Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ

Ο Φεβρούαριος θα είναι σίγουρα μήνας εξελίξεων. Η Ελλάδα κρέμεται από μία κλωστή. Οι Έλληνες ζούμε σε έναν εφιάλτη.

                                         Ο Ι     "Σ Ω Τ Η Ρ Ε Σ    Τ Η Σ    Χ Ω Ρ Α Σ"
ΠαΣοΚ, ΝΔ, ΛαΟΣ, οι σωτήρες της Ελλάδος. Δεν γίνεται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα να μας παρουσιάζονται ως σωτήρες. Αυτοί που εκτίναξαν την ανεργία, που βάζουν τα χαράτσια, που μας έβαλαν στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, που διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τον φορολογικό και κρατικό μηχανισμό, που υπέγραψαν ΝΑΙ στην πώληση του ονόματος της "Μακεδονίας" μας, που έκαναν τις μεγαλύτερες "κωλοτούμπες" των 2 τελευταίων αιώνων. Το υπάρχον πολιτικό και πολιτειακό σύστημα στην Ελλάδα τελείωσε. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

                                                
                                              Λ Α Ϊ Κ Η       Ε Π Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η   
    Μ Ε    Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α    Τ Η Ν     Ε Π Α Ν Ο Δ Ο    Τ Ο Υ    Β Α Σ Ι Λ Ε Ω Σ       
Πλέον η κατάστασις είναι δραματική. Το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να γκρεμιστεί να διαλυθεί και δυστυχώς βιαίως. Διότι από λόγια δεν "σκαμπάζουν". Δεν γίνεται να κάνουν του κόσμου τα παράνομα, τα ανθελληνικά, τα σατανικά, τα αντιχριστιανικά και να πάμε να τους ξαναψηφίσουμε, ούτε να καθόμαστε στο καναπέ σαν απλοί θεατές. Διαφωνούμε μεν αλλά δεν το εκδηλώνουμε. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Είναι επιτακτική ανάγκη, η Ελλάδα να ζήσει, και θα ζήσει ελεύθερη και με τα Ελληνοχριστιανικά της ιδανικά. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!! Όλοι οι Έλληνες στις επάλξεις του αγώνος για μία Ελλάδα νέα, για την Ορθοδοξία, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Εκλογές δεν πρόκειται να κάνουν αν θέλουμε να είμεθα ρεαλιστές. Ο Σαμαράς θα υποκύψει.
Ας ρίξουμε ενωμένοι την υπάρχουσα κυβέρνηση και Βουλή. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος πρέπει να αναλάβει και την Βασιλεία αλλά και την πρωθυπουργία της Ελλάδος!!! Πέρα από παρατάξεις, κόμματα, ιδεολογίες ένας θα ενώσει τους Έλληνες και την Ελλάδα. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ο ΙΓ'. Έχουμε τον πλούτο στα χέρια μας και τον πετάμε;;;

         ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ.
        ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,
                              ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ
               Στηρίξτε την Εθνική Ελπίδα και την επάνοδο του Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου