Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ!

Προλογίζει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο θεσμός της προστασίας της ασυδοσίας. Το φρούριο των πολιτικάντηδων. Το εκτελεστικό όργανο των εθνοκτόνων μέτρων εις βάρος της Πατρίδας μας και του λαού μας. Έχουμε αναφερθεί σχεδόν σ΄ όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας, αλλά την τιμητική του θα έχει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ο οποίος τα "ακούει" κανονικά από τον κ. Παναγιώτη Τραΐανού στο ιστότοπο "ΕΑΜ Β΄". Παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από το άρθρο του:
«Ο "τίμιος" Κωστής "υπέγραψε" ως πρόεδρος τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, που απαλλάσσει τους διεφθαρμένους πολιτικούς από κάθε κατηγορία. Χάρη δηλαδή στον "αγαπητό", "τίμιο" και "τουρκοφάγο" Κωστή "καμαρώνουμε" σήμερα τον μεγιστάνα Τσοχατζόπουλο και στο μέλλον τον μεγιστάνα Βενιζέλο, χωρίς να μπορούμε να τους "αγγίξουμε".
Ο "τίμιος" Κωστής "υπέγραψε" ως πρόεδρος τον νόμο περί βασικού μετόχου, που γιγάντωσε τη Διαπλοκή. Χάρη στον "αγαπητό" Κωστή "καμαρώνουμε" τον εργολάβο Μπόμπολα και το μουσικόφιλο "Συγκρότημα" στην απόλυτη ισχύ τους. Χάρη σε αυτόν μπορούμε ν' ακούμε κάθε βράδυ τον Καψή και την Τρέμη να "υμνολογούν" την Τρόικα των δανειστών μας και να κακολογούν τον "τεμπέλη" ελληνικό λαό.
Ο "τίμιος" Κωστής "υπέγραψε" ως πρόεδρος τον νόμο εκείνον, ο οποίος "απαλλάσσει" από κάθε έρευνα τους ανθρώπους που λεηλάτησαν την Ελλάδα σαν "Αθάνατοι". Χάρη στον "αγαπητό" Κωστή απαλλάχθηκαν με ειδική νομοθετική ρύθμιση όλοι οι άθλιοι, οι οποίοι λεηλάτησαν τη χώρα με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Χάρη στον Κωστή "καμαρώνουμε" τη Γιάννα και τα άλλα τα "παιδιά" ν' απολαμβάνουν τη λεία τους εντός της Ελλάδας και χωρίς να τους ενοχλεί κανένας.
Ο "τίμιος" Κωστής "υπέγραψε" ως πρόεδρος τον νόμο εκείνον, ο οποίος δίνει δικαίωμα στους βουλευτές να εξασφαλίζουν τη σύνταξή τους με δύο "κουτσοθητείες". Γιατί ευνοήθηκαν τόσο σκανδαλωδώς οι βουλευτές; Για να μην ενοχλούν τους κομματάρχες, οι οποίοι είναι τα αφεντικά του Κωστή. Χάρη στον "αγαπητό" Κωστή όλοι οι Έλληνες θα εργάζονται μέχρι να πεθάνουν και οι Βουλευτές θα μας "δουλεύουν" με ένα "πέρασμα" από τα "μαγαζιά" της Διαπλοκής.
Ο "τίμιος" Κωστής "υπέγραψε" ως πρόεδρος όλα τα νομοθετήματα, τα οποία "έσβηναν" τα "ίχνη" των εγκληματιών του χρηματιστηρίου. Χάρη στον "αγαπητό" Κωστή έγινε η μεγαλύτερη λεηλασία της ιστορίας και κανένας δεν τιμωρήθηκε. Πάνω από τριάντα τρις έφαγαν από τον ελληνικό λαό, γιατί ο Κωστής είχε συμφωνήσει με τη Διαπλοκή να τον εμφανίζει σαν "αγαπητό" και "πατριώτη"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου