Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΣ!

Μήνυμα της τριμελούς επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Φίλες αναγνώστριες και φίλοι αναγνώστες.
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" ξεκίνησε έναν διαδικτυακό αγώνα από τον Αύγουστο του 2011 υπέρ Πίστεως, Πατρίδος και Βασιλείας. Σε μία περίοδο όπου η πράσινη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας έριξε στα τάρταρα του ΔΝΤ και του μνημονίου. Εξαρχής, προσπαθούσε να διαφημίσει το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" για την συσπείρωση των Βασιλοφρόνων και την εκπροσώπησή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δυστυχώς οι προσδοκίες μας έπεσαν στο κενό...
Με όση δύναμη μας έδωσε ο Θεός προσπαθήσαμε να εμφυσήσουμε το Ορθόδοξο πνεύμα και την εθνική υπερηφάνεια μέσω άρθρων μας θεολογικού και ιστορικού περιεχομένου. Επίσης, να διαλύσουμε κατεστημένες αντιλήψεις και να εκσυγχρονίσουμε τον φιλοβασιλικό λόγο. Να διδάξουμε Ιστορία μη συμβατική, χωρίς τυμπανοκρουσίες και προπαγάνδα και να γνωρίσουμε τους Έλληνες Βασιλείς μας μέσα από άγνωστες ιστορίες. Να πολεμήσουμε κάθε εξουσία που σκοπό έχει την καταδυνάστευση και την αφαίμαξη του λαού του Θεού. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες (κλείσιμο του ιστοτόπου από 1-10-13 έως 10-10-13, διαγραφή άρθρου για την Βασίλισσα Φρειδερίκη κλπ), βρεθήκαμε μπροστά σε υβριστικά σχόλια.
Σήμερα, ήρθε η ώρα που το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" κλείνει τον κύκλο του με 2.112 άρθρα αλλά σύντομα θα επανέλθει με άλλο όνομα και πιο δυναμικά! Μία παράκληση θα απευθύνουμε:
* Κρατήστε μέσα σας το "ΧΡΙΣΤΟΣ & ΕΛΛΑΔΑ".
* Μελετάτε τα άρθρα μας για απαντήσεις σε θεολογικά, ιστορικά και φιλοβασιλικά θέματα.
Τέλος, εύχομαι ο Θεός να φωτίσει έκαστον ξεχωριστά ώστε να αλλάξουμε νοοτροπία και να πράττουμε έργα αγαθά και να βοηθήσει την Πατρίδα μας να βγει από το τέλμα. Η νέα κυβέρνηση να λειτουργήσει ως κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και να μην παίζει με τις λέξεις (μνημόνιο=δανειακή σύμβαση, τρόικα=θεσμούς) αλλά να κάνει ότι το καλύτερο και συμφερότερο για την Ελλάδα και τους δεινοπαθούντες Έλληνες!

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

1 σχόλιο: