Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: «ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΗΜΟΥ, ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»

Σε σκληρές δηλώσεις για τις εμετικές δηλώσεις του κ. Νίκου Δήμου προέβη και η Εθνική Ελπίδα Τ.Ο. Κοζάνης. Τονίζει μεταξύ άλλων ότι "ο κ. Δήμου είναι ένας από τους σύγχρονους ξυλοσχιστές της ιστορίας μας και υπηρετεί πιστά τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821 αποτελεί ένα σύγχρονο ελληνικό θαύμα [...] Και νίκησαν διότι ΠΙΣΤΕΥΑΝ στον Χριστό!". Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσφορά της Εκκλησίας ως μάνα, αρωγός και προστάτις κατά τα 500 χρόνια δουλείας.
Τέλος προτρέπει κάθε Έλληνα "να διαφυλάξουμε την Πίστη μας, την Ιστορία, την Εθνική μας κληρονομιά ώστε να μη βρίσκουν θέση ορισμένοι τύπου Δήμου διότι αν υπήρχαν Ρεπούση, Γαιτάνη, Θεοδωρίδης, Δήμου κα σήμερα θα ήμαστε ακόμα υποδουλωμένοι στους Τούρκους".

Αν θέλετε να δείτε το δελτίο Τύπου του κόμματος, πατήστε εδώ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ».

2 σχόλια:

  1. πες τα σοφέ άνθρωπε εσύ είσαι άξιος όχι αυτοί μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο Γεώργιος Χατζηευστρατίου. Ευχαριστώ κατ΄ αρχήν για τα καλά σου λόγια. Εάν θέλετε να ακούτε αυτά τα λόγια μέσα στην Ευρωβουλή διαδώστε και ψηφίστε "Εθνική Ελπίδα"!
      Ευχαριστώ και πάλι!

      Διαγραφή