Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012

    Αγαπητοί εν Χριστώ συμπατριώτισσαι & συμπατριώται,
    το προηγούμενον έτος (2011), ήταν μία χρονιά πρωτοφανών εξελίξεων, δυσμενών και χαλεπωδών καταστάσεων. Μία χρονιά που άλλαξαν πολλά. Καθεστώτα και κυβερνήσεις έπεσαν, σεισμοί και τσουνάμι κατέστρεψαν, οικονομίες επλήγησαν & άλλα άτινα είναι γνωστά.
    Το 2012 είναι ένα έτος χαλεπέστερο από το προηγούμενο. Το εισόδημα θα συρρικνωθεί, η Εθνική εδαφική ακεραιότητα θα πλήττεται, η Εθνική μας οικονομία θα δέχεται τελειωτικά κτυπήματα, οι κυβερνώντες θα συρρικνώσουν το δημόσιο με αποτέλεσμα να απολυθούν οι περισσότεροι υπάλληλοι. Ψεύτης να βγώ, αλλά οι κρατούντες δεν κάνουν τίποτα για την αντίθετη κατεύθυνση. Πρέπει ως κοινωνία, ως Λαός, ως Έθνος να διατηρήσωμε την Εθνική μας ομοψυχία ενωμένοι υπό την Εθνικήν μας Σημαίαν και πιστεύοντες εις τον μόνον Ζώντα Αληθινόν ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ. Ας εντατικοποιήσωμε τας προσευχάς, την προσέλευσίν μας εις το Μυστήριον της Θείας Ευχαριστίας και ειδικότερα στην Θεία Μετάληψη κοινωνούντες το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Εύχομαι τούτον το έτος να είναι δημιουργικόν και ευλογημένον γεμάτον θυσιαστικήν αγάπην και αρετήν και να αποβεί εις αναγέννησιν της ημετέρας Πατρίδος και ημών των ταπεινών και αμαρτωλών. Ελπίζω δε, οι γυφτοσκοπιανοί να σταματήσουν να διεκδικούν το όνομα της Μακεδονίας μας ήτις ήτο, είναι και θα είναι Ελληνική!!!
    Το συγκεκριμένο blog δεν πρόκειται να σταματήσει. Θα συνεχίσει το 2012 ακάθεκτον, δυνατότερον και με περισσότερες αναρτήσεις. Από εδώ θα προτείνουμε λύσεις, θα ανταλάσσουμε απόψεις, θα καθαρίσουμε όσο μπορούμε με την βοήθειαν του ΘΕΟΥ την Ελληνικήν Ιστορίαν από τας ιδιοτελείας και τας παραποιήσεις και θα σας ενημερώνωμε με βάσιν και γνόμωνα την αλήθειαν και μόνον την αλήθειαν.  
    Ο καιρός που πλησιάζει όσο και να θέλωμε να φανούμε αισιόδοξοι θα είναι όλο και δυσκολότερος και προς τούτο να προσεύχεσθε εις την Υπεραγίαν ΘΕΟΤΟΚΟΝ να σκέπει και να ρύσει το Έθνος μας από πολέμου και επιδρομής εχθρών και εμφυλίου πολέμου.
       Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,
       ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΝ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΝ ΤΟ 2012,
       ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,
       ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ,
       ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,
       ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ (εύχομαι και φέτος επανενθρονισμένοι)

                                                   Χ Ρ Ο Ν Ι Α     Π Ο Λ Λ Α
                                                     Κ Α Λ Η     Χ Ρ Ο Ν Ι Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου