προέδρου: 6977404445
Ιστοσελίδα: www.ethnikielpida.gr (όπου μπορείτε να δείτε βίντεο & τα νέα του κινήματος)



ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ!



* Ελέω Θεού Βασιλέας: Ο Βασιλέας που είναι πολύ κοντά στον ΘΕΟ, που κατευθύνει το Βασίλειό του προς τον σεβασμό της Ορθοδοξίας και προστατεύει την Εκκλησία από κάθε πολέμιο της. Ειδικότερα για την Ελλάδα, ο Βασιλέας είναι συμβολίζει τον ηθικό δυναμισμό των αξιών του Βυζαντινού Πολιτισμού και των ανθεκτικών πολιτιστικών δυνατοτήτων του λαού μας, όντας θεματοφύλακας του Ελληνοχριστιανικού μας πολιτισμού και "διασφαλιστής" της συνέχειας των αντιλήψεων και των παραδόσεων της Πατρίδος μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου