Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

O BAΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μετά τον γάμο του Πρίγκιπος Νικολάου με την Πριγκίπισσα Τατιάνα (Αύγουστος 2010) ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος με την Βασίλισσα Άννα-Μαρία αλλάζουν σελίδα και επιστρέφουν από την καταραμένη εξορία στην πολυπόθητη και πολυαγαπημένη τους Πατρίδα: την Ελλάδα! Διέμεναν στο Πόρτο Χέλι αλλά ήταν συνεχώς στο εξωτερικό διατηρώντας το σπίτι τους στο Λονδίνο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του eirinika.gr "Στην Ελλάδα επιστρέφουν αυτό το μήνα, αλλά για μόνιμη πια εγκατάσταση, οι Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία. Η είδηση δεν χωράει αμφισβήτησης, μιας και ειπώθηκε από τον ίδιο τον πρώην βασιλιά, τη Δευτέρα, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο ίδιος στο Τατόι, στη μνήμη των προγόνων του.
Στο μνημόσυνο μάλιστα χοροστάτησε για πρώτη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Ο Κωνσταντίνος, που ήταν αρκετά ευδιάθετος, είπε κατά λέξη «κλείνουμε το σπίτι στο Λονδίνο και μέσα στο μήνα θα επιστρέψουμε μόνιμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην βασιλικό ζεύγος θα μένει στο Πόρτο Χέλι, που εδώ και 10 χρόνια άλλωστε κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θα μείνουν στο σπίτι που ήδη ενοικιάζουν, καθώς οι εργασίες κατασκευής του σπιτιού του Κωνσταντίνου, που είχαν αρχίσει εδώ και καιρό, έχουν σταματήσει προς το παρόν.
Όπως ενημέρωσε το  ο δημοσιογράφος Μάρκος Τσάκας, χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, μαζί με την αδερφή του Κωνσταντίνου πριγκίπισσα Ειρήνη και τον πρίγκιπα Μιχαήλ, παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής, τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του Ζούμπιν Μέτα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ".

Σχόλιο
Οι επί 40 ετών προσευχές και ευχές μας εισακούσθηκαν από τον Παντοδύναμο και Ύψιστο Τριαδικό ΘΕΟ. "Υπέρ ταχείας επανόδου και επαναπατρισμού των Βασιλέων ημών Κωνσταντίνου και Άννης-Μαρίας και πάσης της Βασιλικής ημών οικογενείας" προσευχόμεθα. Εισακούσθημεν και ευχαριστούμε τον Μεγαλοδύναμο. Καλή επιστροφή στην Πατρίδα. Και εγένετο και αυτό.
Το μόνο που μας απέμεινε είναι η επανενθρόνιση του Κωνσταντίνου για να αλλάξει σελίδα και να ξεκινήσει ένα αναδημιουργικό έργο τόσο σε εσωτερικό, όσο και εξωτερικό επίπεδο στην χώρα μας. 

Ευχαριστήριος ευχή:
 Eὐχαριστοῦμεν σοι Κύριε ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὅτι εἰσήκουσας τὰς προσευχὰς ἡμῶν καὶ ἐπὶ τῷ ἐπαναπατρισμῷ τοῦ Βασιλέως ἡμῶν Κωνσταντίνου καὶ πάσης τῆς Βασιλικῆς ἡμῶν οἰκογενείας. Καὶ νῦν πολύελεε Σῶτερ ἡμῶν τῇ θείᾳ Σου καὶ πανσθενεῖ βουλῇ ἐπανάφερον εἰς τον Θρόνον αὐτοῦ τὸν Βασιλέα Κωνσταντῖνον καὶ φώτισον τῇ χάριτι τοῦ Παναγίου Σου Πνεύματος τὸ εὐσεβὲς ἡμῶν Ἔθνος πρὸς τοῦτο, ὅτι εὐλογητὸς εἶ εἰς τοὺς αἰώνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου