Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

KKE: TO KOMMA TΗΣ ΠΡΟΔOΣΙΑΣ

Βλέποντας την ξαφνική άνοδο των αριστερών κομμάτων (-γιάφκων) κυρίως του ΚΚΕ, ανησυχώ. Οι Έλληνες δεν πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι οι κομμουνισταί. Κατ' αρχάς το ΚΚΕ ως κόμμα έχει μαύρο παρελθόν. Κορακί, κατάμαυρο παρελθόν.
Προς το παρόν πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας 3 δεδομένα: την γεωγραφική θέση της Ελλάδος, την υποτέλεια του ΚΚΕ στην ρωσική πολιτική και το χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης του τόπου μας.
Ιστάμεθα στο 2ο δεδομένο:

1. Στην Μικρά Ασία παίχθηκε η συγκλονιστικότερη τραγωδία της ιστορίας μας. Το Έθνος μας είχε πλησιάσει το όριο της πραγματώσεως των μεγάλων πεπρωμένων του. Στο τέλος λύγισε αφού πρώτα προδώθηκε βεβαίως. Ακολούθησε το δράμα της εκρίζωσης του προαιωνίου Ελληνισμού της Ανατολής. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!!!! ΤΟ ΚΚΕ (που λέγοταν τότε ΣΕΚΕ) ΕΙΧΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!! ΤΟ 1935 ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ.

2. ΤΟ 1924 ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΝΟΗΣΗΣ".

3. ΤΟ 1934 ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΑΝ <<ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ>> ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ. ΜΕΤΑ ΤΟ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΑΝ <<ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ>>.

4. ΤΟ 1940-41 Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΕΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΝΑ ΙΚΑΝΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΗΓΕΜΟΝΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΤΟ ΚΚΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ '40 ΣΕΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΥΝΑΜΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΗ.

5. ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944 ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ. ΕΙΧΕ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΕ 3 ΓΥΡΟΥΣ:

                                            Α'   Γ  Υ  Ρ  Ο  Σ :    1  9  4  3  -  1  9  4  4

Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1946, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 1943 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ΤΟ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΜ. ΤΟ ΕΛΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ Η' ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΣΑΝ Σ' ΑΥΤΟΝ. ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΨΑΡΡΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ κ.α. Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΤΡΟΠΟ 1.500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΦΕΝΕΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 3.000 ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ & ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. 

                                            Β'  Γ  Υ  Ρ  Ο  Σ :     1  9  4  4  -  1  9  4  5

ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΣΑΝ 56.373 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΝ ΤΡΟΠΟΝ. ΜΕΤΑ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ο Β' ΓΥΡΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΣίτες ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!

                                            Γ'   Γ  Υ  Ρ  Ο  Σ :    1  9  4  5  -  1  9  4  9 

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΦΑΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΚΑΨΙΜΟ ΧΩΡΙΩΝ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΟΠΟΥ 28.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΟΜΩΣ Η "ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ", ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ "ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΕΙΣ" ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΙΚΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.


6. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ "ΣΛΑΒΙΚΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ" (= ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚ/ΒΙΑΣ) ΔΗΛ. ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ. ΤΟ 1945 ΣΤΑ ΒΡΥΤΑ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΣΕΡΡΩΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!!!!!!!ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Προσέξτε το μήνυμα της "ηγέτιδος" των προδοτών Αλέκα Παπαρήγα για την συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος τουρκίας:
«Γιορτάζουμε μαζί σας τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ηρωικού Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας. Θεωρούμε ότι η ίδρυση ενός Κομμουνιστικού Κόμματος ανοίγει κυριολεκτικά μια καινούργια σελίδα στην ιστορική εξέλιξη της κάθε χώρας την εξέλιξη του κινήματός της, γιατί από εκείνη τη στιγμή δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να αναπτυχθεί η πολιτική συνείδηση της εργατικής τάξης, ο πολιτικός της ρόλος απέναντι στην αστική τάξη. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να υπάρχει διεθνές κομμουνιστικό κίνημα. Οσα περισσότερα κομμουνιστικά κόμματα υπάρχουν παγκόσμια, σε κάθε χώρα, αυτές οι προϋποθέσεις δυναμώνουν και μεγαλώνουν.
Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι η ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας είναι αιματοβαμμένη, κυριολεκτικά, και πολυκύμαντη. Και από αυτή την άποψη, έχουμε μεταξύ μας πάρα πολλά κοινά σημεία και στοιχεία. Θα ήθελα να σταθώ σε ένα σοβαρό ιστορικό γεγονός που κάνει ακόμα πιο στενούς τους δεσμούς ανάμεσα στον ελληνικό και τουρκικό λαό, ανάμεσα στους Ελληνες κομμουνιστές και τους Τούρκους κομμουνιστές. Πρόκειται για την Μικρασιατική Εκστρατεία που οργάνωσε η αστική τάξη της Ελλάδας με σκοπό να κατακτήσει τουρκικά εδάφη.
Το νεαρό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, στα πρώτα του βήματα, κατήγγειλε αυτήν την στρατηγική σαν επιθετική, ιμπεριαλιστική, τυχοδιωκτική και μάλιστα τεκμηριώσαμε τη θέση μας αυτή συγκεκριμένα. Πρώτα, πρώτα ο ελληνικός πληθυσμός της Σμύρνης δεν ήταν πλειοψηφία, δεν έμπαινε ζήτημα αυτοδιάθεσης. Είμαστε αντίθετοι με την αλλαγή των συνόρων. Επομένως, είμαστε και αντίθετοι με την εκστρατεία αυτή, την ιμπεριαλιστική, την κατακτητική. Η θέση μας αυτή ανακοινώθηκε δημόσια και κάναμε κάθε προσπάθεια, όσο τότε περνούσε από τα χέρια ενός νέου κόμματος, με περιορισμένη όσο να 'ναι επιρροή, να αποφευχθεί αυτή η εκστρατεία, η οποία οδήγησε βεβαίως και σε καταστροφή.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα διώχτηκε γι' αυτή του τη θέση. Ακούσαμε, βεβαίως, ότι είμαστε προδότες, ότι δε θέλαμε το μεγάλωμα της Ελλάδας, ότι δε θέλαμε την απελευθέρωση του ελληνικού πληθυσμού, ότι δε θέλαμε να προσαρτήσουμε εδάφη τάχα ελληνικά στην Ελλάδα, ακολούθησαν διώξεις φοβεροί διωγμοί, σε τίποτα όμως δεν υποχωρήσαμε. Μάλιστα, λίγο αργότερα από την πρώτη στιγμή ήρθε και η πολιτική του καρότου, αφού η πολιτική του μαστίγιου δεν μπορούσε να περάσει εναντίον των κομμουνιστών. Η τότε κυβέρνηση έφτασε να προτείνει συνεργασία με το Κομμουνιστικό Κόμμα και συμμετοχή του στην κυβέρνηση όταν είδε ότι η καταστροφή ήταν μεγάλη για την Ελλάδα ακριβώς για να απαλύνει τις ευθύνες της. Βεβαίως, αρνηθήκαμε. Οπως δε φοβηθήκαμε την πολιτική του μαστίγιου, δε φοβηθήκαμε την πολιτική του καρότου".

Και θέλεις να σε δώσουμε συγχαρητήρια. Είναι ντροπή από Πρόεδρο ή εκπρόσωπο κόμματος να ακούγονται τέτοιες φράσεις, να έχει τέτοιες προδωτικές τάσεις, να είναι εναντίον της Εθνικής ενότητος και συνοχής. Kαι έχω μία ευλογότατη απορία. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΕ;

Eναποθέτε Έλληνες τις ελπίδες σας στους προδώτες, στους ανθρωποχασάπηδες;
Θέλετε να γίνει η χώρα έρμαιο μίας εθνοβλαβούς πολιτικής η οποία παραχωρεί, καταστρεφεί, διαλύει;
Θέλετε να αφανιστεί κάθε είδους έννοια ηθικής, αξιοκρατίας, ισότητος, ενότητος, ομοψυχίας, σεβασμού, αξιοπρεπείας;
Θέλετε να πρυτάνευει το χάος και η αναρχία;
Θέλετε να καταντήσουμε μία χώρα σαν εκείνες τις Ανατολικής Ευρώπης;
Θέλετε να γίνουμε μία χώρα εισροής μεγάλου ρεύματος λαθρομεταναστών;
Θέλετε να καταλυθεί η Ελληνοχριστιανική παράδοση;
Τι θέλετε να γίνουμε;

Σ' όλη την υπόλοιπη Ευρώπη έχουν χρεοκοπήσει οι ακροαριστέρες ιδέες και μόνο στην Ελλάδα είναι στην πρώτη γραμμή. ΜΜΕ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΕΧΝΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ καπ.

Ζουν εκτός πραγματικότητος συνέληνες. Το Κεφάλαιο, η πλουτοκρατία, το κεφάλαιο, η πλουτοκρατία. Φτάνει πια η ίδια καραμέλα. Βέβαια μετα τα λεφτά τους μπορούν να εξοράζουν. Θεοποίησαν το χρήμα αλλά όλοι πρέπει να συμβάλλουν στην ανοικοδόμηση της Πατρίδος μας και κυρίως οι έχοντες και κατέχοντες. Πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα διότι έχουν πολλά. Ας δώσουν κάτι. Για το καλό της Πατρίδος και ημών.

Θέλουν να νομιμοποιηθούν οι λαθρομετανάστες και το Ελληνικό σχολείο να τους μαθαίνει τα ήθη και έθιμα τους!!! Η προδωσία συνεχίζεται. Όταν είχαν καταλάβει το Μάιο του 2010 την Ακρόπολη διαφορετικό πρόγραμμα είχαν Ελληνική γλώσσα, διαφορετικό στην αγγλική, διαφορετικό στην αράβικη. Και μάλιστα κατέλαβαν έναν χώρο που τον σεβάστηκαν όλοι οι κατάκτητες πλην των Βενετών που σκόπευαν να τον βομβαρδίσουν το 1945!!!!

Για τους κομμουνιστές η φράση ταιριάζει:
Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου