Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ

                                         Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η     Π Α Π Α Δ Η Μ Ο Υ
Κατόπιν συζητήσεων, εσωκομματικών παχνιδιών και συμφερόντων στους 3 πολιτικούς αρχηγούς (ΠαΣοΚ, ΝΔ, ΛαΟΣ) και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επί πολλές ημέρες εξελέγη ο οικονολόγος και Τραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος ως νέος πρωθυπουργός. Ταυτοχρόνως, έπεσε ο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία και ανέβηκε ο Μόντι. Και ο Μόντι και ο Παπαδήμος τραπεζίτες. Και ο Μόντι και ο Παπαδήμος στην μασονική "τριμερή". Τυχαία η ταυτόχρονη άνοδό τους; Δεν νομίζω. Μολονότι το επίσημο βιογραφικό του Παπαδήμου είναι καλό, η ανεπίσημη του δράση ποια είναι; Ποιος ήταν ο ρόλος του τις 2 τελευταίες δεκαετίες (1990 & 2000). Ως διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος (1994-2002) τι έκανε. Αγόρασε χρέη άλλων κρατών, μείωσε τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος στα χαρτιά ενώ στην πραγματικότητα αυτά αυξάνονταν μόνο και μόνο για να ενταχθούμε στην ευρωζώνη. Επίσης ανήκει στην "Τριμερή Επιτροπή" (όπως και ο Μόντι) ιδρυθείσα το 1973 και αποτελούμενη από εύπορα άτομα και κυβερνήτες χωρών με σκοπό να κινούν τα νήματα του κόσμου και να καθορίζουν την μοίρα όλων των χωρών παγκοσμίως. Για να γνωρίζουμε τι άνθρωποι μας κυβερνούν. Την πρωτοχρονιά έφαγε με τους ατέγους. Καλή κίνηση. Υπεσχέθη πως θα προσπαθήσει να ανακουφίσει τους οικονομικά ασθενέστερους. Γι' αυτό επεβλήθησαν νέοι φόροι. Εχει διανύσει τον μισό δρόμο ως πρωθυπουργός και έχει κάνει το αντίθετο απ' αυτό που υπεσχέθη τώρα. Και βγαίνει ο ΠτΔ Κάρολος Παπούλιας και λέει να μην πολεμούν τον Παπαδήμο και φαίνομαι αισιόδοξος. Αν σέβονταν το χρήμα του φορολογουμένου Ελληνικού λαού θα ζητούσε 95% μείωση του μηνιαίου μισθού του (δηλ. από 200.000 ευρώ που παίρνει τον μήνα, θα έπαιρνε 10.000).
Ερώτηση:
Γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης πρότεινε στην πρωθυπουργία έναν μασόνο ενώ αυτός καυχέται πως είναι ο "πατριώτης" και ο "ορθόδοξος"; Μήπως είναι και αυτός μέσα στο σχέδιο;

                                       5 0    Μ Ε Λ Η    Σ Ε    Μ Ι Α    ΚΥ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η
Στην κυβέρνηση Παπαδήμου μετέχουν συνολικά 50 άτομα. (37 ΠαΣοΚ, 6 ΝΔ, 4 ΛαΟΣ, 3 "Τεχνοκράται") με 10 μισό εκ. πληθυσμό. Στην Ιταλία 12 άτομα με 60 εκ. πληθυσμό και στην Ισπανία 15 άτομα με 47 εκ. Σύμφωνα με αυτην την αναλογία στην Ελλάδα έπρεπε να είναι 3!!! Όχι 50.
Ως κονωνία, ως Έθνος δυστυχώς έχουμς στο DNA μας την σπατάλη. Και οι πολιτικοί μας αυτήν την σπατάλη την τόνωσαν, την πολλαπλασίασαν για να ικανοποιηθούν τα συμφέροντά τους και η τσέπη τους.

                         Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ:   5    Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Υ    ή     1 8   Μ Α Ρ Τ Ι Ο Υ
Πρέπει να προχωρήσουν σε ένα σφιχτώτερο σχήμα. Να ξανακαθίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί με τον πρωθυπουργό παρουσία του  ΠτΔ στο ίδιο τραπέζι για να καθορίσουν ημερομηνία εκλογών και να συζητήσουν για τον σχηματισμό νέου κυβερνητικού σχήματος 13, 14 ατόμων (ποια άτομα θα συμμετέχουν θα συμμετέχουν κτ υπόλοιπα). Ας είναι 12 τα υπουργεία & 2 οι αντπρόεδροι. 4 ΠαΣοΚ, 3 ΝΔ, 1 ΛαΟΣ, 5 πρόσωπα επιλογής Παπαδήμου= 13 άτομα με τον πρωθυπουργό 14. Τέλος. 
Διαπραγματευτείτε. Συντονιστείτε. Δουλέψτε επ' ωφελεία της Πατρίδος και του Έθνους. Κάντε τις εκλογές 18 Μαρτίου. Αν μπορείτε να συννενοηθείτε, διαλύστε την Βουλή του Αί-Γιαννιού (7 Ιανουαρίου) και διεξάγετε τις εκλογές 5 Φεβρουαρίου. Διανύσατε τον μισό δρόμο και δεν έχετε κάνει τίποτα. Βλέπεις υπουργοί & υφυπουργοί του πατσόκ αντί να ασχοληθούν με την Πατρίδα, ασχολούνται με το κόμμα. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με την ληστοσυμμορία που λέγεται πασοκ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
Η επιβράδυνση παραμονής της κυβέρνησης είναι πρώτον αντισυνταγματική και δεύτερον ζήτημα αμιγώς δημοκρατικής νομιμοποιήσεως. Αφού φαίνεται ότι αυτή η κυβέρνηση έχει σαθρές βάσεις, παραιτηθείτε και ο λόγος στον Ελληνικό λαό. Να αποφασίσει αυτός ποιον θέλει για διαπραγευτή του, για αντιπρόσωπο του, για κυβερνήτη του. Ας απομακρύνουμε τις ιδεολογίες που χρεωκόπησαν την Ελλάδα: κομμουνισμός, σοσιαλισμός, νεοφιλελευθερισμός, φιλοπροεδρισμός, αμοραλισμός, υλισμός και επανέλθωμε στην Πίστη μας και τα εθνικά ιδεώδη στηρίζοντας την "Εθνική Ελπίδα". Ας γίνουμε όλοι οι Έλληνες ένα "μαζικό δημοκρατικό εθνικό ρεύμα" που θα καταστούμε συντελεστές της "Νέας Ελλάδος", μίας Ελλάδος αρχών και αξιών, μίας Ελλάδος πηγής φωτός.



                   Ψ Η Φ Ο Σ    Σ Τ Η Ν    Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α    &    Τ Ο Ν    Σ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Μ Ο
Το πατσόκ υπόθηκευσε την χώρα μας και το μέλλον των παιδιών, συρρίκνωσε το πλέον χαμηλό μας εισόδημα και είναι υπαίτιο για άγχη, καταθλίψεις και αυτοκτονίες!!! Θέλετε Ελληνικής καταγωγής πολίτες να συμπορευθείτε με τους νομιμοποιηθέντας από το πατσόκ τους λαθρομετανάστες ψηφίζοντας αυτό το εθνοβλαβές κόμμα. Μόνο οι λαθρομετανάστες τον στηρίζουν! Κατέστρεψε την Ελλάδα και βγαίνει ο Τζέφρυ Παπανδρέου και λέει: Είμαστε περήφανοι που σώσαμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία.
Το πατσόκ 2 πράγματα ξέρει να κάνει πολύ καλά:
α) Να κλέβει
β) Και να επιρρίπτει τις ευθύνες της στους άλλους.
Το ΠαΣοΚ όπως είπε και ο πρώην  βουλευτής του κ. Φλωρίδης πρέπει να διαλυθεί. Αν θέλει να κάνει μία φορά τουλάχιστον να κάνει καλό στην Πατρίδα, να διαλυθεί. Ας το καταλάβουν όλοι ότι ο σοσιαλισμός κατέστρεψε την Πατρίδα και χρεωκόπησε στην Ελλάδα. 


ΚΚΕ & ΣυΡιζΑ τα οποία μέχρι το 1968 ήταν μαζί. ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ. ΤΟ 1924 ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ 1934 ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ, ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΤΟ 1945 ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΕΚΑΨΑΝ ΧΩΡΙΑ, ΡΗΜΑΞΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ. ΤΟ 1965 ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ. Μόνο λένε αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων για εργατική λαική εξουσία. Που βρισκόμαστε; Στο 1930. Εντάξει και γίνονται αυτά η επόμενη μέρα πια θα είναι. Θα εμπιστευτούμε την Ελλάδα στους κομμουνιστάς.
Τι θέλετε να γίνουμε;
Η Λύση δεν είναι ο κομμουνισμός αλλά η πίστις μας, η Ορθόδοξος μας πίστις εις τον ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ. Την Ελλάδα μόνο αυτός θα την σώσει. Όμως ένας πρέπει να είναι και Ανώτατος Άρχων. Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, η Προεδρευομένη Δημοκρατία και χρεωκόπησε στην Ελλάδα και την χρεωκόπησε. Ο Κάρολος Παπούλιας δεν είναι εις θέσιν να εξασφαλίσει την ενότητα του Έθνους αλλά ένας άνθρωπος διεθνούς κύρους και αξιοπιστίας, Ορθοδόξου πίστεως και Εληνικότατου φρονήματος. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ο ΙΓ'. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν κουμανταδόρο. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με Βασιλιά. Η Βασιλεία αποπαγιδεύει την Δημοκρατία από την σήψη και φθορά των θεσμών και αποτελεί την μόνη ομαλή εξέλιξη για δημοκρατικές και αναπτυξιακές εξελίξεις. Ο Ανώτατος Άρχοντας πρέπει να είναι απεξαρτημένος από τα κόμματα (όπως τώρα Προεδρευομένη Κομματοκρατία), ακόμα και στην Προεδρική Δημοκρατία που η εκλογή του είναι άμεση υποκύπτει στα ρουσφέτια και στις ιδιοτέλειες. Το συμφέρον του Βασίλεως ταυτίζεται πάντοτε με αυτό της Πατρίδος, και έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου