Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Στις 23 Ιουλίου 1974 εγκαταστάθηκε στην εξουσία ένα νέο πολιτειακό-κοινωνικό σύστημα. Μία Αβασίλευτη κομματοκρατία συνδυαζόμενες με πολιτική ασυδοσία, κομμουνιστική προπαγάνδα, υλιστικά και ατομικιστικά πρότυπα. Αυτά έφερε και εισήγαγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ερχόμενος από το Παρίσι.
Μεταπολίτευση; Αλλαγή πρωθυπουργικής σκυτάλης
Η δημιουργία της μεταπολίτευσης
Η χούντα του Ιωαννίδη, μετά το λάθος της να επιχειρήσει πραξικόπημα στην Κύπρο κατά του Προέδρου της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, κήρυξε επιστράτευση. Και μέσα σ΄ όλο αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, πανικού, ανυπομονησίας για το μέλλον, έρχεται "παράκλητος" και εντολοδοχούμενος από τον Κίσιγκερ ο Κων/νος Καραμανλής από το Παρίσι, ορκιζόμενος πίστη στο χουντικό Σύνταγμα του Ιωαννίδη. "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" από τον Νοέμβριο του 1973 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1974 ήταν ο Στρατηγός Φαίδων Γκιζίκης έχοντας πλήρη επίγνωση για την τραγωδία που θα εξελισσόταν στην Κύπρο (Αττίλας Ι και ΙΙ). Απλά μιλάμε για μία αλλαγή πρωθυπουργικής σκυτάλης από Ανδρουτσόπουλο σε Καραμανλή και το Σύνταγμα παραμένει ως έχει. Άρα που είναι η μεταπολίτευση δηλαδή η αλλαγή πολιτεύματος;
Ο Καραμανλής έπρεπε να ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα του 1968 (ή για τους κακόπιστους του 1952) παρουσία του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ "ο οποίος εξεπροσώπει την νομιμότητα" κατά τον ίδιο (δήλωση του Απρίλιος 1973). Έτσι θα ερχόταν η πολιτειακή αλλαγή: η μεταπολίτευση. Π.χ. το καθεστώς Παπαδόπουλου έκανε μεταπολίτευση καταργώντας παράνομα και αντισυνταγματικά σύμφωνα με το δικό του Σύνταγμα του 1968 την Βασιλευομένη Δημοκρατία και εγκαθιδρύοντας "Προεδρική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία".
Στην Ελλάδα, η δήθεν "μεταπολίτευση" του 1974 έγινε με την Κύπρο μας να δέχεται λυσσαλέα επίθεση από τον Αττίλα Ι που κατέλαβε το 3% του κυπριακού εδάφους. Ο Καραμανλής, και ενώ η Ελλάς διέθετε ναυτική και αεροπορική υπεροπλία έναντι της Τουρκίας, δεν βοήθησε την Κύπρο με την δικαιολογία πως "η Κύπρος κείται μακράν". Για τον Αθηναίο Κίμωνα όμως πολύ κοντά με τις τριήρεις. Έτσι, άφησε ανενόχλητα τους Τούρκους και στον Αττίλα ΙΙ καταλαμβάνοντας το 37% του κυπριακού εδάφους.
Αχ, Κύπρος μας...
Ο Καραμανλής νομιμοποίησε το ΚΚΕ και του έδωσε απεριόριστα προνόμια στην Αριστερά ως αντίδωρο για την αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλαξαν στις 23 Ιουλίου 1974. Αποτελέσματα ήταν και είναι η αποχαύνωση της νεολαίας, η παραποίηση της αλήθειας, το μίσος κατά της Εκκλησίας, το ημιξεχαρβάλωμα του θεσμού της οικογένειας και η καταρράκωση των ηθικών και Ελληνοχριστιανικών αξιών και ιδανικών. Ο δήθεν "εθνάρχης" εδραίωσε την εξουσία του καταργώντας με νόθο και άκυρο δημοψήφισμα την Βασιλευομένη Δημοκρατία. Έτσι, κατάφερε να γίνει "βασιλιάς" όχι στον Ορθόδοξο Θρόνο που τριπλασίασε την Ελλάδα, αλλά στον θρόνο της απληστίας και το φρούριο της ασυδοσίας που φόρτωσε στον Έλληνα φορολογούμενο τεράστιες δαπάνες για να καλοπερνούν οι Σαρτζετάκηδες, οι Στεφανόπουλοι και οι Παπούλιαδες.
Έτσι, έγινε η "μεταπολίτευση". Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Πρωθυπουργοί-Πρόεδροι Δημοκρατίας ανδρίκελα κομμάτων και ξένων δυνάμεων και συμφερόντων. Πως κατέληξε όμως και το ζούμε σήμερα. 

Ο επίλογος της "μεταπολίτευσης"
Οι δύο προδότες. Είναι και άλλοι αλλά αυτοί...
Η μεταπολίτευση ξεκίνησε το δραματικό της επίλογο στις 6 Μαΐου 2010 όταν η Ελλάδα μπαίνει επίσημα στο ΔΝΤ και το μνημόνιο Ι με τις κοινοβουλευτικές ψήφους του ΠαΣοΚ και του ΛαΟΣ και  με την υπογραφή του Προέδρου Δημοκρατίας Κ. Παπούλια. Ο Τζέφρυ Παπανδρέου υπήρξε πρωθυπουργός τότε, όλοι θυμόμαστε. Εκλεκτός των Αμερικανών που τον εγκατέστησαν για πρωθυπουργό για το πόλεμο δολαρίου-ευρώ ώστε να καταρρακώσει το ευρώ. Τι κρύβεται πίσω απ΄ αυτήν την κίνηση όμως; Η διάλυση της ΕΕ και η δημιουργία της "Ένωσης" με μέλη όλην την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική και νόμισμα ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα σιωνιστοελεγχόμενο για την εγκαθίδρυση της "Νέας Τάξης Πραγμάτων". Ο Παπανδρέου θα μείνει στην Ελληνική αλλά και την παγκόσμια ιστορία ως "πρωθυπουργός που διέπραξε εθνική προδοσία και υπήρξε ανίκανος, μειοδότης και ελεγχόμενος από ξένα συμφέροντα", όπως και όλο το σόι του. 
Επίσης, στην ιστορία μας θα γραφεί με μελανά χρώματα και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, απόγονος του τουρκαλβανού και πολέμιου των Ελλήνων Ταχίμ Παπούλια. Όχι μόνο για τα πεπραγμένα στο παρελθόν (δείτε εδώ: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ: ΤΑ "ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ" ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ) αλλά για την μειοδοσία και την προδοσία που διέπραξε ενόσω ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας. Έβαλε την υπογραφή του σε νόμους, Προεδρικά διατάγματα με τα οποία ξεπουλείται η χώρα μας και εξαθλιώνεται ο λαός και τώρα χάνεται και η Κύπρος επί ημερών του. Πολλάκις το γράφω, αλλά δεν βαριέμαι να το ξαναγράφω μέχρι να το εμπεδώσετε. Οι σιωνιστές απαιτούν, η κυβέρνηση το εισάγει, η Βουλή το ψηφίζει, ο Πρόεδρος Δημοκρατίας υπογράφει και δια της υπογραφής ισχύει ο Νόμος ή το Διάταγμα. Ενώ έχει το δικαίωμα να αναπέμψει νομοσχέδιο ξανά στην Βουλή σε περίπτωση που κρίνει πως είναι αντισυνταγματικό, δεν το κάνει. Έχει γραφεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ο Κάρολος Παπούλιας ως "ένας Πρόεδρος-προδότης μη έχοντος πολιτικού αναστήματος και ανδρισμού". Το ίδιο ισχύει και την Προεδρευόμενη Δημοκρατία ως "πολίτευμα της μίζας, της συνενοχής, της εξαθλίωσης, της διαφθοράς, του κουκουλώματος των πολιτικών: το φρούριο της Ασυδοσίας". Αυτό είναι η Αβασίλευτη Δημοκρατία.
Ο επίλογος της μεταπολίτευσης συνοψίζεται εν ολίγοις λέξεσιν: Εξαθλίωση-Καταστροφή-Αυτοκτονίες. Και η κατάσταση ως εξής: 
4.700 αυτοκτονίες.
1.600.000 άνεργοι.
3.500.000 κάτω από τα όρια της φτώχειας. 

Λύση πολιτειακή υπάρχει
Ναι, αυτό που έκαναν οι παππούδες μας το 1935. Ψήφισαν ΝΑΙ στον Βασιλιά Γεώργιο Β΄ αγανακτισμένοι από 11 χρόνια διαφθοράς, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, μιζών και 36 κινημάτων, αντικινημάτων και δικτατοριών. Όλα αυτά μέσα σε 11 χρόνια (1924-1935). Και το 1932 μία πτώχευση από τον άλλον "εθνάρχη" Ελευθέριο Βενιζέλο.
Έτσι, και σήμερα το 2013 να προχωρήσουμε σε νέο δημοψήφισμα όπου θα υπάρχει ισοτιμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και όχι πόλωση και φανατισμούς όπου θα πούμε και πάλι το ΝΑΙ αυτή την φορά στον Βασιλιά Κωνσταντίνο ΙΓ΄, ΝΑΙ στην Βασιλευομένη Δημοκρατία ώστε η Πατρίδα να αποκτήσει προστατευτικό θώρακα και ασφαλιστική δικλείδα όντας ο βασιλικός θεσμός η μόνη ασφαλής εγγύηση για το Έθνος μας ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τον νέο εχθρό που πλήττει όλην την υφήλιο: τον Σιωνισμό. Αυτός είναι η ρίζα του κακού και η πηγή των συμφορών που από το 1774 καθορίζει τις τύχες αυτού του κόσμου. Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι και σώσοι και ευλογοί την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου