Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ και... GAY PRIDE

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σχέδιο νόμου κατέθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος με το οποίο επεκτείνει την δυνατότητα να συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης και τα «ομόφυλα ζευγάρια»! Φυσικά θα επακολουθήσουν και οι υιοθεσίες παιδιών... Σ΄ όλες τις Πολιτείες της Αμερικής και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη ισχύει ο «γάμος» μεταξύ ομοφυλοφίλων ενώ στην Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Δανία και Βέλγιο γίνεται υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Έτσι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά στην πλήρη αποϊεροποίηση του κοινωνικού και εκκλησιαστικού θεσμού του Γάμου, νομιμοποιεί κάθε πάρα φύσιν πάθος και την κάθε σεξουαλική όρεξη του οποιουδήποτε και τα αναβιβάζει σε συμβίωση. Έναν γάμο τον συνιστούν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Μαζί συμπορεύονται, αλληλοσυμπληρώνονται, ασκούνται στην αγάπη και γίνονται «σάρκα μία», «δύο ψυχές σ΄ ένα σώμα και μία ψυχή σε δύο σώματα» κατά τον ιερό Χρυσόστομο. Πως είναι δυνατόν αυτό το ωραίο δημιούργημα του Θεού, αυτό το «μέγα» μυστήριο να το υποβιβάζουμε τοιουτοτρόπως και να το ξεφτιλίζουμε;;;

Τα Pride...
Δεν φτάνουν όμως όλες αυτές οι προσπάθειες για την επιβολή του αίσχους και της ηθικής σήψης, αλλά εδώ και χρόνια (10 στην Αθήνα και 4 στην Θεσσαλονίκη) διενεργείται ένα «Φεστιβάλ υπερηφάνειας» χρηματοδοτούμενο από ξένες πρεσβείες και τον Σόρος και προωθούμενο από φέτος(!!!) από τα ΜΜΕ. Σ΄ αυτά τα Φεστιβάλ (ή Pride) ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ παρελαύνουν ημίγυμνοι και προσβάλλοντας κάθε αίσθημα δημοσίας αιδούς προβάλλουν τα αιτήματά τους για «γάμο - όνομα - σεβασμό». Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος το είπε με μία φράση: «Έκαναν την ξεφτίλα περηφάνια»!

Επιστολή φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ σε Άνθιμο και Μπουτάρη
Την φωνή τους όμως φέτος ύψωσαν φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ οι οποίοι έστειλαν δύο επιστολές διαμαρτυρίας και προβληματισμού, μία προς τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο και μία άλλη προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη (μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ). Οι φοιτητές χρησιμοποίησαν ιατροδικαστική, νομική, θεολογική και ιστορική επιχειρηματολογία για να αποτρέψουν την «ειδεχθή αυτή εκδήλωση» όπως την χαρακτήρισαν. Τα σχόλια όμως στρέφονταν εναντίον των φοιτητών! Πραγματικά λυπηρά που δείχνουν την σαθρότητα που καλλιεργήθηκε στην κοινωνία και την ανυπαρξία διάκρισης του καλού/κακού, του σωστού/λάθους, του φυσιολογικού/πάθους. Μάλιστα φοιτήτρια της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ επιχείρησε (ανεπιτυχώς όμως) να απαντήσει στους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής ενώ φοιτητές και φοιτήτριες του ΑΠΘ με δικό τους εκτενές κείμενο (νομικά αρκετά μελετημένο) θέλησαν να εκφράσουν την άποψή τους για το θέμα της ομοφυλοφιλίας ως απάντηση στις επιστολές των νέων Θεολόγων.
Οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ εξέφρασαν την ορθόδοξη θέση: «Η χριστιανική διδασκαλία και γραμματεία τονίζει πως η ομοφυλοφιλία είναι ένας δρόμος που δεν οδηγεί στον Θεό, δεν ολοκληρώνει τον άνθρωπο ως πρόσωπο μοναδικό και ανεπανάληπτο, ως κοινωνικό όν και τον απομακρύνει από τον δρόμο της σωτηρίας. Μάλιστα οι ιεροί Πατέρες την χαρακτηρίζουν ως θανάσιμο και ακάθαρτο αμάρτημα, ως προσβολή της ζωής και παρά φύσιν διαστροφή. [...] Η Εκκλησία αποδέχεται κάθε άνθρωπο και δεν απορρίπτει κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για τους ομοφυλόφιλους. Όλοι μας όμως, ως μέλη της Εκκλησίας, επειδή τους σεβόμαστε, ενδιαφερόμαστε πραγματικά γι΄ αυτούς. Ας αναγνωρίσουν το πάθος τους, ας αλλάξουν τρόπο σκέψης και ζωής, ας πάρουν την γενναία απόφαση να αγωνιστούν μ΄ όλες τους τις δυνάμεις και με τα πνευματικά όπλα που παρέχει η Εκκλησία ώστε να αποτινάξουν αυτό το πάθος από πάνω τους. Όλοι τον κακό εαυτό μας, τα πάθη, τις αδυναμίες, τις φοβίες και τις κακίες μας πολεμούμε».
Όμως η παραπληροφόρηση συνεχίστηκε. Στο vice.gr δημοσιεύθηκε άρθρο για τις απόψεις των φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και των Επιστολών χωρίς να υπάρχει αντίλογος εκ μέρους των φοιτητών που έγραψαν τις επιστολές! Χαρακτηριστικά φοιτητής της Θεολογικής ερωτηθείς δήλωσε: «μετά τον θάνατο του Χριστόδουλου η Εκκλησία έχει επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές(!!!)». Αν είναι δυνατόν αναρωτιέται ο καθένας. Πάντως σύμφωνοι με τις επιστολές είναι οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, Γόρτυνος κ. Ιερεμίας και Αιτωλίας κ. Κοσμάς.

Η στάση της Εκκλησίας (Αρχιεπισκόπου - Ιεράς Συνόδου - Μητροπολιτών)
Πολλοί Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας επέδειξαν σθένος και με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν τον πιστό λαό της Ελλάδος. Χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών είπε: «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι θεμιτή σεξουαλική επιλογή, αλλά παρέκκλιση και διαστροφή της φύσεως. Είναι κατά τον λόγο του αποστόλου Παύλου βαρύ, θανάσιμο σαρκικό αμάρτημα το οποίο, αν ο άνθρωπος που το διαπράττει δεν μετανοήσει, τον αποκλείει από τη βασιλεία του Θεού». Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ τονίζει «Υπάρχουν όμως και άνθρωποι οι οποίοι δεν ακολουθούν τις ανωτέρω δύο ευλογημένες από τον Θεό καταστάσεις, την κατά φύση και την υπέρ φύση. Αυτοί επιλέγουν την παρά φύση κατάσταση, που ενώπιον του Θεού δεν αποτελεί δικαίωμά τους, αλλάκάνουν κακή χρήση του αυτεξουσίου τους, με τραγικά γι’ αυτούς αποτελέσματα. Είναι οι ομοφυλόφιλοι» και στην συνέχεια χρησιμοποιεί χωριά από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη για να τεκμηριώσει πως η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα και επισύρει την οργή του Θεού (παράδειγμα Σόδομα-Γόμορρα).
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος στις 12 Ιουνίου απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο όπου εκφράζει τους προβληματισμούς του «συνοδικῇ Ἐντολῇ καί Ἐξουσιοδοτήσει» και εκφράζει την θέση της Εκκλησίας για το γάμο και την ιερότητα του μυστηρίου αυτού. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος συνεδρίασε στις 19 Ιουνίου και μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «ο γάμος και η οικογένεια, γεγονός κατ' εξοχήν εκκλησιαστικό και κοινωνικός θεσμός θεμελιώδους σημασίας, γίνεται όλο και περισσότερο ατομική υπόθεση που εντάσσεται στη σφαίρα του ιδιωτικού βίου. Φαινόμενα-"εκτροπές" εξαιρετικά επίκαιρα και για την ελληνική πραγματικότητα, είναι ο πολιτικός γάμος, η μονογονεϊκή οικογένεια, η ελεύθερη συμβίωση και ο λεγόμενος γάμος των ομοφυλοφίλων».
Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας κ. Κοσμάς λέει «Όχι στο κυοφορούμενο έγκλημα» και κατά την ιερατική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας (22 Ιουνίου) εξεδόθη ψήφισμα το οποίο μεταξύ άλλλων αναφέρει: «Ἡ παραδοσιακή Ἑλληνική οἰκογένεια, ἡ δύναμη αὐτοῦ τοῦ Ἔθνους, ὁ ἱερός αὐτός θεσμός, ὁδηγεῖται σέ ὁλοκληρωτική καταστροφή. [...] Δέν εἶναι δυνατόν νά δεχθοῦμε τίς ἐντολές τῶν Βρυξελλῶν, οἱ ὁποῖες θέλουν τήν διάλυση τῆς Πατρίδος μας. Δέν μποροῦμε νά ἀνεχθοῦμε μία ἐλάχιστη μειοψηφία σοδομιστῶν νά ἐπιβάλλει νόμους πού καταλύουν διαχρονικούς θεσμούς καί ὅ,τι ἱερό ἔχει διαφυλάξει αὐτός ὁ τόπος. [...] Τό νά θέλουν κάποιοι νά νομοθετήσουν τήν ἠθική διαστροφή καί νά ἐπιβάλουν Σοδομιστική μορφή στήν κοινωνία μας, ξεπερνᾶ τά ὅρια τῆς λογικῆς. [...] Ὅπως κι ἐμεῖς μεγαλώσαμε μέσα σέ οἰκογένεια μέ πατέρα καί μητέρα, καί ποτέ δέν θά θέλαμε νά εἴχαμε γονεῖς δύο ἄνδρες ἤ δύο γυναῖκες, ἔτσι καί τά παιδιά πού θά μᾶς διαδεχθοῦν σ’αὐτό τόν τόπο ἔχουν κάθε δικαίωμα νά ζήσουν μέσα σέ ἀληθινή οἰκογένεια. Κάθε ἄλλο μόρφωμα ἀδικεῖ τήν ἀλήθεια, καταπατεῖ τούς νόμους τοῦ Θεοῦ, ἀντιστρατεύεται τούς νόμους τῆς φύσεως, καί ἐπισύρει τήν ὀργή τοῦ Θεοῦ γιά τήν ἐπιχειρούμενη ὁλοκληρωτική καταστροφή τῆς Πατρίδος μας, δίνοντας χαρά στούς ἐχθρούς της».Σε ανάλογη κίνησε είχε προχωρήσει νωρίτερα η Ιερά Μητρόπολις Πατρών.
Τέλος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος είπε «Στην Εκκλησία του Χριστού δεχόμεθα με συμπάθεια καί με περισσή αγάπη τον αμαρτωλό άνθρωπο, όταν αυτός αισθάνεται την ενοχήν του, ομολογεί το πάθος του, εκφράζει την σταθερή θέλησή του να πολεμήσει τα πάθη της ψυχής του και εν μετανοία ζητεί το έλεος του Θεού! Σε καμιά όμως περίπτωση δεν γίνεται δεκτός ο αμαρτωλός, ο οποίος αισθάνεται ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τη αμαρτωλότητά του!»

Επίλογος
«Η ομοφυλοφιλία και η αμφιφυλοφιλία δεν θεωρούνται πια ψυχική πάθηση και έχουν αφαιρεθεί από το DSM και από το ICD-10 στις 17 Μαΐου 1990». Αυτό συνέβη όχι επειδή έγιναν νέες ανακαλύψεις στον χώρο της ιατρικής ή επειδή προχώρησε η ιατρική επιστήμη αλλά επειδή αντιδρούσαν οι ομοφυλόφιλοι οι οποίοι από πίσω τους έχουν το πανίσχυρο παγκοσμίως σιωνιστικό λόμπι. Κάποιοι θα πουν πάλι θεωρίες συνωμοσίας και αντισημιτισμός. Όχι μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά ο εβραϊκής καταγωγής αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν σε ομιλία του προς το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο (Μάιος 2013) ο οποίος δηλώνει πως «οι Εβραίοι κρυβόμαστε πίσω από την ομοφυλοφιλία, τους αγώνες για "κοινωνική" δικαιοσύνη και τον φεμινισμό» κάνοντας ιδιαίτερο λόγο για το εβραιοκρατούμενο και σιωνιστοχρηματοδοτούμενο Χόλιγουντ το οποίο με τις ταινίες του "καλλιέργησε" την διαφορετικότητα και την «ανεκτικότητα» απέναντι στους ομοφυλοφίλους!
«Ο στόχος της ΝΤΠ είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες ατόμων που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν-προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Έτσι επιτυγχάνονται τα εξής: Πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής. Με άλλα λόγια ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει: Έλεγχος πληθυσμού.
Όταν ο στόχος επιτευχθεί –και καθώς οι ομοφυλόφιλοι είναι εμφανώς ασταθείς και αναξιόπιστοι (κατά την λογική της Ν.Τ.Π), έχοντας υπηρετήσει το σκοπό τους– όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει συστηματικά να εξαλειφθούν ως εχθροί του κράτους.
Κάπως έτσι, λοιπόν, το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής, γίνονται ένα από τα εργαλεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οι gay, λοιπόν, αποτελούν, χωρίς να το γνωρίζουν, έναν μηχανισμό διάλυσης της οικογένειας και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο «ανατρέφοντας» μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες» αναφέρει πολύ σωστά το "greekvoices.blogspot.gr".
«Η Εκκλησία αποδέχεται κάθε άνθρωπο και δεν απορρίπτει κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για τους ομοφυλόφιλους» είπαν οι φοιτητές της Θεολογικής στις επιστολές τους. Και συνεχίζουμε λέγοντας, η Εκκλησία τους αγκαλιάζει όπως κάνει κάθε άνθρωπο και τους λέει από αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για την προσωπική τους ολοκλήρωση και την σωτηρία τους: «Μετανοείτε! Είναι πάθος! Είναι διαστροφή! Σας εκμεταλλεύονται ορισμένοι για να παίξουν το βρώμικο παιχνίδι τους "κάποιοι" και νομίζετε πως η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογικό και σας προτρέπουν σε παρελάσεις δήθεν "υπερηφάνειας". Αγωνιστείτε μ΄ όλες σας τις δυνάμεις ώστε να αποτινάξετε αυτόν τον βδελυρό τρόπο ζωής που στηρίζεται στην σήψη και στα παράλογα σαρκικά πάθη! Μπορείτε. Ο άνθρωπος μέσα στην χάρη του Θεού τα πάντα μπορεί! Και εσείς μπορείτε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου