Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


Τροπολογία που "απαλλάσσει διοικήσεις τραπεζών από ευθύνες για δάνεια σε κόμματα και άλλους φορείς", ψηφίστηκε με τις υπογραφές τριών βουλευτών της ΝΔ Σταμενίτη, Χριστογιάννη και Τσουμάνη
Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταγγέλλει "φωτογραφική διάταξη" για "θαλασσοδάνεια" σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ύψους 200 εκ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης "φωτογράφισε" ως υπεύθυνο τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.


Σχόλιο
Τα κόμματα χρωστάνε και όλα τα χρέη τους τα φορτωνόμαστε εμείς! Και εμείς είμαστε τα κορόιδα. Δεν μιλάμε αλλά με ψαρόκολλα είμαστε κολλημένοι στον καναπέ και δεν αντιστεκόμαστε. Αλλά διά της σιωπής μας, της απάθειας, της αδράνειάς μας δίνουμε την συναίνεσή μας και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι!
Ντροπή στους εισηγήσαντας βουλευτές Σταμενίτη, Χριστογιάννη και Τσουμάνη. 
Ντροπή στην κυβέρνηση. 
Ντροπή στην ουρά της ΠαΣοΚ & ΔημΑρ.
Ντροπή στους ψηφίσαντας βουλευτές.
Αυτό είναι το ήθος των δήθεν "εκπροσώπων μας" βουλευτών, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Αβασιλεύτου Δημοκρατίας. Με τροπολογία της πίσω πόρτας, διέγραψαν τα χρέη τους στις τράπεζες και τα φορτώνετε ο Ελληνικός λαός. Τον απλό πολίτη θα τον κυνηγούν για την κλοπή μίας φρατζόλας ψωμί για 10 χρόνια, ενώ για τον κλέφτη-πολιτικό που έκλεψε τα χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου που έχυσε τον ιδρώτα του: τα αδικήματα παραγράφηκαν!
Αυτή είναι η δικαιοσύνη μας στον εφιάλτη του Αβασίλευτου παρακράτους της διαφθοράς και της μίζας.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ....ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοι Κυριοι Και Εγω Ψηφηζω ΛΑΟΣ Αλα Στης Εθνηκες Εκλογες Του 2019 Για Καποιου ς Ευλογες Αιτιες Δεν Συμετηχε ,Και Επηδη Οι Διαφορες Κυβερνησ εις Εχουν Νοθευσει Πολα Σημεια Του Εκλο γηκου Νομου ,Ο Μονος Τροπος Ειναι Να Ψηφη ση Καποιος Ενα Αλο Κομα Που Δεν Αναδηκν ειεται Σε Κανενα Μεσ ο Μαζικης Ενημερωσης και Που Το Ψηφοδελτι ο Του Σηματοδοτη Ευγ ληπτα Σοβαροτητας ,Ε ντιμοτητας ,Και Υπευ θηνοτητας Αντοιστηχη ς Του Λ.Α.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή