Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ


Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και η Βασίλισσα Άννα-Μαρία εκλείθησαν από την βρετανική κυβέρνηση, αλλά και από την οικογένεια της Βαρώνης Θάτσερ, στην κηδεία της εκλιπούσης.
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος τους ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται εκτός Αγγλίας και αιτήθηκε όπως εκπροσωπηθεί από τον Διάδοχο Παύλο και την Πριγκίπισσα Μαρί-Σαντάλ, το οποίο και έγινε δεκτό.
Εκ της ιστοσελίδας της "Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας".

Η κηδεία της επί 11 χρόνια πρωθυπουργού της χώρας θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσία 4.000 αστυνομικών και ισχυρών δυνάμεων του στρατού.
Η σωρός της πρώην πρωθυπουργού μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο Βρετανικό Κοινοβούλιο όπου θα παραμείνει όλη νύχτα μέχρι να ξεκινήσει αύριο η κηδεία.
Η Θάτσερ υπήρξε πολιτικός που ήθελε να πετυχαίνει σ΄ ότι έβαζε στόχο. Προσπάθησε να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις στο κράτος της αλλά της επιδίωξε με λάθος τρόπο. Πολιτικός του ύψους και του βάθους.

7 σχόλια:

  1. Εις πολλά έτη Μεγαλειότατε και η λοιπή Βασιλική Οικογένεια.Μια ερώτηση μόνο. Άκουσα ότι ο Βασιλεύς μας έχει καρκίνο. Ισχύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου. Προς ΘΕΟΥ. Είναι υγιής ο άνθρωπος. Μόνο που τον ταλαιπωρεί είναι αυτή η ασθένεια στο πόδι. ΔΕΝ έχει καρκίνο.

      Διαγραφή
  2. Χίλια ευχαριστώ άνθρωπέ μου!!!Δεν ξέρεις τί χαρά μου δίνεις...Τώρα συμπεραίνω γιατί πολλοί πολεμούν με τόσο μίσος τον Βασιλέα μας...Τους ενοχλεί που είναι πιο Έλληνας από πολλούς από εμάς.Και πάλι σας ευχαριστώ για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποχρέωση μου και να΄ σαι πάντα καλά. Ο ΘΕΟΣ να σε βοηθά.

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι αλήθεια φίλε μου!Παρότι έχει ρίζες ξένες αγάπαει πού περισσότερο της Ελλάδα από αυτόν τον κρεμαντάλα τον Σαμαρά που θέλει να λέγεται και ο ΄Ελληνας!

      Διαγραφή
  3. Χρονια πολλα στο πριγκιπα μας Παυλο, πριγκιπα - διαδοχο του ελληνικου θρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον διάδοχο Παύλο ,βρίσκεται πολύ χαμηλά στην διαδοχή του θρόνου της αγγλίας !Μήπως ξέρει κάποιος σε ποια ακριβώς θέση βρίσκεται στη διαδοχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή