Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σχολιάστηκε στην εκπομπή του δημοσιογραφίσκου Νίκου Ευαγγελάτου "ΣΚΑΙ" δημοσίευμα της Guardian που ανέφερε την επιστροφή του Βασιλέως Κωνσταντίνου μετά 46 χρόνια στην Ελλάδα.
Ξίνισε στους παρόντες (5) δημοσιογράφους το γεγονός της επιστροφής του Βασιλέως (δικαιολογημένα, τους προκαλεί φόβο ο ερχομός του) και μάλιστα είπαν στους τηλεθεατές ότι το πριγκιπικό ζεύγος Νικόλαος-Τατιάνα διαμένει στο διαμέρισμα της οικογένειας Παπανδρέου.
Ευτυχώς υπάρχουν και έντιμοι δημοσιογράφοι, όπως ο κ. Μάρκος Τσάκας που διευκρίνισαν (έστω και μέσω facebook), ότι δεν ανήκει στους Παπανδρέου αλλά και στον κουμπάρο του Νικολάου, Νάσσο Θανόπουλο.
Ευαγγελάτος, Χατζής, Καλογεροπούλου επιτέθηκαν στον Βασιλέα Κωνσταντίνο. Μάλιστα ο δημοσιοκάφρος Χατζής τον χαρακτήρισε "Κοκό" και "Κοκολιό". Μεγαλύτερη απόδειξη ότι τους ΤΣΟΥΖΕΙ η επιστροφή του Βασιλέως, δεν υπάρχει. 
Έτσι, αποκαλυφθείτε αργυρώνητοι θαμώνες των ΜΜΕ που μόνο ψέματα και προπαγάνδα ξέρετε να διαδίδετε. Αλλά λειτουργεί υπέρ του Βασιλέως στον Ελληνικό λαό, διότι γνωρίζει το ποιόν σας!

Σχόλιο "Μαρμαρωμένου Βασιλιά".
Ο φίλος "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" χαρακτηρίζει τους προειρημένους δημοσιογράφους ως "χρυσοκάνθαρους" και "αμερικανοκομμουνιστές που το παίζουν αριστεροί στην ιδεολογία αλλά συντηρούνται από δεξιές τσέπες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου