Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Η «ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ»

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του «Δημοκρατικοῦ Ἑλληνικοῦ Βασιλείου».

    Οι εκλογές πλησιάζουν. Η 21η Μαΐου ζυγώνει και η επιβίωση της Ελλάδος είναι το μεγάλο διακύβευμα. Η λύση δεν μπορεί να βρεθεί μέσα στο σύστημα! Δεν μπορεί να βρεθεί ούτε στην ΝΔ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ! Κυβέρνησαν και απέδειξαν πόσοι κατώτεροι των περιστάσεων και πόσο εγκληματίες και βιαστές της Πατρίδας μας είναι! Δεν μπορεί να βρεθεί ούτε στο παρωχημένο και ονειροπόλο δικτατορίες του προλεταριάτου, πηγάδες και κονσερβοκούτια ΚΚΕ, ούτε στο ΜΕΡΑ25 με τις μπαρουφακολογίες, ούτε στην Ελληνική Λύση του Βελόπουλου.

    Η «τρίτη λύση» μπορεί να είναι ανάμεσά μας: Η ΝΙΚΗ του Δημήτρη Νατσιού. Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των Τζήμερου-Κρανιδιώτη. Το ΕΝΩΝΩ του Δημητρίου Μαυραγάνη. Το ΚΙΝΗΜΑ21 του Ζώη Μπέχλη. Μία λύση θα ήταν και το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη. Δυστυχώς, τα συμφέροντα το έκοψαν...

    Και είναι αλήθεια μέσα στον ακομμάτιστο απλό πατριώτη, αυτά τα κόμματα περισσότερο ακούς. Μόνο αλλάζοντας την Βουλή, θα υποχωρήσει το σύστημα και θα επέλθει μία πραγματική μεταπολίτευση! Τότε που θα είμαστε ελεύθεροι η μεταπολίτευση του 1974 θα χαρακτηρίζεται παλινωδία στον παλαιοκομματισμό και στα ίδια πολιτικά τζάκια!

Υ.Γ.

    Πριν σπεύσετε κάποιοι και μας πείτε πουλημένους: α) Η ΝΙΚΗ δεν αποτελεί δεκανίκι της ΝΔ, ούτε χρηματοδοτείται από τον Μαρινάκη. Η εμφάνισή της ΝΙΚΗΣ στις δημοσκοπήσεις δεν είναι αποτέλεσμα πολιτικών συμφερόντων. Αλλιώς δεν θα τολμούσε στις βασικές θέσεις του κόμματος να τονίσει  πως οποιοσδήποτε Έλληνες ή αποδεδειγμένος φιλέλληνας που ασπάζεται τις αρχές μας β) Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, παρά τα πολλά στραβά και ίσως αποτελέσει δεκανίκι της ΝΔ, είναι η μόνη που είπε «απόδοση ελληνικής υπηκοότητος στην Βασιλική μας Οικογένεια εάν μπούμε στην Βουλή» και τόλμησε να καταθέσει υπόμνημα εις βάρος του ΚΚΕ στον Άρειο Πάγο για μη συμμετοχή του στις εκλογές. γ) Το ΚΙΝΗΜΑ21 έστω και για την πρότασή του· «Δημοψήφισμα για την στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων όλων των πολιτικών που εκλέχθηκαν Βουλευτές ή πήραν Κυβερνητικές θέσεις και των συγγενών μέχρι και δευτέρου βαθμού συγγένειας, από το 1974 και έπειτα καθώς και των απογόνων τους».

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ούτε γινόμαστε ουραγοί κομμάτων, ούτε οπαδοί προσώπων. Εξάλλου μια ζωή οι Βασιλόφρονες ήμασταν στο ενοίκιο. Είναι η ώρα το σύστημα με τα πολλά και πονηρά κομματικά παρακλάδια, ειδικά την ΝΔ, να τα τσακίσουμε!

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν είναι φιλοβασιλικό κόμμα, αλλά ένα επιπλέον κόμμα είναι,κατά την γνώμη μου, και η Πνοή Δημοκρατίας του κ.Δημητρίου Κούβελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι η θέση της Νίκης του κ.Δ.Νατσιού για:
    Α) την αξιοποίηση της βασιλικ.περιουσίας(τατόι και πολυδένδρι);
    Β) θα δώσει ή θα προτείνει την παραχώρηση ελληνικής υπηκοότητας-ιθαγένειας στα μέλη της Ελληνικής Βασιλικής μας Οικογένειας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή