Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ (2)

                      Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α    &    Ε Π Ι Θ Ε Σ Ε Ι Σ     Τ Ω Ν    Μ Μ Ε
Σήμερα τα ΜΜΕ είναι αριστεροκρατούμενα! Το 99% των δημοσιογράφων και των τηλεπαρουσιαστών ανήκουν στην Άκρα Αριστερά!!! Eλπίζω πως όλοι το έχετε καταλάβει ότι τα ΜΜΕ μεταδίδουν παραποιημένες ειδήσεις, νοθευμένα γεγονότα και προπαγανδίζουν ασύστολα εναντίον της Εκκλησίας, της Πατρίδος και της Βασιλείας ακόμα. Προπαγάνδα υπέρ των αριστερών οι οποίοι ρήμαξαν την "άτυπη εξουσία" (συνδικαλισμός, ΜΜΕ, Τέχνες, Επιστήμες, Εκπαίδευση). Και εμφανίζεται η Παπαρήγα και μας λέει για την "αντικομμουνιστική προπαγάνδα". Ποια αντικομμουνιστική προπαγάνδα; Κάθε μέρα για σας μιλάνε, παραποιούν κατ' επιταγήν σας τις ειδήσεις και έχετε το θράσος και μιλάτε για αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Η Εκκλησία (κυρίως από το 1974 & έπειτα) δέχοταν λυσσώδεις επιθέσεις και επιδρομές από τα ΜΜΕ κυρίως για την "αμύθητη" της περιουσία. "Η Εκκλησία να δώσει από την αμύθητη περιουσία της". ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ: ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ & ΕΘΝΟΒΛΑΒΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. Τώρα όμως βρήκαν άλλη ευκαιρία να την κατηγορούν και την χτυπούν λυσαλαία για άλλη μια φορά. Η προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ. Προφυλακίζουν έναν άνθρωπο, που οι πολιτικοί της ΝΔ τον επέμεναν να κάνει τις ανταλλαγές, πήρε τα λεφτά και από όπου να τα πήρε τα έδωσε στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου για να συντηρηθεί. Μην ξεχνούμε ότι ιερά κειμήλια ανυπολογίστου αξίας 800 ετών και άνω. Επίσης ο Ηγούμενος έδιδε πολλά από τα χρήματα του σε διαφόρους συλλόγους ανημπόρων, φτωχών και πεινασμένων.  Λες πως από τον Ηγούμενο θα ξεκινήσει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος. Και βγαίνουν η Τρέμη (πρώην δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη), ο Βερύκιος (νυν κομμούνας), ο Λιαρέλλης, η Χούκλη η προπαγάνδα προσωποιημένες και πόσοι άλλοι και μιλούν για "ιερές ανταλλαγές" χωρίς αίσθημα λίγης ευθύνης και τσίπας.

                                          Τ Α    Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Α    Σ Η Ρ Ι Α Λ
Τα ΜΜΕ πλην της αριστερολαγνίας τους εμφανίζουν τάσεις έντονης τουρκολαγνίας. Η Ελληνικη τηλεόραση έχει γεμίσει τουρκιικά σήριαλ και κάθονται οι γυναίκες παρακολουθώντας τα με μία απορία. Σκοπός τους είναι η εκτουρκοποίηση της Ελλάδος και ημών. Πάψτε πλέον τα τούρκικα τα σήριαλ και επιλέξτε σοβαρά και προ πάντων Ελληνικά. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αλλά απογαλακτιστείτε από την "τουρκοτηλεμάνια". Δείχνουν την αγριότητα, την βαρβαρότητα που έχουν αλλά έχουν ένα καλό. Παντού τουρκικές σημαίες. Στα δικά μας τα σήριαλ με τον Ανδρέα Παπανδρέου και μετά ούτε μία Ελληνική σημαία. Ένα πράγμα θα πω: ΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΕ. ΓΙΑΤΙ; Γιατί δεν είμεθα αντάξιοί του. Επί 500 χρόνια μας είχαν υπόδουλους, ξεκηκώθηκαν οι Ελληναράδες τότε και έκαναν επανάσταση εναντίον του εχθρού και βγαίνουν τώρα τα ΜΜΕ και ιδιαιτέρως το ΣΚΑΙ και λένε ο Κολοκοτρώνης ομοφυλόφιλος. Κάποιοι άλλοι κοπρίτες συγχωρέστε αλλά... η Μπουμπουλίνα, ο Μιαούλης αρβανίτες. Και τώρα το Ανθελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο αφαιρεί την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ και εξισώνει τον ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ όστις εσταυρώθη επί του Σταυρού δια την ημών σωτηρίαν με τον Μωάμεθ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν αναφέρον τα εγκλήματα που έκαναν οι τουρκαλάδες τύρρανοι κατά την οκταετή Επανάσταση του '21, την Μικρασιατική καταστροφή και την γενοκτονία των Ποντίων ένεκεν της δήθεν "καλής σχέσης των δύο λαών"!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (πολιτικοί & δημοσιογράφοι) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Η' ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

                           Ο Ι   "Σ Α Τ Υ Ρ Ι Κ Ε Σ     Ε Κ Π Ο Μ Π Ε Σ"
"Αλ τσαντίρι νιουζ" & "Ράδιο Αρβύλα". Πάλι προσπαθούμε να μιμηθούμε την Δύση με κάτι ανεύθυνο και απάνθρωπο. Δύο εκπομπές που προκαλούν πλύση εγκεφάλου στους τηλεθεατές.
Ο Λάκης Λαζόπουλος αριστερών φρονημάτων "αλλοιώνει" την επικαιρότητα και τα ιστορικά γεγονότα, υποταγμένος στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Αριστερά γι' αυτόν είναι πρόοδος και η δεξιά και ο φιλοβασιλισμός αυταρχισμός, φασισμός και συντηριτισμός. Ενστερνίζεται τις απόψεις των εθνοβλαβών χασάπηκων αριστερών κομμάτων που λένε να μείνουν οι λαθρομετανάστες. Και σε λίγο μπορεί να ενστερνιστεί την άποψη το Ελληνικό Σχολείο να τους μαθαίνει τα ήθη και τα έθιμα τους. ΤΕΛΟΣ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ. Είναι μερικοί άνθρωποι που αξίζουν κοροιδίας αλλά δεν είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει και θα κατακρίνει τον οποιοδήποτε. Ούτε είμαι εγώ αυτός που θα τον πω τι να κάνει αλλά ας αναβαθμίσει την εκπομπή του καλύτερα σε εκπομπή πολιτικού σχολιασμού, χωρίς να προκαλεί και να δίνει δικαιώματα. ΟΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ.
Οι Ράδιο Αρβύλα. Ο πλήρης εξευτελισμός. Της Πίστεως μας, της Πατρίδος και των ζωτικών ηθών του Έθνους μας. Η πλήρης απαξίωση. Της ανθρωπίνης αξιοπρέπειας και προσωπικότητος. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΒΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ. Ο νόμος προβλέπει 6μηνη φυλάκιση. Αλλά πως να πάνε αυτοί φυλακή ενώ, μπαίνουν άλλοι και άλλοι. Τα ιερά κείμενα και τους ύμνους. Κάνουν τέτοια εγκλήματα και πλύση εγκεφάλου που τους αξίζουν ισόβια!!! Η Ελλάδα έτσι, ούτε θα προοδεύσει, ούτε θα νικήσει τον μεγάλο της εχθρό που είναι η διαφθορά, η ανομία, η φαυλότητα.

Εδώ είναι Ελλάδα. Η χώρα της Ορθοδοξίας, των ηρώων, των τεχνών, του πολιτισμού, της επιστήμης, της ιστορίας. Δεν χωρούν ούτε προπαγάνδες, ούτε φαφλατάδες να μας υποδεικνύουν τι θα κάνουμε και ποιο είναι το σώστο. Δεν είναι ανάγκη να πουν την αλήθεια, διότι ψεύδονται χειρότερα και από τους πολιτικούς. Έκαστος με την οικονομική κατάσταση και την κοινωνική θέση που βρίσκεται την ξέρει καλύτερα. Δεν θέλει ούτε τουρκαριστερόλαγνους, ούτε ψευτοσατυροποιούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου