Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

   Εδώ και 37 χρόνια το πολίτευμα της χώρας είναι Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Μέσα σε αυτά τα 37 χρόνια συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα που άλλαξαν σημαντικά την χώρα μας, το Κράτος μας. Όμως διακρίνουμε και αυτή τεκμηριώνεται μία μεταστροφή προς το χειρότερο. Έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ανασφάλειας, κοινωνικής αδυναμίας, λαικής δυσαρέσκιας, εθνικού διχασμού. Και αναφύεται και τίθεται ένα ρητορικό ερώτημα “Η Δημοκρατία το 1974, αποταστάθηκε ρητορικώς η πρακτικώς;” Για 3 λόγους θα μιλήσω:
  1ος. Τα πράγματα της Πατρίδος μας έχουν φθάσει σε σημείο απροχώρητο,
  2ος Γιατί πρέπει να επανέλθει η Βασιλεία στην Ελλάδα,
  3ος Για να σας εκθέσω πως πιστεύω ότι μπορεί να διασφαλισθεί το μέλλον μας ως Πατρίς και ως Έθνος.
   Έχουμε βρεθεί σαν Έθνος, σαν Κράτος ως και όλα τα Κράτη στην γή, στην δίνη μίας ολέθριας παγκόσμιας, οικονομικής κρίσεως. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση διότι έχουμε αυξημένο εξωτερικό και δημόσιο χρέος, αυξημένο έλλειμα και αρκετές οικονομικές ατασθαλίες και σκάνδαλα. Για την υφισταμένη κατάσταση ευθύνονται τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν εδώ και 37 χρόνια την Ελλάδα μας, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, καθώς και το ΚΚΕ και ο τότε ΣΥΝασπισμός Αριστεράς και Προόδου κατα την περίοδο 1989-90. Σκάνδαλα είναι Siemens, ο Κοσκωτάς, η Αριάδνη, το Βατοπέδι, ο αραβόσιτος της Γιουσκοσλαβίας, τα Ομόλογα, η μη χρησιμοποίηση χιλιάδων δανείων, το Χρηματηστήριο και πολλά άλλα.
   Από τον Νοέμβριο του 1973 μέχρι σήμερα τα πράγματα της Πατρίδος μας παρουσίασαν σταθερή χειροτέρευση. Η εδαφική μας ακεραιότητα δεν έχει καμμία ενθαρρυτική διασφάλιση. Η Τουρκία συνεχώς αποθρασύνεται παραβιάζοντας τα σύνορα μας. Δεν σέβεται τους εκεί Έλληνες. Δεν επιτρέπει να λειτουργήσει η Αγία Σοφία, αλλά την βεβηλώνουν καθημερινώς. Η Αλβανία δεν σέβεται τους εκεί Έλληνες και οι τσάμηδες τους τρομοκρατούν. Τα Σκόπια διεκδικούν την Μακεδονία ως όνομα τους. Απαντούμε ΟΧΙ!!! Ακούγεται από ορισμένους Έλληνες ότι η Μακεδονία δεν ανήκει στην Ελλάδα. Εμείς απαντούμε “η Μακεδονία είναι η Ελλάδα“!!!! Τα τουρκικά στην Κύπρο στρατεύματα κατοχής να αποχωρήσουν αμέσως.
    Η εσωτερική κατάσταση είναι χειρότερη. Στον οικονομικό τομέα η ακρίβεια, ο πληθωρισμός, οι εκατοντάδες φόροι, ανεργία έχουν αποδυναμώσει τον λαό, πτοώντας το ηθικό του και απαισιοδοξεί για το μέλλον. Ο αγρότης και ο εργάτης που αποτελούν τον κύριο παράγοντα παραγωγής στην Πατρίδα μας είναι απροστάτευτοι και αβοήθητοι. Πίσω όμως από την οικονομική κρίση βρίσκεται η πνευματική, κοινωνική κρίση, η παραθεώρησις και υποτίμησις αρχών και αξιών και για μάς τους Έλληνες και ιδανικών.
   Η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να αλλοιώσει την γλώσσα μας και τον πολιτισμό μας. Ζούμε σε μία ανοικτή και επιρρεπή κοινωνία. Η εισβολή ξένων λέξεων είναι καθημερινό φαινόμενο. Έτσι πιστεύομε, πως η γλώσσα μας αλλοιώνεται δεν αναπτύσσονται ο πολιτισμός, οι τέχνες, οι επιστήμες. Η Εκκλησία ασκεί φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο. Αλλά ορισμένοι για προσωπικούς, ιδιοτελείς λόγους επιδιώκουν την εξαφάνιση της. Την εξαφάνιση του “Σώματος του ΧΡΙΣΤΟΥ”, κτυπώντας την συστηματικώς και λυσσωδώς. Τα κτυπήματα προέρχονται κυριώς από τα ΜΜΕ και από τις περισσότερες λαικές μάζες. Η Εκκλησία κηρύττει τον λόγο του ΘΕΟΥ και μας προτρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Αφήστε την Εκκλήσια να κάνει την δουλεία της!!! Αφήστε την!!! Θεμελιώδεις θεσμοί έχουν αποσαρθρωθεί όπως η οικογένεια και κυρίως με τον νόμο αποποινικοποίησης της μοιχείας. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια εξαφανίστηκαν από την κοινωνική συμβίωση. Η νεολαία είναι θύμα της εθνοβλαβούς αναρχίας, η οποία καταστρέφει ψυχικά την νεολαία και ο φοιτητικός κόσμος ο οποίος κομματικοποιήθηκε από το 1982′ στο “πέρασμα” τος διαλύουν, λεηλατούν, καταστρέφουν.
Τα ΜΜΕ, η καλλιτεχνία, ο πνευματισμός στην Πατρίδα μας κυριαρχούνται από ένα γελοίο, αριστερό, αναρχικό πνεύμα που παραποιεί ανενόχλητο την ιστορία και προσπαθεί να μας υποδουλώσει στις επιταγές των ισχυρών και των ξένων. Στα σχολεία πρυτανεύει μία χαώδης κατάσταση και γενικά η παιδεία των 3 βαθμίδων υπέστη υποβάθμιση και παραμελήθηκε σημαντικά. Τελικά η κοινωνική κρίση όπως βλέπουμε είναι πολύπλευρη. Η Γ’ Ελληνική Δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Ότι είναι μία Δημοκρατία στην οποία δεν απονέμεται σωστά, τίμια και δίκαια η δικαιοσύνη και η αλήθεια, μία δημοκρατία στην οποία όλοι διακινούνται ελεύθερα, χρηματίζονται, λεηλατούν, βεβηλώνουν, δεν σέβονται τον συνάνθρωπο, δεν βοηθούν τον πλησίον, δεν υπακούουν στους νόμους. Πολίτευμα μας κατέστη η ασυδοσία. Το ισχύον Σύνταγμα δεν φρόντισε να εξυγιάνει την πολιτική μας ζωή. Τα κόμματα λειτουργούν ως κτήματα των Προέδρων τους. Το εκλογικό σύστημα συνεχώς αλλάζει για να εξυπηρετεί τις διαθέσεις του κόμματος που ασκεί την εξουσία. Όλοι οι πόροι δεν υπόκεινται σε κανένα έλεγχο και το πόθεν έσχες δεν εφαρμόζεται. Έχουμε την "Β' Γερμανική Κατοχή"!!! Το κράτος μας κρέμεται από μία κλωστή. Η σωτηρία και η αναδημιουργία του είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί. Χρειάζονται οι σωστοί χειρισμοί.
   Απαιτούμε την δημιουργία της "Βασιλευομένης Πολιτειακής Δημοκρατίας", η οποία θα είναι ένα νέο, σύγχρονο, προοδευτικό, υγιές δημοκρατικό πολίτευμα με ηθικές αξίες και Ελληνοορθόδοξες αρχές, με αναμορφομένη πολιτική και κοινωνική ζωή και δραστηριοποιήσιμο Κρατικό Μηχανισμό.
Εμείς προτείνομε να διεξαχθούν εκλογές για "Συντακτική Βουλή" η οποία θα διενεργήσει δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος και να καταρτίσει και εκπονήσει Νέο Σύνταγμα. Σήμερα η Βασιλευομένη Δημοκρατία είναι αναγκαία διότι αποτελεί την μόνη ασφαλή εγγύηση για ομαλή δημοκρατική εξέλιξη. Με Β.Δ. θεμελιώνεται η πραγματική δημοκρατία στην χώρα μας, η Δημοκρατία της Εθνικής Ενότητος, της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ουσιαστικής ελευθερίας, της Προόδου. Η Β.Δ. είναι το μόνο πολίτευμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις δημοκρατικής διακυβερνήσεως και εξασφαλίζεται η Εθνική μας ασφάλεια, η Εθνική σταθερότητα, η οικονομική ανάπτυξη μέσα σε κλίμα κοινωνικής γαλήνης και εθνικής ενότητος. Με Β.Δ. επιφέρεται σταθερότητα των συνόρων μας, του πολιτικού συστήματος, της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας τπυ πολίτη, ανάπτυξη της Ελλάδος σε κάθε τομέα και οι Ένοπλοι Δυνάμεις αναβαθμισμένες, ενδυναμωμένες, απαλασσόμενες από τις επεμβάσεις της πολιτικής και εγγυήτριες του νέου Δημοκρατικού πολιτεύματος. Για περισσότερη "δημοκρατικότητα" του συγκεκριμένου πολιτεύματος προτείνουμε "ο βασιλεύς να βασιλεύει 30 χρόνια με κληρονομικό δικαίωμα και για κάθε ανώμαλη περίπτωση μέσα στο πολίτευμα θα εκλέγεται με άμεση καθολική ψηφοφορία αντιβασιλέας".
    Όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί απ' αυτές τις εκλογές, θα πρέπει να κτίσει ένα κράτος δίκαιο, ισχυρό και ελεύθερο που να εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες την ευημερία και να τους οπλίζει με αισιοδοξία για το προσωπικόν μέλλον τους και για το μέλλον του Έθνους. Η εξωτερική πολιτική μας κυρίως πρέπει να αποσκοπεί στην κατοχύρωση της εδαφικής ακεραιότητος της Πατρίδος μας από κάθε απειλή. Για αυτό είναι απαραίτητη η διατήρησις καλών σχέσεων με όλα τα Κράτη και κυρίως με την Δύση. Εμείς προτείνουμε σχέδιο για την επίλυση του Κυπριακού που μας ταλανίζει επί 62 χρόνια.
1ον. Τα στρατεύματα κατοχής να αποχωρήσουν αμέσως,
2ον. Οι Τουρκοκύπριοι να διαλύσουν το ψευδοκράτος τους και να δημιουργήσουν ένα είδος “τοπικής αυτονομίας” μόνο στις περιοχές που κατοικούν,
3ον. Η Κύπρος να παραμείναι ανεξάρτητο κράτος και ανεπηρέαστο απο τις εγγυήτριες δυνάμεις Ελλάδα, Τουρκία, Μεγάλη Βρεττανία' δεχόμενη δε, μόνο από την Ελλάδα "πολιτιστική επιρροή" ώστε να διατηρείτε άσβεστος η φλόγα της Ελληνικότητος της Κύπρου και να δημιουργηθεί ο “2ος Κυπριακός πολιτισμός”
4ον. Δικαίωμα στις Προεδρικές Εκλογές να έχουν και Έλληνες και Ελληνότουρκοι.
5ον. Επανίδρυση "Υπουργείου Τουρκικών Υποθέσεων".
Οι τούρκοι πρέπει θέλουν δεν θέλουν αυτό το σχέδιο και να γίνουν επιτέλους διαλακτικοί.
    Τα Σκόπια να ονομασθούν "Νότια Σερβία-Βαρντάσκα" ή μόνο "Νότια Σερβία". Απαιτούμε από την αλβανία και την τουρκία να συμπεριφέρονται άριστα στους εκεί Έλληνες όπως κάνουμε και εμείς, καθώς και η Αγία Σοφία να αρχίσει να επαναλειτουργεί ως Εκκλησία. Η Εκκλησία να αποκτήσει ρόλο πολιτικό και να έχει φωνή. Να δημιουργηθεί Συνταγματικό Δικαστήριο 11 μελών. Η Εθνική μας οικονομία μπορεί να ανακάμψει μειώνοντας την φορολογία στις βιομηχανίες και στην οικοδομή, εξαγάγοντας τα προιόντα μας, μειώνοντας τον μισθό των εκπροσώπων της Πολιτείας και των Πρόεδρων των οργανισμών, ανοίγοντας τα κλειστά επαγγέλματα, πατάσσοντας την γραφειοκρατία, μειώνοντας σε 20% τον ΦΠΑ και τις τιμές, εκμεταλεύοντας τον υπόγειο πλούτο μας, εισαγάγοντας ενιαίο μισθολόγιο στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενιαία σύνταξη και εξυγιάνοντας τις Δημόσιες Υπηρεσίες και της ΔΕΚΟ. Ο λαός μπορεί να ανακουφισθεί από τις μάστιγες του πληθωρισμού και της ανεργίας με την απελευθέρωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η νεολαία θα σωθεί εάν πιστέψει στον ΧΡΙΣΤΟ, και καταστούν φιλοπάτριδες. Το Εθνικό ΣΥμβούλιο Παιδείας εκτός από τον συμβουλευτικό του ρόλο, να διατηρεί τον Ελληνοχριστιανισμό στους νέους και τις νέες. Η καταστροφική επιδρομή της παγκοσμιοποίησης, η οποία μας αλώνει είναι φαινόμενο προς αποφυγήν. Πρέπει να αποφεύγουμε τις ξένες πρακτικές και συνήθειες. Να τηρούμε τα ήθη, έθιμα και παραδόσεις και να ανθιστάμεθα στην κάθε είδους αλλοιώσεως της γλώσσας, των ιδανικών, αρχών και αξιών επιβουλή. Η παιδεία να προαπαρασκευάζεται την νεολαία για την ομαλή και δημιουργική ένταξη σε μία υγιή κοινωνία. Η δημοσία διοίκηση η οποία παρέλυσε είναι επιτακτική ανάγκη να καταστεί εκ νέου αποτελεσματική και υπευθύνη. Τα ΜΜΕ χρειάζονται ριζική εξυγίανση. Η κοινωνική δικαιοσύνη να απονέμεται σωστά, τίμια και δίκαια χωρις να εξυπηρετεί το κομματικό συμφέρον και τις ασυδοσίες του. Να μειωθούν οι βουλευτές σε 150. Και πάνω από όλα πρέπει σαν έθνος να είμαστε ενωμένοι. Σε τέτοιες καταστάσεις αλλά και πάντα πρέπι να υπάρχει Εθνική Ενότητα. Η τελική νίκη θα είναι του Έθνους. Του Ορθοδόξου Έθνους. Του Ελληνικού Έθνους.
Τη υπερμάχω στρατηγώ τα νικητήρια, ως λυτρωθείσα των δεινών, ευχαριστήρια, αναγράφω σοι η Πόλις σου, Θεοτόκε, αλλ’ ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον, εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον ίνα κράζω σοι, Χαίρε, Νύμφη ανύμφευτε.
και Εθνικός Ύμνος.
Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου