Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Αγαπητοί εν Χριστώ συνέλληνες,

Στις χαλεπές εποχές που ζούμε όλοι μας, εποχές παραθεώρησης των ιδανικών μας και απώλειας της ελπίδας, κάνει την εμφάνιση του στον πολιτικό στίβο της χώρας ένα νέο κόμμα. Η "Εθνική Ελπίδα". Η Εθνική Ελπίδα είναι κόμμα Βασιλοφρόνων. Είναι ένα πανελλαδικό πατριωτικό μέτωπο που πλέον εκφράζει όλους τους Έλληνες απ' όλες τις τάσεις. ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ το σύνθημα μας.
Oι Βασιλόφρονες από το 1980 αλλά και κυρίως μετά το 1967 δεν έχουν φωνή. Όμως ποτέ δεν υπέστειλαν την σημαία του αγώνος, του Ελληνοχριστιανικού αγώνος. Ήταν υποχείρια και εκμεταλλευόμενοι απ' όλο το πολιτικό σύστημα. Ήταν όμως και ο φόβος τους διότι όλοι έτρεμαν και τρέμουν ακόμη (ειδικά τώρα) το όνομα του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ'. Οι Βασιλόφρονες ηλπίσαμε στην "Εθνική Παράταξη". Προδοθήκαμε διότι και οι 5 βουλευταί της ψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον αχάριστο και λιποτάκτη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στην Ε.Π.ΕΝ., στην ΔΗ.ΑΝΑ., στην ΠΟΛ.ΑΝ.,  στον ΛΑ.Ο.Σ. Όλοι μας πρόδωσαν. Προεκλογικά μας αρραβωνίζονταν μετεκλογικά όμως μας χώριζαν. Επεδίωκαν μόνο την εξουσία.

Ο Πρόεδρος του κινήματος
Πρόεδρος της Εθνικής Ελπίδας είναι ο Πρόεδρος της Βασιλικής Ενώσεως Γιαννιτσών κ. Γιώργος Παπαδόπουλος
Γεννήθηκε το 1964 στα Γιαννιτσά. Δίνει ανελλιπώς από την δεκαετία του 1980 πάμπολλους αγώνας μαζί με τον πατέρα του για την Ορθοδοξία, την Ελλάδα και την Βασιλεία. Διοργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις ώστε να διατηρείται πάντα άσβεστος η φλόγα της βασιλοφροσύνης και των Ελληνοχριστιανικών μας παραδόσεων και είναι ο μόνος που δεν πρόδωσε αυτήν την παράταξη και αγωνίζεται την τελευταία δεκαετία γι' αυτήν σθεναρά.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΛαΟΣ το 2000 και το 2002 κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ως Αντιδήμαρχος. Η πλεκτάνη και η σκευωρία για αμαύρωση του Παπαδόπουλου δεν σταμάτησαν. Τον ενέπλεξαν σε σκάνδαλο δωροδοκίας. Όμως το δικαστήριο δεν βρήκε ούτε καν ενδείξεις για την ενοχή του και αθωώθηκε. Το 2007 κατέβηκε υποψήφιος με το ΛαΟΣ αλλά δεν εξελέγη βουλευτής, μολονότι υπήρξε ο πρώτος σε σταυρούς στο κόμμα του! Το 2009, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε την μη κάθοδό του Γιώργου Παπαδόπουλου και άλλων 3 υποψηφίων στις εκλογές στον Νομό Πέλλης. 

Η μεγάλη εθνική απόφαση.
Στις 13 Μαρτίου 2010 σε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στα Γιαννιτσά προαναγγέλει την ίδρυση πολιτικού φορέως βασιλοφρόνων. Στις 21 Μαΐου του 2010 ανήμερα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (εορτής του Βασιλέως) καταθέτει το καταστατικό, την ιδρυτική και ιδεολογική διακήρυξη του κόμματος στον Άρειο Πάγο. Ο Άρειος Πάγος εγκρίνει νόμιμο το κόμμα. Η Εθνική Ελπίδα λοιπόν, από της 21ης Μαΐου 2010 είναι νομιμότατη.

Ίδρυση-Εκδηλώσεις
Στις 5 Ιουλίου 2010 ιδρύεται σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεττανία" στην Αθήνα.
Στις 6 Ιουλίου, μία μέρα μετά την ίδρυση του κόμματος οι ιδρυτές του παραχώρησαν δείπνο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση ώστε να συζητήσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εκεί Ελληνισμός της διασποράς.
Στις 30 Ιανουαρίου 2011 πραγματοποιήθη στο "Porto Palace" στην Θεσσαλονίκη εκδήλωση με θέμα την επικαιρότητα και την κάρτα του πολίτη και κοπή βασιλόπιτας. Επίσης παρουσιάστηκε η ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος. Το παρόν έδωσαν πάνω από 4.000 πολίτες και μοναχοί από το Άγιον Όρος. Τόνιστηκε η προσφορά των Ελλήνων Βασιλέων προς την Πατρίδα, η συρρίκνωση του πατρίου εδάφους, οι επιζήμιες πολιτικές (κυρίως της σημερινής κυβερνήσεως), τα προβλήματα του Ελληνικού λαού και Κράτους και η αποχριστιανικοποίηση και απελληνικοποίηση των πάντων.

Εκδήλωση ενάντια στην κάρτα του Πολίτη
Στις 5 Φεβρουαρίου 2011 ήταν συνδιοργανωτής με την Ιερά Μονή Εσφιγμένου στην μεγάλη εκδήλωση στην Λάρισα κατά της κάρτας του πολίτη. Πάνω από 5.000 χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρόν τους, να δηλώσουν την Ορθόδοξή τους πίστη και να μην υποταχθούν στα σατανικά σχέδια των κυβερνώντων.
«Δεν είμεθα διατεθειμένοι εμείς ως "Εθνική Ελπίδα" να πάρουμε διαταγές [...] Ο Κωνσταντίνος προτίμησε να φύγει, να χάσει τον θρόνο του γιατί ήταν και είναι Ορθόδοξος και είναι ο μοναδικός Ορθόδοξος βασιλεύς στον κόσμο. Ίσως γι' αυτό έχασε και τον θρόνο του. Προτίμησε να φύγει παρά να χυθεί εθνικό αδελφικό αίμα όπως έγινε στην Ασία κ.α.» δήλωσε ο πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος.

Δραστηριότητες
Στις 6 Μαρτίου 2011, διοργάνωσε Τρισάγιο στους τάφους των μακαριστών Βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης, γνωρίζοντας και τιμώντας την μεγάλη προσφορά τους προς το Έθνος και την Πατρίδα. Επίσης παρευρέθη στην εκδήλωση που πραγματοποιήθη στον Γράμμο-Βίτσι την 29η Αυγούστου επί τη 62α επετείω από της συντριβής του κομμουνιστοσυμμοριτισμού.

Στις 28 Ιανουαρίου 2012, συνδιοργάνωσε εκδήλωση μαζί με τους υποψηφίους στο Νόμο Πέλλας στο κέντρο "Δασάκι" στην Αριδαία. Ετελέσθη ο Αγιασμός (ο Πρόεδρος ανέγνωσε τον "Απόστολον") και κόπηκε η βασιλόπιτα. Έπειτα παρετέθη δείπνο στους καλεσμένους ενόσω ο Πρόεδρος και μέλη του κόμματος αναγίγνωσκαν τον λόγο τους. Την εκδήλωση λάμπρυσαν ο αγωνιστής πατριώτης κ. Ιπποκράττης Σαββούρας και ο Πρόεδρος Βασιλοφρόνων Αυστραλίας κ. Αδαμόπουλος. Τονίστηκε τα πρόβληματα του Ελληνικού Έθνους επίρριπτοντας με σκληρή γλώσσα ευθύνες στους πολιτικούς και πως η επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας αποτελεί απαίτηση για την σωτηρία της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Επικοινωνία

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Aθήνα: 210 3228227
Θεσ/νίκη: 2310 500017
Γιαννιτσά: 23820 27221, 28221, φαξ 83221
Κιν. Προέδρου: 6977404445
Ιστοσελίδα: www.ethnikielpida.gr (όπου μπορείτε να δείτε βίντεο & τα νέα του κινήματος.

Γνωστές γενικές θέσεις:
α) Η Εθνική Ελπίδα απευθύνεται στους Έλληνες με εθνικές ευαισθησίες και αισιοδοξεί να δώσει σε όλον τον Ελληνικό λαό την εθνική του ελπίδα.
β) Η Εθνική Ελπίδα είναι ένα κόμμα αρχών, χωρίς προηγούμενες πολιτικές επιταγές που πρέπει να ξεχρεωθούν.
γ) Η Εθνική Ελπίδα έρχεται να δώσει ξανά στην Ελλάδα την παλιά της δόξα στο εξωτερικό και να ξανακάνει τους Έλληνες να αισθανθούν υπερήφανοι.
δ) Η Εθνική Ελπίδα έρχεται προτείνοντας ριζοσπαστικές λύσεις, να δημιουργήσει ένα “μαζικό δημοκρατικό εθνικό ρεύμα”, να αντιμετωπίσει την φαυλότητα και την διαφθορά, να στηρίξει την ηθική και υλική ανάκαμψη της Ελλάδος.
ε) Η Εθνική Ελπίδα έρχεται να υποστηρίξει βιώσιμες λύσεις στα εθνικά θέματα, εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής, να προασπίσει τα εθνικά και λαϊκά δίκαια ενώ, κάνει λόγο για αλύτρωτο Ελληνισμό. (απόσπασμα ομιλίας Γ. Παπαδόπουλου, 30-01-11).

9 σχόλια:

  1. μακαρι να μπούμε στην βουλη, για να ακουστει μια αλλη φωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο. Στην ψήφο μας εξαρτάται. Όσους ξέρετε ενημερώστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να απευθνθω στο κομμα μας . Ειμαι μαθητης λυκειου πιστος στο βασιλεα μας , στα ιδανικα ΠατριδαιΘρησκεια-Οικογενεια και πιστος στη πραγματικη Βασιλικη Δημοκρατια . Θα ηθελα να σας παρακαλεσω επειδη ειμαι απο μια πολη βορεια της Ηλειας στη Πελοποννησο να δημιουργηθει στο νομο μας που υπαρχουν πολλοι βασιλοφρονες Τ.Ο. της Εθνικης Ελπιδας για να ενημερωθει ο κοσμος για τη βασιλεια και το βασιλεα μας και να παψει επιτελους η δισφιμηση του!!! Περιμενω απαντηση σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις να ιδρύσεις Τ.Ο. Εθνικής Ελπίδας Ηλείας μίλησε με τον Πρόεδρο του κόμματος (τηλ. 6977404445) και πες του ότι θέλετε να ανοίξετε Τ.Ο. του κόμματος στην Ηλεία και ότι σου πει. Είναι απαραίτητη η οργάνωση του κόμματος και καλό θα ήταν να δημιουργηθεί και blog υπό την επωνυμία "Εθνική Ελπίδα Τ.Ο. Ηλείας" ώστε ο κόσμος να μαθαίνει τα νέα και τις ανακοινώσεις σας.

      Διαγραφή
  4. Για Τ.Ο. ειναι πολυ δυσκολο διοτι ειμαι μονος μου αυτη τη στιγμη . Παντως θα μπορουσα να δημιουργησω ενα blog στο διαδυκτιο αλλα θα ηθελα μερικες πληροφοριες για το πως μπορω να το φτιαξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημιουργείς email. Πληκτρολογείς "δημιουργία blog". Μετά θα σε βγάλει μόνο του.

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστω πολυ οταν εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω.
    ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλες και Φιλοι Βασιλόφρονες
    Οφείλουμε όλοι μας να ευχηθούμε στον εθνάρχη μας Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ' Χρόνια Πολλά , ο Μεγαλοδύναμος Θεός μας να του χαρίζει Υγεία και Μακροημέρευση και να τον αποκαταστήσουμε το συντομότερο στον ένδοξο θρόνο της χώρας μας.Χρόνια του πολλά !!!
    ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΓ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις γνώρισα το κόμμα και σκέφτομαι να αρχίζω να το ψηφίζω. Πρέπει όμως ο κόσμος να μάθει ότι υπάρχεται! Για αυτόν τον λόγο σας προτείνω να να κρατάτε ενήμερη την ιστοσελίδα σας. Αμα μπορείται οργανώστε και καμιά επίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή