Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ & ΣΧΟΛΙΑ

Εν Χριστώ συνέλληνες,
Πριν από έναν μήνα σας το λέγαμε πως "Το ΠαΣοΚ ίσως προσπαθήσει να αποφύγει τις εκλογές με δημοψήφισμα". Και διεβαιώθημεν.
                                                       Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Στις 31 Οκτωβρίου 2011 ο πρωθυπουργός στριμωγμένος από τους Ευρωπαίους, τα κόμματα αλλά και από τον κυρίαρχο λαό (αν του πέρασε από το μυαλό και ο λαός), έθεσε ένα καθαρά εκβιαστικό, διχαστικό και επιπόλαιο δίλημμα στον Ελληνικό κυρίαρχο λαό με απότερο στόχο να προσελκύσει ψήφους ώστε να λάβει το ΝΑΙ. Ακούστε πρωτοφανή, πρωτάκουστη ερώτηση:
                           Ν Α Ι   ή   Ο Χ Ι   σ τ η ν   δ α ν ε ι α κ ή   σ ύ μ β α σ η,
                           Ν Α Ι   ή   Ο Χ Ι   σ τ η ν   Ε υ ρ ω π α ι κ ή   Έ ν ω σ η ,
                           Ν Α Ι   ή   Ο Χ Ι   σ τ η ν   Ε υ ρ ω ζ ώ ν η.
Μόλις το ανεκοίνωσε πραγκόσμιος στην κυριολεξία πανικός! Πανικός!! Οι αγορές και τα χρημαστήρια σε ραγδαιότατη πτώση. Στο εσωτερικό πανζουρλισμός. Επιτιθέμενος στα ΜΜΕ, στις συντεχνίες (=ως συνήθως) είπε πως λύσσαξαν με το δημοψήφισμα και φοβούνται τον λαό.

ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Ο Κ. Καραμανλής προσεπάθησε να μας εντάξει στην τότε ΕΟΚ. Έπραξε καλώς. Και συ ΤΖΕΦΡΥ θα τα τίναζες όλα στον αέρα. Όλη την Ευρωζώνη, όλη την Ε.Ε., την Ευρώπη, την παγκόσμια οικονομία. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας κατά την ομιλία του στην Βουλή περί παροχής ψήφου εμπιστοσύνης (02/11/11) χαρακτήρισε τον "Τζέφρυ" Παπανδρέου "χρεοδιώκτη" και τον Αντώνη Σαμαρά "ευρωδιώκτη". Πως γίνεται πάντοτε το πατσόκ να λέει το αντίθετο απ' αυτό που κάνει. Ποιος είναι ευρωδιώκτης; Ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς; Ο δοσίλογος πρωθυπουργός δεν είναι αυτός που θέτει τον εκβιασμό "ευρώ ή δραχμή", "Ευρώπη ή μόνοι μας"; Αυτός δεν είναι που μαζί με την κυβέρνησή του δημιουργούσε συνεχώς μία συνεχής εκλογολογία, καταστροφολογία και χρεοκοπιολογία; Ο Σαμαράς είναι ευρωδιώκτης; Αυτός ανεκοίνωσε δημοψήφισμα; Έλα ΘΕΕ και ΚΥΡΙΕ.
                                      Σ Α Μ Α Ρ Α Σ:  Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ε Σ   Ε Υ Θ Υ Ν Ε Σ
Είπαμε δεν είμεθα με τον πλευρόν της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά. Είμεθα με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ και δεν ντρεπόμαστε και δεν κρυβόμαστε γι' αυτό. Τουναντίον, είμεθα πολύ υπερήφανοι και ευχαριστούμε τον ΘΕΟ πρώτον διότι είμεθα Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεύτερον Έλληνες και τρίτον βασιλόφρωνες!!!
Ο Σαμαράς φέρει τεράστιες ευθύνες για την πορεία της χώρας κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίας (1990 & 2000). Το πρώτο μοιραίο λάθος ήταν το άνοιγμα των συνόρων με το οποίο ήρθαν οι Αλβανοί πεινασμένοι τε και εγκληματίες που πήραν τις δουλειές μας και κατέστεψαν την Ελλάδα, "παίζοντας" στα Ελληνόπουλα τον "μάγκα". ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΑΚΙΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. Το δεύτερο μοιραίο λάθος ήταν η ίδρυση της Πολιτικής Άνοιξης τον Ιούνιο του 1993. Το αστείο στην υπόθεση είναι το εξής: 5 ημέρες μετά την ίδρυση της ΠολΑν (04/07/1993) ο Σαμαράς σε συνέντευξη στον Αν. Καρκαγιάννη δήλωσε: "Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς στην Νέα Δημοκρατία και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω "αρχηγός" της". Έκαστος βγάζει τα συμπεράσματά του. Το δεύτερο μοιραίο λάθος ήταν κατά την ψηφοφορία Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 1995. Για να εκλέξει Πρόεδρο και να αποφύγει τις εκλογές, το πατσόκ του Ανδρέα Παπανδρέου χρειάζονταν τουλάχιστον 180 έδρες στην Βουλή, όμως διέθετε 170. Τότε πραγματοποίηθηκε συμφωνία του Παπανδρέου με τον Σαμαρά, για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωστή Στεφανόπουλο, με τις συνδυασμένες ψήφους ΠαΣοΚ και ΠολΑν, όπως και έγινε. Αυτό εξόργισε την ΝΔ και τον αρχηγό της Μιλτιάδη Έβερτ, που σκόπευε να προκαλέσει εκλογές. Εκείνη την εποχή ο Έβερτ και η ΝΔ ήταν 5-6 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, λόγω της ραγδαίας πτώσης της δημοτικότητος της τότε εθνοβλαβούς κυβέρνησης του καταστροφέα. Έτσι, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι τις εκλογές θα κέρδιζε η Νέα Δημοκρατία και θα επέστρεφε στην εξουσία. Ο Έβερτ και πολλά στελέχη της ΝΔ επιτέθηκαν με βαρύτατες εκφράσεις κατά του Σαμαρά μετά την εκλογή Στεφανόπουλου. Ποια θα ήταν η εξέλιξη. Ο Έβερτ θα κέρδιζε, θα γινόταν πρωθυπουργός μέχρι το 1999 αν δεν συνέβαινε τίποτε και δεν θα σέρνοταν η χώρα στην λαίλαπα του πατσόκ όπως η διατήρηση της θέσης του πρωθυπουργού ενώ ευρίσκετο στο Νοσοκομείο από τον Ανδρέα Παπανδρέου, η εκλογή Προέδρου του πατσόκ και πρωθυπουργού ακόμη και τα Ίμια. Εξ αιτίας του επί μία ενδεκαετία (1993-2004), το ΠαΣοΚ ρήμαξε την Ελλάδα και την οδήγησε στο χείλος της πολιτικής, της κοινωνικής και της οικονομικής χρεοκοπίας με πρωθυπουργούς τους "Βαρόνους της Κρατικής Ληστείας" ως ("σοσια")-ληστές.

MIA ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩ ΤΟΥ 80% ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:
ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΕΣ (ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ & ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ.
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΨΗΦΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 ΠΑΣΟΚ:  Α Ε Ι Ε Π Ι Ρ Ρ Ι Ψ Η   Ε Υ Θ Υ Ν Ω Ν   &   Β Α Ρ Ο Ν Ο Σ   Τ Ο Υ   Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο Υ 
Το πατσόκ έχει σοβαρά έλλειψη σεβασμού και αληθείας (όχι ότι η ΝΔ έχει). Γνωρίζει πολύ καλά, αυτός ούτος ή άλλως είναι ο ρόλος του. Να επιρρίπτουν τα στελέχη του τις ευθύνες τους σε άλλους αποδεικνύοντας το χαμηλό τους πολιτικά επίπεδο και το καθαρά εγωιστικό τους πρόσωπο. Τι σημαίνει "αειεπίρριψη": επίρριψη ευθυνών πάντα σ' άλλους. Πάντα. Πάντα ότι λέει πράττει το αντίθετο. Πάντα.



ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ, ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΗΝ Β' ΑΘΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΑ:

Ν.Δ 21,5%
ΚΚΕ 15%
ΠΑΣΟΚ 12,5%
ΣΥΡΙΖΑ 12%
ΛΑΟΣ 10%

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ.
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 12,5% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ......
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ;
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.


ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΟΚ.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΑ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΚΑΘΙΚΙΑ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου