Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;

                                     Τ Α    Μ Μ Ε     Τ Ο    Β Ι Ο Λ Ι    Τ Ο Υ Σ
Τα κανάλια της Αθήνας συνεχίζουν το βιόλι τους. Εδώ η Ελλάδα καίγεται, οι Έλληνες χάνουν την όποια ανοχή τους και αυτοί ασχολούνται με το ΠαΣοΚ, και με ένα σορό τόσες άλλες ανούσιες ειδήσεις. Γιατί δεν αναφέρουν τίποτε για τα Εθνικά μας θέματα. Για το Σκοπιανό, το Κυπριακό, μόνο για το ΠαΣοΚ, για κοτσομπολιά καλ τόσες βλακείες. Τι με ενδιαφέρει για το ΠαΣοΚ, την δυαρχία, τι θα γίνει στα σίριαλ, τι έκανε αυτή η ηθοποιός η άλλη η τηλεπαρουσιάστρια. Τι με νοιάζει γι' αυτήν την ληστοσυμμορία που μας έφερε στην χρεοκοπία και βγαίνει ο Τζέφρυ και λέει είμαστε περήφανοι που σώσαμε την χώρα.
                                
                                        Α Λ Λ Α Γ Η    Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Η Σ
Ο κόσμος θέλει αλλαγή πολιτικής. Θέλει να μπορεί να συντηρήσει την οικογένεια του. Θέλει να μην έχει άγχος, να μην πέσει σε κατάθλιψη. Και το ΠαΣοΚ ανεβάζει τις τιμές, κόβει τους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα, βάζει φόρους, χαράτσια.
Όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παίρνει ως βασικό μισθό ετησίως 1.772.000 ευρώ πλήν των πρωτοφανών επιδομάτων του και των εξόδων των τέως ΠτΔ, ο πρωθυπουργός 168.000, οι υπουργοί 144.000, οι βουλευτές 127.200. Οι βουλευτές και οι Υπουργοί στην Ελλάδα παίρνουν το τζετ του Προέδρου ή του πρωθυπουργού και κοστίζει 150.000 ευρώ!!! Αντίθετα στην Ευρώπη οι Υπουργοί εκεί παίρνουν το αεροπλάνο της γραμμής και κοστίζει το εισητήριο 500-600 ευρώ!!! Για 10 μετακινήσεις υπουργών και πρωθυπουργού τα έξοδα στην Ελλάδα είναι 8 εκ. ευρώ!!!!!
Κόβουν 1 και 2 ευρώ από το μηνιάτικο του πολύτεκνου, περικόπτουν τις συντάξεις και τους μισθούς και ταξιδεύουν με 8 εκ. εξοδα;;; Και μου λένε τα ΜΜΕ για το πατσόκ.
Χώρες τρικοσμικές στις οποίες δίναμε τρόφιμα παλαιότερα, τώρα παρακαλάμε εμείς να μας δώσουν!!!! Κοιτάξτε που κατέντησαν την Ελλάδα!!! Στο σημείο να ζητούμε τρόφιμα!!! Να πηγαίνει ο νέος ο Έλληνας στο εξωτερικό γιατί εδώ πρέπει να μπεί το παιδί, ο ανηψιός του υπουργού ή του βουλευτή και να το κοιτάζουν οι ξένοι σαν τον "φτωχό συνεργάτη".
Αλλά ένα πράγμα είναι ασυγχώρητο. Που έκοψαν το χαμόγελο από τα χείλη του Έλληνα, διότι ο Έλληνας για 2 πράγματα κυρίως φημίζονταν. Για την φιλοξενία του και την ευτυχία του. Το χαμόγελό του. Και τώρα το πατσοκ εκτίναξε το άγχος, τις καταθλίψεις!!! Δεν είναι δυνατόν ανά μία μέρα και αυτοκτονία!!!!!!!!!!!!! Αυτά είναι τα έξοδα και τα επιτεύγματα της Αβασίλευτης Δημοκρατίας.

                                              Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι     Λ Υ Σ Η;
Ζούμε σε μία "Σοσιαλιστική δικτατορία τύπου κομματικού ρουσφετιού, κληρονομικής ασυδοσίας, άτυπης κομμουνιστικής εξουσίας".

Όμως μέσα σ' αυτήν την μπανανία που ζούμε υπάρχει λύση; Ναι. Στήριξη στην Εθνική Ελπίδα.
Στήριξη στους πολέμιους της μασονίας, της φαυλότητος και της διαφθοράς.
Στήριξη στους στριμωχτές των πολιτικών.
Στήριξη στους προασπιστές της Ορθοδοξίας, της Πατρίδος και των εθνικών και λαικών δικαίων.
Στήριξη στους φορείς της ελπίδος.

 
Υπάρχει λύση. Εδώ προτείνω 35 προτάσεις οι οποίες είναι δικές μου, της Εθνικής Ελπίδος, της ΝΔ και του ΛαΟΣ. Παρ' όλα τα λάθη των δύο τελευταίων κομμάτων είναι τυχαίο που μόνο τα αυτά τα 3 δεξιά κόμματα προτείνουν λύσεις που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εδώ τις παραθέτω:
1)   Πάγωμα των τιμών,

2)   Ενιαίο Μισθολόγιο,


3)   100% αφορολόγητα όσα κέρδη και αν έχει, αν επανεπενδύονται στην Ελλάδα και γίνονται θέσεις εργασίας,

4)    Επανασύσταση της ΜΟΜΑ,


5)    Κανένας μισθός δεν θα είναι μεγαλύτερη του 7πλασίου του κατώτερου μισθού. Αν αυτός είναι 700 ευρώ, ο μισθός του προέδρου της Δημοκρατίας ή του διευθυντή ΔΕΚΟ δεν θα ξεπερνάει τα 4900 ευρώ,

6)    Ένας ενιαίος ασφαλιστικός φορέας – Κατάργηση ενσήμων,

7)    Ψαλίδι μεταξύ επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων,

8)    Δύναμη στην οικοδομή, η οτομοτρίς της ελληνικής οικονομίας,

9)    Όποιος έχει καταθέσεις στο εξωτερικό, τα φέρνει στην Ελλάδα ελεύθερα και χωρίς κανένα πρόβλημα αρκεί με το 25% αυτών να αγοράσει ομόλογα της χώρας,

10)  Απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών. Μέχρι να φύγουν αυστηρός έλεγχος στις εξαγωγές των κεφαλαίων,
11)  Πλήρης αποκομμουνιστοποίηση της χώρας,
12)  Στρίμωγμα όλων των πολιτικών τους οποίους θα πούμε "Φέρτε τα πίσω",
13)  Μείωση φορολογίας (ΦΠΑ από 23% σε 15%) και μείωση φορολογίας επιχειρήσεων.
14)  Κατάργηση του Τειρεσία, του "πόθεν έσχες", της βουλευτικής ασυλίας και των "βουλευτικών προνομίων και συντάξεων".

15)  Υπερυπουργείο Αδήλων Πόρων – (Τουρισμός, Ναυτιλία, Απόδημος Ελληνισμός),

16)  Δημόσια νοσοκομεία, με ιδιώτες Managers που δεν θα κλέβουν το ελληνικό κράτος,

17)  Κατάργηση ειδικού τέλους για την ΕΡΤ – Εξορθολογισμός στην κρατική τηλεόραση,

18)  Μέχρι 100kw δωρεάν το ρεύμα,

19)  Φορολογία του διοξειδίου του άνθρακα, έτσι ώστε το τούρκικο μήλο να πωλείται όσο και το ελληνικό,

20)  Κανένα χωράφι χωρίς αλέτρι. Να τα πάρουν οι νέοι να τα καλλιεργήσουν,

21)  Η Ελλάδα πρέπει να εξοπλιστεί. Χρειάζεται όπλα και θα τα αγοράσει όπως επιθυμεί. Μέθοδος του Clearing και του Travel-check . Θα παίρνω όπλα θα δίνω πορτοκάλια (clearing) θα παίρνω άρματα, θα προσφέρω διακοπές στην Ελλάδα (travel-check),

22)  Από το ευρώ στην Ευρωδραχμή. Για διεθνείς συναλλαγές θα χρησιμοποιείται το ευρώ, για το εσωτερικό και για 2 χρόνια μέχρι να ορθοποδήσουμε θα χρησιμοποιούμε την ευρωδραχμή. Έτσι ώστε να μην μπορούν οι εταιρίες και οι ξένοι να στέλνουν τα χρήματά τους έξω, καθώς δεν θα αναγνωρίζετε διεθνώς το νόμισμα,
23) Επαναφορά "Βιβλίου αγορών",
24) Μείωση εργοδοτικών εισφορών,
25) Μείωση αντικειμενικών αξιών,
26) Κρατικοποίηση της ΕΛΒΟ,
27) Ευνοική χρηματοδότηση συνεταιριστικών βιομηχανιών,
28) Ανάθεση στον ιδιωτικό τομέα πρωτοβουλιών και ανάπτυξης,
29) Δημιουργία "Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρονικών Σιδηροδρόμων και Οχημάτων" (Δ.ΕΠ.Η.Σ.Ο.)
30) Κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων,
31) Δημιουργία "Τραπέζης των Ελλήνων" με μηδενικά κέρδη για χρηματοδότηση ιδιωτών και επιχειρήσεων,
32) Πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων ώστε να υπάρχει διάφανεια,
33) Ενίαια σύνταξη. Όλοι στα 63, 900 ευρώ (προς το παρόν μετά 1000).
34) Κατάργηση δεύτερων και τρίτων συντάξεων, Βουλευτικών, Εθνικής Αντίστασης κοα.
35) Μείωση μισθών και εξόδων των πολιτικών, όχι των φτωχών.

Ο Παπανδρέου προεκλογικώς έλεγε το γνωστό σε όλους μας "λεφτά υπάρχουν". Τώρα λέει πως εννοούσε τον υπόγειο πλούτο της Πατρίδος μας. Υπεσχέθη αύξηση μισθών και συντάξεων. Αντίθετα, τις μείωσε. Υπεσχέθη δημιουργία μιας ευνομουμένης Πολιτείας. Αντίθετα, δημιούργησε ένα αναξιόπιστο και αναποτελεσματικό Κράτος. Δημιούργησε ένα κλίμα αβεβαιότητος, ανασφάλειας και έξαρσης της εγκληματικότητος. Έχουμε το δεύτερο μεγάλο κύμα μετανάστευσης. Κατέστρεψε την οικονομία και την Παιδεία και εντείνει τον "μεταπολιτευτικό διχασμό" που δημιούργησε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου. Τέλος έφερε την Τρόικα, την κατοχή!!! Το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο και άλλους δεκάδες ανωφελείς και εθνοβλαβείς νόμους. Η Ελλάς χρεωκόπησε ήδη από τον Μάρτιο του 2010. Την στηρίζουν μόνο τα δάνεια των Ευρωπαίων.
Η Ελλάς συρρικνώνεται. Η Αλβανία θα πάρει την Ήπειρο. Η νότια Σερβία (Σκόπια) Μακεδονία, η Βουλγαρία Ανατολική Μακεδονία και Σέρρες. Η Τουρκία Δυτική Θράκη και νησιά Αιγαίου, η Ευρώπη τα υπόλοιπα νησιά και όλης της Ελλάδος τα πολιτιστικά μνημεία και η Κρήτη θα γίνει ανεξάρτητη. Αυτή είναι η αλήθεια. Το Μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό. Συμφώνως τω ισχύοντι Συντάγματι οι διεθνείς συμβάσεις περνούν από την Βουλή και επικυρούνται με 180 ψήφους και άνω και δεύτερον, παρανόμως πουλούν την δημόσια περιουσία και απεμπολούν ιερά πάτρια εδάφη.

Η μόνη λύση είναι αυτή:
α) Σχηματισμός σφιχτού 15μελούς κυβερνητικού σχήματος και διεξαγωγή Εθνικών εκλογών για Συντακτική Βουλή

β) Διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επανενθρόνιση του Κωνσταντίνου και νέο Σύνταγμα.

 Τ Α   Ψ Ε Μ Α Τ Α   Τ Ω Ν   Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ω Ν   &  Τ Ω Ν   Μ Μ Ε   Γ Ι Α   Τ Ο Ν   Κ Ω Ν/ Ν Ο

Τα πράγματα έχουν φθάσει εις δύσκολον καμπή και μοναδική εθνική εφεδρία και σωτηρία θα είναι το όνομα του Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Μερικοί λένε "ο τέως είναι ξένος". Στην ψυχή είναι Έλλην και είναι ο πιο Έλληνας από όλους. Όταν ομιλεί για της Ελλάδα και τους Έλληνες πάντοτε συγκινείται. Είναι ορθόδοξος. Όλες οι νύφες του είχαν διαφορετική πίστη. Τώρα είναι όλες Ορθόδοξες. Μέχρι και η Σοφία φεύγοντας από την Ελλάδα παντρεμένη με τον Καθολικό Πρίγκηπα Χουάν Κάρλος παραμένει Ορθόδοξη. Τον νυμφεύθη με διπλή τελετή. Μία σε Καθολικό Ναό και άλλη στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, που οι δικοί μας οι πολιτικοί τα' χουν ξεπουλήσει όλα.

"Έφυγε από την Ελλάδα νύκτα". Έφυγε απ' την Ελλάδα για να μην χυθεί Ελληνικό αδελφικό αίμα σε αντίθεση με τους Μουμπάρακ, Καντάφι κ.α. Ίσως εάν έμενε δημιουργούνταν εμφύλιος μεταξύ βασιλοφρόνων και καθεστωτικών και οι κομμουνισταί υποβοηθούμενοι από την Βουλγαρία και την Ρωσία θα καταλάμβαναν την εξουσία. Ήδη βουλγαρικός λόχος θα κατέβαινε στην Ελλάδα μέσω Έβρου με ξηρά τροφή 4 ημερών τον Μάιο του '67!!!!

"Δεν του φτάνουν τα λεφτά που έχει, ζήτησε και αποζημίωση". Η αποζημίωση ήταν από τα χρήματα του Ελληνικού λαού τα οποία πάλι επιστράφηκαν σ' αυτόν (στον λαό δηλαδή), με το Ίδρυμα Άννα-Μαρία, με κτίσιμο παραδοσιακών οικιών στο Σούλι, με αγορά πυροσβεστικών οχημάτων στην Βέροια, με τον τεράστιο αγώνα του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, για την αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007 και πάντα βοηθεί με όποιον τρόπο μπορεί την Ελλάδα.

"Η Βασιλεία είναι κληρονομική". Οι 120 βουλευτές από τους 300 είναι συγγενείς. Ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, η κόρη του πρώην υπουργός και νυν αρχηγός κόμματος, ο εγγόνος του νυν υπουργός, ο πρεσβύτερος Καραμανλής πρωθυπουργός, ο θείος υπουργός, ο ανηψιός πρωθυποργός και οι 3 Παπανδρέηδες παππούς, μπαμπάς, εγγονός πρωθυπουργοί. Κατα τα άλλα κατηγορούμε την Βασιλεία για κληρονομικότητα. Αφού ψηφίζαμε τους συγγενείς κατηγορούσαμε τον Βασιλιά.

"Ήρθε τώρα να κτίσει και παλάτι". Γιατί; Απαγορεύται; Δεν θα μας πουν πια οι εξωπραγματικοί, οι ληστές, οι χασάπηδες τι θα κάνει ο Βασιλεύς. Και βγάζουν ιστορίες για παρανομίες και άλλες αριστερές μπαρούφες.

"Οι βασιλικοί είναι γραφικοί". Εδώ υπάρχουν κομμουνισταί που λένε είμαι κομμουνιστής. Οι βασιλικοί είναι γραφικοί; Οι βασιλικοί δεν έσφαξαν. Άλλοι έσφαξαν.

Έλληνες και Ελληνίδες, θέτω ένα ερώτημα:
Θέλετε ένα κυβερνητή Έλληνα και Ορθόδοξο με αρχές, Ολυμπιονίκη και δραστήριο που ο παππούς διπλασίασε την Ελλάδα και πολεμούσε έφιππος στην Μικρά Ασία επί 14 μήνες ή έναν κυβερνήτη που μεγάλωσε στα πούπουλα και στα κολέγια μη ξέροντας τα προβλήματα του Ελληνικού λαού και τα Ελληνικά που ο προπάππους του ένας Πολωνός μασσόνος πρόδωσε τους Έλληνες για την κατάληψη των Ιωαννίνων;
Ευτυχώς η Παναγία Τριάς (Πατήρ, Υιός, Άγιο Πνεύμα) και η Υπεραγία Θεοτόκος βοήθησαν και πήαμε τα Ιωάννινα.
Να΄στε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου