Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ;;;

Γράφει φοιτητής του Τμήματος Ποιμαντικής & Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ.

Η Ελλάδα ημέρα με την ημέρα χάνει τον πολιτισμό της, τις αξίες της, την ταυτότητά της! Ο Έλληνας χάνει τις ρίζες του, τα ιδανικά του, την ανθρωπιά του και προχωρεί στην έρημο της ζωής χωρίς πυξίδα και προσανατολισμό! Αυτό αποδεικνύουν τα θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα ιεροσυλίας και παραβίασης της θρησκευτικής ελευθερίας των Ελλήνων πολιτών στην Θεσσαλονίκη! Αυτοί που ζητούν σεβασμό και δικαιοσύνη, διδάσκουν ακριβώς το αντίθετο: ασέβεια και ανηθικότητα!
Ζητούνται πλέον οικογένειες!!! Το κύτταρο που προάγει και προστατεύει τον άνθρωπο, που καλλιεργεί το μέλος της Εκκλησίας, που μεταδίδει αρχές και αξίες, που αναδεικνύει πατριώτες και έντιμους πολίτες, που αναπαράγει και συντηρεί το ανθρώπινο γένος, σήμερα όχι απλά απουσιάζει αλλά βρίσκεται υπό εξαφάνιση τις τελευταίες δεκαετίες και ιδίως τα τελευταία χρόνια!
Δεν είχαμε ποτέ τέτοια φαινόμενα αν ΚΑΘΕ οικογένεια δίδασκε στα παιδιά της Χριστό και Ελλάδα. Αν καλλιεργούσε τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια, την αγάπη, το ήθος, την ανθρωπιά, την ταπείνωση, την υπομονή, την όρεξη για ζωή, οράματα και χαρά. Αν δίδασκε ότι ο ένθεος άνθρωπος βρίσκει το νόημα της ζωής και την ολοκλήρωση της προσωπικότητός του. Ότι η δική μου ελευθερία αρχίζει πραγματικά όταν υποδουλώνω τα πάθη μου και αυτοπαραδίδομαι ολοκληρωτικά στον Χριστό. Ότι η δική μου ελευθερία ξεκινά εκεί που τελειώνει του άλλου.
Αν τέτοια κοινωνία μας παρέδωσαν, εμείς τουλάχιστον, ως νέα γενιά και ενεργοί πολίτες αύριο, οφείλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή! Τι να κάνουμε, κάποιοι επιμένουμε ένθεα ακόμη...

Θ.Χ.

1 σχόλιο:

  1. Βρε "παιδιά" , βλέπετε την κατάντια της Ελλάδας και είστε με την ελπίδα ότι θα επανέλθει η Βασιλεία ;
    Μόνο χουντική (πραξικοπηματικη) ψευτοβασιλεία θα μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα αν δεν αλλάξει σύντομα η πλειοψηφία των πολιτών !

    Δεν είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα οι Βασιλόφρωνες, αλλά μιλάω για Βασιλόφρωνες γνήσιους. Όχι πραξικοπηματίες.

    Να επανέλθει η Βασιλευόμενη Δημοκρατία, αφού πρώτα το ζητήσει ο λαός.
    Αλλιώς όπως είπα αν έρθει κάτι που θα λέγεται και μοιάζει με Βασιλεία, θα πρόκειται για πραξικόπημα που δεν θα κρατήσει πάνω από 3 χρόνια.


    Περαστικός ήμουν. Να προσέχετε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή