Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η΄ ΝΔ Η΄ ΣΥΡΙΖΑ Η΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ως διαχειρισταί αυτού του blog πιστεύουμε ότι τώρα διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδος. Μας ενδιαφέρει το κόστος που θα έχει η Πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, όχι αν θα πάθει τίποτα το κόμμα.
Θα προχωρήσουμε με αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό και πολιτειακό σύστημα ή θα δημιουργήσουμε ένα νέο αξιόπιστο, ισχυρό, διαπραγματεύσιμο με αρχές, ήθος και αξίες;;;
* Με ΝΔ επιλέγεις τον μνημονιακό δρόμο. Ψηφίζεις ΝΔ και "παίρνεις δώρο" το πατσόκ. Πλέον αυτοί οι δύο είναι πακέτο.
* Με ΣυΡιζΑ επιλέγεις τον αρνητισμό, την νέα μορφή του κομμουνισμού, τον ζόφο, έναν νέο εμφύλιο σπαραγμό. Οι ίδιοι θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα σκληρότερης φορολογικής επιβάρυνσης, δέσμευσης των καταθέσεων και "απελληνοχριστιανοποίησης" της κοινωνίας, της παιδείας, της οικογένειας, κατ΄ επιταγήν της ιδεολογίας τους.
Π.χ.
Το ΠαΣοΚ του εφιάλτη Ανδ. Παπανδρέου επί μία εικοσαετία αυτό δεν έκανε; Απελληνοχριστιανοποίησε οικογένεια, ήθη, κοινωνία, παιδεία και έφερε νέα ήθη: τεμπελιά, υπερκατανάλωση, άκρατος δανεισμός.
Το 1989 στην οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ήταν ο Γ. Δραγασάκης του ΣΥΝασπισμού τότε. Η κυβέρνηση είχε λάβει σκληρά μέτρα (περικοπές μισθών, συντάξεων). Και τα συγκεκριμένα μέτρα δεν τα έλαβε στέλεχος του ΠαΣοΚ ή της ΝΔ. Τα έλαβε στέλεχος του ΣΥΝ, ο Δραγασάκης!!! Τα υπερψήφισαν ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΣΥΝ!! 
Μην μας παριστάνουν τους φίλους του λαού, μην ταυτίζονται μαζί του γιατί άλλα έκαναν κατά τον συμμοριτοπόλεμο, άλλα έκαναν το 1989, άλλα λένε τώρα. Είναι φιλότουρκοι και φιλοσκοπιανοί. Μας αυτούς θα χάσουμε σίγουρα εθνικά εδάφη, με "πρώτα" την Μακεδονία και την Κύπρο.
* Με Εθνική Ελπίδα επιλέγεις την απολάκτιση από την φαυλότητα και την διαφθορά, την υπεράσπιση του πνεύματος και της δημιουργίας, την υπεράσπιση της εθνικής μας ταυτότητας και των εθνικών λαικών δικαίων και συμφερόντων, την αναστροφή της υποχωρητικότητας, την επαναφορά των Ελληνικών αξιών και οραμάτων, την Νέα Ελλάδα, την Ελλάδα πηγή φωτός, πάλι αξιόπιστη, σεβαστή σ΄ όλους και περήφανη, πραγματικά ανεξάρτητη απαγκιστρωμένη από μνημόνια με μία σύγχρονη κοινωνία δικαίου, προκοπής και προόδου. Μία δημοκρατία με έναν ηγέτη σ΄ ένα ολοκηρωμένο σύστημα ηθικής και αξιών!
Πρέπει να διαδραματίσουμε ρόλο ρυθμιστή για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε αφυπνίζοντας παράλληλα και το κοινό αίσθημα για τον αγώνα.


Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ή ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ;


Η ΩΡΑ ΗΡΘΕ!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου