Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941-6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013. 72 ΧΡΟΝΙΑ.

Βασιλεύς των ΟΧΙ Γεώργιος Β΄
Σαν σήμερα συμπληρώνονται 72 χρόνια από την εισβολή των Γερμανών στην Πατρίδα μας. Η φιλόπατρις και άξια ηγεσία μας τότε Βασιλεύς Γεώργιος Β΄, πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής, Στρατάρχης Α. Παπάγος και Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος. Ηγεσία που ενέπνεε τον λαό. Το δεύτερο ΟΧΙ κατά των Γερμανών.
Οι Γερμανοί επιτέθηκαν στην Ελλάδα γιατί ο Χίτλερ δι΄ αλληλογραφίας με τον Μεταξά του πρότεινε ευμενή ουδετερότητα προς την Γερμανία, "απογαλακτισμό" από τους Άγγλους, τερματισμό του πολέμου με τον Μουσολίνι και απόδοση των κερδισμένων εδαφών της Βορείου Ηπείρου από τους Έλληνες. Ο Μεταξάς ζήτησε διορία από τον Χίτλερ ενός μήνα. Το δέχτηκε. Ο Μεταξάς ήθελε να δει τι θα αντιπροτείνουν οι Άγγλοι και να κερδίσει εδάφη στην Βόρειο Ήπειρο.
Ο Άγγλος πρωθυπουργός Τσώρτσιλ στην Αθήνα τον Στρατηγό της Μέσης Ανατολής Wavell με τον Αμερικανό συνταγματάρχη Donovan να πείσει τον Μεταξά (19-01-1941) να δεχθεί δύο Αγγλικές μεραρχίες στην Ελλάδα ως ενίσχυση του Στρατού της. Ο Μεταξάς αντιλήφθηκε την παγίδα και ζήτησε 100.000 στρατό για να μπορέσει να φράξει τα βόρεια σύνορα. Ο Άγγλος στρατηγός επέμενε στις δύο ταξιαρχίες και ο Μεταξάς το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Μετά 10 ημέρες (29-01-1941) ο Μεταξάς πέθανε δηλητηριασμένος.
Αναλαμβάνει ο Κορυζής και κάνει το λάθος να φέρει τις δύο ταξιαρχίες και μας επιτίθεται ο Χίτλερ. Τότε κατάλαβε το λάθος του και αυτοκτόνησε (18-04-1941). Ακολουθεί κατοχή και οι Άγγλοι (οι Ρώσσοι για άλλους λόγους, υποκινούμενοι και οι δύο από το σιωνιστικό λόμπι) οργανώνουν τον κομμουνισμό με το ΕΑΜ και εν συνεχεία τον συμμοριτοπόλεμο, ο οποίος έληξε από λάθους των Άγγλων τον Αύγουστο του 1949 ενώ το είχαν προγραμματισμένο για το 1951-1952 ώστε να καταστρέψουν τον Ελληνισμό!
Αυτή είναι η αλήθεια.
Τότε αυτοκτόνησε ένας πρωθυπουργός για το λάθος του. Σήμερα ο Σαμαράς αφήνει τους πολίτες να αυτοκτονούν. 4.700 και πλέον συνάνθρωποι μας έχουν αυτοκτονήσει.
Η επέτειος της 6ης Μαρτίου πιστεύουμε ότι πρέπει να καθιερωθεί ως "Εθνική Εορτή". Σήμερα η Γερμανία με τον οικονομικό πόλεμο που κάνει, επίκαιρο είναι το μήνυμα της ιστορικής αυτής επετείου. Η τόλμη και ο ανδρισμός Βασιλέως και ηγεσίας, η γενναιοψυχία και η απαράμιλλη μαχητικότητα και θυσία των Στρατιωτών μας και των τριών όπλων. Αλλά μην ξεχνάμε και την άνωθεν βοήθεια. Αυτή της ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας. Που ευλόγησε τους στρατιώτες μας ως στοργική μάνα και έκανε τα βόλια του εχθρού να αλλάζουν κατεύθυνση!!! Και μετά λένε δεν υπάρχει ΘΕΟΣ. Ιδού η απόδειξις και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που υβρίζουν κατά του Τριαδικού ΘΕΟΥ και της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας.

Ζήτω το Έθνος. Ζήτω ο Βασιλεύς. Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις. Χαίρε νύμφη ανύμφευτε, προστάτις και αρωγός του Έθνους ημών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου