Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του «Δημοκρατικοῦ Ἑλληνικοῦ Βασιλείου».

    Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Έχουμε μία ΝΔ της τάξεως 40,8% και έναν Κυριάκο Μητσοτάκη παντοδύναμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ψυχικά άρρωστος με την εξουσία. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την ήττα και δεν θα δεχθεί ποτέ να έρθει στην θέση του δεύτερου. Θέλει να σου δείξει ότι έχει τον αέρα του νικητή, κι αυτό επειδή είναι υπερφίαλα εγωιστής! Η ΝΔ πλέον επιθυμεί πλειοψηφία 180 βουλευτών αναθεώρηση του Συντάγματος και... ξεπούλημα του μισού Αιγαίου και των νησιών Χίου, Σάμου, Ικαρίας, Αμοργού, Θήρας και της πλειοψηφίας των Δωδεκανήσων. Να ξέρει, λοιπόν, όποιος θέλει να ψηφίσει ΝΔ, Βασιλόφρονας και μη, γίνεται συνένοχος στο έγκλημα που ονομάζεται Συμφωνία των Πρεσπών! Ερώτηση: Θα αφήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εθνοκτονεί, να βυσσοδομεί, να ξεπουλά;

Χρειάζεται Εθνική Αντιπολίτευση

    Πρώτα, πρέπει να πετάξουμε τον συστημικό Κυριάκο Βελόπουλο εκτός Βουλής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Τρία στοιχεία που τον καθιστούν αναξιόπιστο: α) πρώην μνημονιακός, άρα συστημικός και εύκολος στο να γίνει δεκανίκι, β) «ντεμί» δωδεκαθεϊστής και «χριστιανός», άρα «ταῦτα ἔδει ποιῆσαι, κἀκεῖνα μὴ ἀφιέναι» για κομματικό πελατολόγιο και γ) τηλεπωλητής των χειρόγραφων επιστολών του Ιησού Χριστού(!!!), άρα χριστέμπορας και θεομπαίχτης. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να ηγηθεί μίας Εθνικής Αντιπολίτευσης; Έχει τα φόντα και τα προσόντα της ηγεσίας; Προσωπική άποψη: ΟΧΙ.

    Χρειάζεται ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: με Ηλία Κασιδιάρη, Δημήτρη Νατσιό και Πρόδρομο Εμφιετζόγλου με συνασπισμό όλων των μικρών υγιών πατριωτικών κομμάτων. Μόνο τότε θα μπει ασπίδα στο ξεπούλημα του Αιγαίου και ό,τι άλλο φρικτό ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ με πεντάπτυχο: ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΘΥΣΙΑ για την ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ στις ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και στην ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, ΝΑΙ στην ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η Ορθοδοξία είναι η πίστη μας και η ζωή μας. Η Ελλάδα είναι η Πατρίδα μας και καλούμαστε να την υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας. Νέο Σύνταγμα που θα προβλέπει Βασιλευομένη Δημοκρατία σύγχρονης μορφής σουηδικού τύπου κατά τα ρωμέικα πρότυπα - Ελληνορθόδοξη παιδεία - Ενίσχυση της οικογένειας - μείωση αριθμού βουλευτών - Γερουσία - συχνά δημοψηφίσματα - κυβερνήσεις συνεργασίας - κατάργηση βουλευτικής ασυλίας - πραγματική αυτοδιοικητική αποκέντρωση - μικτό οικονομικό σύστημα και όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία του πολιτεύματος. Ο Νεοφιλελευθερισμός είναι ο πραγματικός ΕΧΘΡΟΣ την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Γάμος και η Οικογένεια είναι το κύτταρο της υπάρξεώς μας. Η Παιδεία είναι το φυτώριο της δημιουργικότητος, της γνώσης, της διαπροσωπικής ολοκλήρωσης.

    Κόμματα του πατριωτικού χώρου, κοιτάξτε να τα βρείτε. Συμμαχήσετε με ένα από τα τρία κόμματα που έχουν μέλλον και αφήστε προς το παρόν την κάθοδο μόνοι σας. Ο στόχος, εάν δεν είστε βαλτοί και εαυτούληδες, είναι κοινός: η σωτηρία της Πατρίδος. Οι εκλογές έδειξαν τον πραγματικό εχθρό: τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον νέο Ερντογάν, που αν ξαναβγεί θα κάνουμε πολλές κυβερνητικές τετραετίες μαζί του...!!! Χρειάζεται, λοιπόν, η δυναμική εθνικιστική φωνή του Ηλία Κασιδιάρη, η ήρεμη ρωμέικη φωνή του Δημητρίου Νατσιού και η μετριοπαθής και διπλωματική εθνιστική φωνή του Προδρόμου Εμφιετζόγλου. Στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που έρχεται (Αιγαίο, πλειστηριασμοί, νέα πανδημία) κανένας ΣΥΡΙΖΑ, κανένα ΠΑΣΟΚ και κανένα ΚΚΕ δεν μπορεί να αντισταθεί! Προσκολλημένοι στις κομματικές αγκυλώσεις και στην ιδεολογική φανατίλα τους, γίνονται οι καλύτεροι υπηρέτες του συστήματος.

Υ.Γ.

    Πολύ θα ήθελα, φίλοι μου, να έβλεπα τον Παύλο τον Β΄ ως Βασιλέα των Ελλήνων και Υπουργούς τον Ηλία Κασιδιάρη, Δημήτριο Νατσιό, Δημήτριο Κούβελα και Παναγιώτη Λαφαζάνη σε μία εθνική κυβέρνηση...

4 σχόλια:

  1. Εντάξει οι κ.κ.Κασιδιάρης,Νατσιός, και Κούβελας(Συμφωνώ).
    Ο κ.Λαφαζάνης γιατί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι ο μόνος αριστερός που έμεινε πιστός στις αρχές του

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα αυτά, αλλά θα ήθελα να προσθέσω στο (β) εκεί που γράφετε για τον κ.Βελόπουλο: είναι και 《ντεμί》《Παλαιοημερολογίτης》.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την προσθετική σας παραίνεση και συμπλήρωση. Είδατε πόσο αναξιόπιστη είναι παρουσία του Βελόπουλου στην Βουλή. Η ΝΔ έχει δεκανίκια της το ΠΑΣΟΚ και την Ελληνική Λύση, όχι το ΝΙΚΗ. Έτσι, δείχνουν τα πράγματα, αλλιώς δεν θα πήγαινε Πεντηκοστή στο Άγιο Όρος με δωράκι 40.000.000 ευρώ ο Κ. Μητσοτάκης...

      Διαγραφή