Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ "ΑΚΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ" ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ



                                 ΤΟ "ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ".

Πάνω από το 60% του Ελληνικού λαού θέλει την επανεθρόνιση του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄. Τα συμπεράσματα είναι δικά μου και άλλων εμπείρων πολιτικά ατόμων που βλέπουν που οδεύει η χώρα.

Για τι "νέα κυβέρνηση" εκφράζω την μερική ικανοποίησή μου, και γιατί την μερική. Διότι περίμενα τουλάχιστον οι Πάγκαλος, Παπουτσής, Ξυνίδης, Παπαιωάννου, Πεταλωτής, Σαχινίδης, Κουκουλόπουλος, Οικονόμου να φύγουν και τα κυβερνητικά στελέχη του ΠαΣοΚ (πλην Βενιζέλου) εστώ να "ανακυκλωθούν". Εκτός τούτου είναι πολλά άτομα σε ένα υπουργείο. Π.χ. στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης 4 άτομα. ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ. Τέλος πάντων.

Πιστεύω πως σήμερα πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα για τα εξής ερωτήματα:
                            
    Ν Α Ι   ή   Ο Χ Ι    σ τ η ν    ε π α ν ε ν θ ρ ό ν ι σ η    τ ο υ    Κ ω ν σ τ α ν τ ί ν o υ,      
    Ν Α Ι   ή   Ο Χ Ι    σ ε    Ν έ ο    Σ ύ ν τ α γ μ α.

Το δημοψήφισμα πρέπει να διεξαχθεί 22 Ιανουαρίου. Αν o λαός πει το ΝΑΙ προσέξτε τι κάνει.
α) Προκηρύσσει για τις 19 Φεβρουαρίου εκλογές για "Συντακτική Βουλή 200 Βουλευτών",
β) Ο Κωνσταντίνος ορκίζεται Βασιλεύς εντός του Φεβρουαρίου,
γ) Η νέα Συντακτική Βουλή θα ορκιστεί αρχές Μαρτίου και στα μέσα του ίδιου μήνα ξεκινά τον συντακτικό της ρόλο, να καταρτίσει δηλ. Νέο Σύνταγμα. (Πάνω κάτω η κυβέρνηση θα πεί το πολίτευμα και τις αρχές από τις οποίες θα διέπεται ο νέος Καταστατικός χάρτης),
δ) Ο Παπαδήμος παραιτείται και αν δεν προκύψει αυτοδυναμία προτείνουμε έναν άνθρωπο με κύρος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στον πρωθυπουργικό θώκο. Τον Παναγιώτη Γεννηματά. Επίτιμο Πρόεδρο της Ευρωπαικής Τραπέζης Επενδύσεων. Άνθρωπο που τα λέει τσεκουράτα, όχι προδότη της Πατρίδος. Αυτός θα σχηματίσει κυβέρνηση με περισσότερους τεχνοκράτες (δικηγόρους, ανθρώπους του πνεύματος, οικονομολόγους), (2) στρατιωτικούς και βουλευτές σύμφωνα με τις έδρες των κομμάτων που θα εισέλθουν και θα είναι στην Βουλή. (60% βουλευτές και 40% εξωκοινοβουλευτικοί).
Έτσι ο λαός θα έχει και κάποιους αντιπροσώπους του τρόπον τινά στην κυβέρνηση σύμφωνα με την ετυμηγορία του στο δημοψήφισμα και τις εκλογές.

Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος εκτός της βασιλικής του γενεάς, διαθέτει ισχύ και κύρος διεθνώς. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ. Ο Βασιλεύς δεν είναι αυτός που το 1974 είχε κάνει το εμπάρκο όπλων κατά της Τουρκίας. Το 2004 ο αγώνας του για την Ολυμπιάδα και το ίδρυμα "Άννα-Μαρία", το 2007 με παροχή των περισσοτέρων χρημάτων για την αποκατάσταση των ζημιών στην Ηλεία κ.α.π. Θα έχουμε μαζί μας Δανία, Μεγ. Βρεττανία, Νορβηγία, Σουηδία, Βέλγιο, Ισπανία, Λουξεμβούργο κ.α. χώρες. Καταλαβαίνετε. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

Νέο Σύνταγμα με πολίτευμα "Βασιλευομένης Πολιτειακής Δημοκρατίας". Που προασπίζει την Δημοκρατία και να περιφρουρεί τις κατακτήσεις των εργαζομένων, να τιμωρεί την αδικία, να υποχρεώνει την διάφανεια και την διάκριση των ρόλων.

Έλληνες, Ελληνίδες,
σκεφτείτε το συμφέρον της Πατρίδος μας το οποίο συνδέεται άμεσα και με το δικό μας. Η λύση είναι το δίδυμο "Κωνσταντίνος-Γεννηματάς".

                                                    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου