Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του «Δημοκρατικοῦ Ἑλληνικοῦ Βασιλείου».

    Σε δείγμα 1.000 προσώπων το «Δημοκρατικό Ελληνικό Βασίλειο» πραγματοποίησε ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις επερχόμενες εκλογές. Και ιδού τα αποτελέσματα:


    Η δημοσκόπησή μας αντανακλά περισσότερο την ελληνική κοινή γνώμη. Μία Νέα Δημοκρατία πρώτη αλλά αποδυναμωμένη της τάξεως του 23,3%. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερος αλλά με εμφανώς χαμηλότερα ποσοστά. Το ΠαΣοΚ τρίτο αλλά με 7,2%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,1% και η έκπληξη ξεκινά τώρα: Βελόπουλος και Βαρουφάκης είναι εκτός Βουλής με 2,6 και 2,8% αντιστοίχως και μπαίνουν στην Βουλή 3 νέα κόμματα!

    Πρώτο από τα 3 κόμματα: η ΝΙΚΗ του διδασκάλου Δημητρίου Νατσιού με 3,3%, ένα κόμμα με προσανατολισμό προς την Ρωμιοσύνη και τις ελληνοχριστιανικές αξίες.

    Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πλεύση προς άλλο αριστερό κόμμα από αριστερούς ψηφοφόρους.

    Τέλος, έχουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των Τζήμερου-Κρανιδιώτη που παρά, παρά τις διαφωνίες μας, μίλησε για την κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου και υποσχέθηκε (....;) εάν μπεί στην Βουλή να ζητήσει απόδοση ελληνικής υπηκοότητος στην Ελληνική Βασιλική Οικογένεια και τόλμησε να καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για το ΚΚΕ προκειμένου να μη συμμετέχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, καθώς διέπεται από αντιδημοκρατικές αρχές ως κόμμα, ιδεολογία και μηχανισμός.

    Κλείνοντας, τεράστιο το ποσοστό των αναποφάσιστων και του άλλου κόμματος, μία επιλογή μετά τον αποκλεισμό του κόμματος «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο στις μυστικές δημοσκοπήσεις έφτανε τα όρια του 15 με 20%!

Μήνυμα ΔΕΒ

    Ευχόμαστε η ψήφος μας να είναι πολύ προσεκτική και μετά από πολλή προσευχή! Όλοι να πάμε να ψηφίσουμε και να αποφύγουμε την αποχή. Είναι χρέος μας, έστω και η δική μας παρουσία και ο δικός μας σταυρός στο ψηφοδέλτιο να πιάσει τόπο! Ευχόμαστε, επίσης, ο Θεός να μην επιτρέψει σε καμία οργάνωση και σε καμία Singular Logic την νόθευση της βουλήσεως του Ελληνικού λαού!

3 σχόλια:

  1. Άρα οι αριστεροί(αν και ο όρος αυτός ,όπως και όροι δεξιά κέντρο κλπ, είναι διχαστικός) βασιλόφρονες να ψηφίσουν δαγκωτό Πλεύση Ελευθερίας-Ζ.Κωνσταντοπούλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διχαστικός ο όρος. Συμφωνούμε. Αυτά έδειξε η δημοσκόπηση. Δεν προτρέπουμε κανέναν τι κόμμα θα ψηφίσει. Γραμμή μας είναι μικρά κόμματα και έντιμους υποψηφίους.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητοί Ορθόδοξοι Έλληνες, μέλη της επιτροπής, δεν είπα και δεν εννόησα ότι προτρέπετε κάποιον ή κάποιους για το τι κόμμα να ψηφίσουν. Εγώ, λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησής σας, έκανα μια διατύπωση. Απλά, δεν ξέρω τις απόψεις της κας Κωνσταντοπούλου για το Τατόι(Δεκέλεια επί το ελληνικότερον) και την αξιοποίησή του και δεν γνωρίζω επίσης τις προθέσεις του κόμματός της σε ότι αφορά την Βασιλική μας Οικογένεια και την απονομή ή όχι Ελληνικής Ιθαγένειας-υπηκοότητας. Μου έκανε εντύπωση το ποσοστό που δίνει η δημοσκόπηση διότι στις συστημικές η Πλ.Ελευθ παίρνει 1,5-2% και μετά την κ.Κωνσταντοπούλου ακολουθεί η Νίκη του κ.Δ.Νατσιού με 1-1,5%.
    Κλείνοντας, και να με συγχωρείτε για την έκταση του σχολίου, την Πλεύση Ελευθερίας (γενικά) θα μπορούσε να την ψηφίσει ένας βασιλόφρων μεν, αριστερών πεποιθήσεων δε;(σ.σ. Παρακαλώ μην θεωρήσετε αυτήν την ερώτηση ως προτροπή υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος-Γενικά και μόνον αναφέρομαι).
    Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή