Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ

Σίγουρα, όλοι θα αναριωτιόμαστε γιατί η Πατρίδα μας, η Ελλάδα μας βρίσκεται σε τέτοια εξευτελιστική θέση. Για 2 λόγους:
α) Για να φάνε (ΔΝΤ, Τρόικα, Δύση) όλο τον υπόγειο μας πλούτο.
β) Και γιατί η Ελλάδα είναι η βάση της Ορθοδοξίας.

                                 Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Ο    Τ Η Σ    Π Ρ Ο Δ Ω Σ Ι Α Σ
Όλα ξεκινούν από το 1971, όπου ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος Γ. Παπαδόπουλος ξεκινά έρευνες για την ύπαρξη υπογείου πλούτου στην χώρα μας και πετρελαίου στο Αιγαίο. Το 1973 εμφανίζονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα και ο Παπαδόπουλος είναι έτοιμος να δώσει το "έναυσμα" για τις πρώτες εξορύξεις. Το 1967 σημειωτέον, είχε επιτρέψει στον Σ. Σοφιανόπουλο να εξορύξει πετρέλαιο από την περιοχή "Κερί" της Ζακύνθου. Η Δύση και περισσότερο οι Η.Π.Α. βλέποντας πως ο Παπαδόπουλος θέλει να κάνει την Ελλάδα μία χώρα αυτάρκη, αυτοτελή και παντοδύναμη απόφασισαν να την και να μας καταστρέψουν. Η Ελλάδα ήταν πρώτη στην θάλλασα και γίνοταν πρώτη και στην ξηρά. Αυτήν την ανοδική πορεία επεδιώκαν να διακόψουν. Αφορμή στάθηκε το ΟΧΙ που είπαν Παπαδόπουλος - Μαρκεζίνης στις ΗΠΑ. Στις 6 Οκτωβρίου 1973 είχε ξεσπάσει στο Ισραήλ ο πόλεμος του Γιομ-Κιπούρ και 3 ημέρες μετά το "Πολυτεχνείο" (20 Νοεμβρίου 1973) οι Αμερικανοί απαίτησαν άδεια ελεύθερης διέλευσης από τον ελληνικό εθνικό εναέριο χώρο αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών (USAF) προκειμένου, σύμφωνα με το αίτημα, να εφοδιάσουν το Ισραήλ με πολεμικό υλικό. Στο αίτημα αυτό ο Γ. Παπαδόπουλος και η τότε Ελληνική δοτή κυβέρνηση του Μαρκεζίνη απάντησε αρνητικά. Σε Σύνοδο του Συμβουλίου των υπουργών εξωτερικών του ΝΑΤΟ που ακολούθησε μετά το γεγονός, κατά την έξοδο από την αίθουσα συνεδριάσεων, ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ πλησίασε τον Έλληνα ομόλογό του Χ. Ξανθόπουλο-Παλαμά και κινώντας απειλητικά τον αντίχειρα του είπε σε έντονη φωνή: "Αυτό που κάνατε στα αεροπλάνα μας θα το πληρώσετε πολύ ακριβά" (sic).

                Η    Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Σ Η     Τ Ο Υ     Σ Χ Ε Δ Ι Ο Υ    &    Η   Κ Υ Π  Ρ Ο Σ
Έτσι Εβραίοι και μασόνοι με αρχιτέκτονα τον Κίσινγκερ κάθονται στο ίδιο τραπέζι με θέμα την "καταστροφή της Ελλάδος" (1η φορά μετά την Μικρασιατική καταστροφή). Σε συννενόηση με τον Ιωαννίδη ο οποίος προπαρασκευάζετο 3 χρόνια να ρίξει τον Παπαδόπουλο, τον διατάσσει να κάνει πραξικόπημα και να διακόψει τον «εκδημοκρατισμό», ο οποίος είχε θα θαφτεί στο Πολυτεχνείο. Στις 25 Νοεμβρίου 1973, ο αμερικανοκίνητος Ιωαννίδης κάνει πραξικόπημα και ρίχνει τον Παπαδόπουλο. Σκόπευε σημειωτέον να διεξάγει εκλογές το 1987! Οι ΗΠΑ πρώτα θέλανε να πλήξουν την Κύπρο διά του Μακαρίου και έπειτα με τουρκική κατοχή!!! Ελληνικές Μεραρχίες αποστέλλονται στην Κύπρο και στις 15 Ιουλίου 1974 κάνουν το πραξικόπημα εναντίον του Μακαρίου. Οι τούρκοι με δήθεν πρόσχημα την παραβίαση της συνθήκης του 1960 κάνει απόβαση στρατιωτικών τουρκικών δυνάμεων και βομβαρδίζουν ανελέητα την νήσο (Αττίλας Ι). Ο Γκιζίκης και η κυβέρνηση κηρύσσουν επιστράτευση. Από τις 23 Ιουλίου 1974 μέχρι τις 14 Αυγούστου  1974 η Κύπρος είχε τουρκική κατοχή μόνο 3% και με μεταπολίτευση (Αττίλας ΙΙ, Μέσα Αυγούστου 1974) 38%.

                                 H    O M I Λ Ι Α    Τ Ο Υ    Κ Ι Σ Ι Ν Γ Κ Ε Ρ
Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος...Πρέπει να τον κτυπήσουμε στον πολιτισμό του την γλώσσα του, την θρησκεία, τις παραδόσεις του, την ιστορία του ώστε να πάψει να αποτελεί εμπόδιο στην περιοχή της Μεσογείου, μία περιοχή σημαντική για την αμερικανική πολιτική. Αυτά είπε ο Κίσινγκερ τον Σεπτέμβριο του 1974. Αυτή η πολιτική δυστυχώς πιάνει τόπο.

                                 Ο    Ρ Ο Λ Ο Σ    Τ Ο Υ     Κ Α Ρ Α Μ Α Ν Λ Η
Οι Αμερικανοί έστειλαν τον Καραμανλή με την πρόφαση "Μεταπολίτευση" στην Ελλάδα για να:
Ο Καραμανλής κάνει κωλοτούμπα
α) ρημάξει την Κρατική μηχανή,
β) σταματήσει κάθε περίπτωση εξόρυξης υπογείου πλούτου και πετρελαίου,
γ) εκδιώξει όλες τις μεγάλες βιομηχανίες,
δ) εισαχθεί η μίζα στα δημόσια έργα (κατάργηση ΜΟΜΑ),
ε) κατακερματίσει την Εθνική παράταξη,
στ) γκρεμίσει τον θεσμό της Βασιλείας.
Ο Καραμανλής όταν ήλθε στην εξουσία το 1974, τήρησε κατά γράμμα αυτές τις εντολές με την κυβέρνηση του. Επίσης υπέγραψε στον αφανισμό από τον χάρτη των νησιών του Αιγαίου το 1979. Το καρποφόρο αυτό μασονικό έργο συνέχισε για μικρό διάστημα ο Γ. Ράλλης ο οποίος για χάρη της πρωθυπουργίας πολέμησε τον Θρόνο.

         

           Ο    Β Α Σ Ι Λ Ε Υ Σ    &    Τ Ο     Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α     Τ Ο Υ    1 9 7 4
Οι Αμερικανοί και η Δύση γενικότερα για την επιτυχία του σχεδίου αυτού, δεν ήθελαν τον Βασιλιά Κωνσταντίνο στα πόδια τους γιατί, γνώριζαν πως αν ήταν και πάλι Βασιλεύς θα είχε ρυθμιστικές και εκτελεστικές εξουσίες, θα είχε την δυνατότητα του "Ανωτάτου Ελέγχου" και κυρίως λόγω του ότι ήταν Ορθόδοξος και καθαρά Έλληνας' γιατί αυτοί έψαχναν για δουλοπάροικα. Έτσι αντί να κάνουν πρώτα ένα δημοψήφισμα καθαρό, αδιάβλητο, δίκαιο και τίμιο με ίση μεταχείριση, έκαναν μία παρωδία όπου δεν ήταν εδώ ο Κωνσταντίνος να κάνει τον προδημοψηφισματικό του αγώνα. Μόνο ένα πεντάλεπτο τηλεοπτικό διάγγελμα από την τηλεόραση έκανε. Σημειωτέον πως λίγοι πολίτες είχαν τότε τηλεοράσεις. Ο Ιωάννης Ζίγδης λάδωνε ταξιτζήδες για να διανέμουν χυδαιογραφήματα κατά του Βασιλέως στην Μεσσηνία. Αεροπλάνα σχεδόν σ' όλη την Ελλάδα πετούσαν αντιβασιλικές προκηρύξεις. Ο Αχιλλέας Καραμανλής γύριζε όλην την Ανατολική Μακεδονία και τις Σέρρες λέγοντας στους αγρότες της περιοχής "αν ψηφίσετε Βασιλευομένη, ο αδελφός μου δεν θα σας δώσει μια δεκάρα". Ο Κων/νος Καραμανλής μια μέρα πριν διεξαχθεί το δημοψήφισμα (07/12/1974) προχώρησε σε ρύθμιση των αγροτικών χρεών. Οι αγρότες έκαναν τότε αγώνα για την Βασιλευομένη Δημοκρατία ενώ, οι μεγάλες βιομηχανίες της Mercedes, Opel, Nissan κα έκαναν αγώνα για την Αβασίλευτη γνωρίζοντας ότι αν θα το έκαναν αυτό θα έπεφτε πολύ χρήμα. Παρά όμως την ασύστολη προπαγάνδα, πάνω από το 55% των Ελλήνων ψήφισαν υπέρ της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Σε πολλές περιοχές της Πατρίδος μας τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα ενώ η καλπονοθεία, η προπαγάνδα και ο ψυχολογικός εκβιασμός των πολιτικάντηδων εις βάρος της Β.Δ. είχε "δούναι και λαβείν".
Τα επίσημα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος ήταν τα εξής:
Αβασίλευτη Δημοκρατία:  69,18%
Βασιλευομένη Δημοκρατία:  30,82%

             Ο     Ρ Ο Λ Ο Σ     Τ Ο Υ    Α Ν Δ Ρ Ε Α    Π Α Π Α Ν Δ Ρ Ε Ο Υ
Στις μασονικές και εβραικές συνωμοσίες κατά της Ελλάδος και ο Ανδ. Παπανδρέου. Τον Αύγουστο του 1974 υπέγραψε μία συμφωνία σύμφωνα με την οποία θα χρηματοδοτούνταν με 100.000.000 δολλάρια από την τράπεζα "Chase Manhattan Bank" των Ρογκφέλερ για την ίδρυση του ΠαΣοΚ και ποια πολιτική θα ακολουθήσει όταν γίνει κυβέρνηση.
Εδώ παραθέτουμε και τα βασικότερα σημεία από την "προαποφασισμένη" πολιτική:
α) Ελαχιστοποίηση της δύναμης του Κ.Κ.Ε.,
β) Φραστικές μόνο συγκρούσεις με ΝΑΤΟ και ΕΟΚ,
γ) Μη ανακίνηση του Κυπριακού προβλήματος,
δ) Πώληση όπλων στις CIA και DIA όταν εμφανίσουν πρόβλημα ή δυσκολίες.
Το ΠαΣοΚ και ο καταστροφέας Παπανδρέου τα τήρησαν και αυτοί κατά γράμμα τις εντολές και την συμφωνία αυτή, μόνο που αποτελείωσαν την Ελλάδα. Έκανε μία χώρα ανήθικη, ρεζιλεμένη, με αυξημένο κατά 300% δημόσιο χρέος, δημιουργία ελλειμμάτων και ξεχαρβαλωμένη πασοκική δημόσια διοίκηση. Υπήρξε ο πρωτεργάτης της σήψης, της παρακμής και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Επίσης, ο βαρόνος της ανηθικότητος και του ρουσφετιού.

                                           Δ Ε Κ Α Ε Τ Ι Α     1 9 9 0
Μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά τον Σεπτέμβριο του 1991, οι Αμερικανοί πιέζουν την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη να ανοίξει τα σύνορα. Η Ελληνική πλευρά χωρίς να αντισταθεί σ' αυτήν την διαταγή το απεδέχθη και ο Σαμαράς πήγε εκεί και χόρευε και φώναζε "Αδέλφια μου". Οι περισσότεροι από τους εγκληματίες που είχαν αφεθεί ελεύθεροι ήλθαν στην Ελλάδα ως "έποικοι" και ρημάζουν ακόμα την χώρα μας. Οι Αμερικανοί πέτυχαν και ακόμη έναν στόχο με τον οποίο θα ξέκαναν τους Έλληνες. Ο Σημίτης έκανε την μίζα θεσμό. Ενώ αύξανε το χρέος και το έλλειμμα με υπέρογκα δημόσια έργα-καραμπόλες και με διασπάθιση ευρωπαικών κονδυλίων, ενέταξε την ανέτοιμη ακόμη Ελλάδα στην ΟΝΕ και το ευρώ. Την έκανε 4η χώρα παγκοσμίως σε αγορές οπλικών συστημάτων και τα όπλα που αγόραζε ήταν είτε παλιά, είτε με προβλήματα, είτε ανύπαρκτα. Πάντως, η κυβέρνηση τότε βουτηγμένη μέσα στα σκάνδαλα χόρτασε καλά... Μην ξεχνάμε πως ο Σημίτης σε συνεργασία με τον Παπαδήμο εκποίησε 20 τόνους χρυσό από την Τράπεζα της Ελλάδος.

                                           Δ Ε Κ Α Ε Τ Ι Α     2 0 0 0
Την δεκαετία αυτή πρωτοστατούν οι "παχιές αγελάδες" δηλ. η Ολυμπιάδα το 2004. Πόσοι λαδώθηκαν, πόσοι έφαγαν και τι δεν έφαγαν, πόσοι συνταξιοδοτήθηκαν από τα 35, 40, 45. Επίσης το σχέδιο ήθελε τον αφανισμό της Ορθοδοξίας. Και ξεκίνησαν επισήμως από τις ταυτότητες. Όμως εμπόδιο στα σχέδια αυτά ήταν ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ο οποίος πάντα ήταν παρών και έκανε την Εκκλησία παρούσα στις εξελίξεις. Δεν ξεχνούμε τον αγώνα του για τις ταυτότητες. Την λαοθάλασσα τον Ιούνιο του 2000. Επίσης ο Κώστας Καραμανλής ήταν ένα εμπόδιο. Η φιλορωσική του πολιτική παρ' ολίγον να του κοστίσει την ζωή! Επί 242 ημέρες σε καραντίνα!!! Έκανε κάποιες τομές στο ασφαλιστικό, μείωσε την ανεργία αλλά στο τέλος εκτόξευσε το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα. Μην ξεχνούμε ότι το 2008 η τότε υπουργός Εξωτερικών Ν. Μπακογιάννη υπέγραψε στο "Βόρεια Μακεδονία".

 Δ Ι Α Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η     Π Α Σ Ο Κ   -   Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ   -   Ξ Ε Ν Ω Ν    Δ Υ Ν Α Μ Ε Ω Ν
Ο Παπανδρέου μετά τα αθρόα ψέματα που παραμύθιασε τον Ελληνικό λαό εκλέχθηκε πρωθυπουργός. Ήδη από τον Οκτώβριο του 2009 αύξανε το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους συναντήθηκε κρυφά με τον τότε διοικητή του ΔΝΤ Στρος Καν και λέει πως θα μπούμε χωρίς να το πούμε στο λαό προς το παρόν. όταν όμως τον ρώτησαν τον Ιανουάριο του 2010 αν πρόκειται να ζητήσουμε στο ΔΝΤ το διέψευσε κατηγορηματικά. Από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι σήμερα το εισόδημα έχει συρρικνωθεί δραματικά. Η φτώχεια, η ανεργία, η αεργία, η πείνα μαστίζει τον Ελληνικό λαό. Αυτά μην ξεχνούμε πως είναι προσχεδιασμένα. Εμείς όμως ικανοποιούσαμε  το "σχέδιο" εκλέγοντας τους ίδιους και τους ίδιους. Η υπουργός αλητείας και αντιχριστιανισμού Διαμαντοπούλου δεν είχε να στείλει βιβλία στους μαθητές, πρωτοφανές φαινόμενο από το 1946. Όμως τα σαλόνια ήξερε να τα αλλάξει με λεφτά των φορολογουμένων όταν έγινε υπουργός. Ο Παπανδρέου έβαλε το χαράτσι. Χαράτσι έβαζαν οι τούρκοι. Αλλά και τώρα κατοχή έχουμε. Μας λένε και μας λένε ότι το μνημόνιο ήταν μονόδρομος. Ψέματα. Υπήρχαν 5 δρόμοι:
α) Το μνημόνιο (δηλ. ξεπούλημα της Ελλάδος), η καταστροφικότερη οδός,
β) Το δάνειο που μας πρότεινε η Κίνα με 1% επιτόκιο και περίοδος χάριτος 30 χρόνια,
γ) Το δάνειο που μας πρότεινε η Ρωσία με 1% επιτόκιο και περίοδος χάριτος 30 χρόνια.
δ) Το δάνειο που μας πρότειναν 7 Σκανδιναυικές χώρες με περίοδο αποπληρωμής του μέσα σε 5 χρόνια και εκμετάλευση των Ελληνικών πετρελαίου και φυσικού αερίου 80% από έναν Διεθνή Οργανισμό στον όποιο το 90% των εργαζομένων θα ήταν Έλληνες. Το υπόλοιπο 20% θα το εκμεταλεύοταν η Ελλάδα. Αυτές οι χώρες θα αναλάμβαναν και την αποπληρωμή του χρέους μας. Το 2020 τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο θα τα είχαμε 50-50.
ε) Μόνοι μας.
Οι λύσεις β, γ, δ προτάθηκαν πριν υπογραφεί το μνημόνιο και συμφέρουσα για την Ελλάδα ήταν η δ. Η Ελλάδα χρεοκόπησε ήδη από τον Μάρτιο του 2010 (το δήλωσε και ο ίδιος ο κ. Π. Γεννηματάς). Αν ακολουθούσαμε την δ' οδό-λύση σε συνδυασμό με μέτρα για την τόνωση της οικονομίας (χαμηλός ΦΠΑ, μείωση φορολογίας, ενιαίος φορολογικός συντελεστής, μείωση των εξόδων και των εισοδημάτων των εκπροσώπων της Πολιτείας), τότε η Ελλάδα θα σώζοταν και θα κινείτο η αγορά. Όμως ο αμερικανόφιλος Τζέφρυ Παπανδρέου υποταγμένος στο σχέδιο υπέγραψε την καταδίκη, την πώληση της Ελλάδος με το μνημόνιο. Επακολούθησαν οι ταφόπλακες: μεσοπρόθεσμο, πολυνομοσχέδια, κατάλυση και ισοπέδωση των πάντων. Και τώρα έρχεται η νέα δανειακή σύμβαση που θα εξοντώσει την Ελλάδα. Η Μέρκελ διορίζει "Υπουργό Ελλάδος" τον Φούχτερ και σε λίγο θα έρθει να εγκατασταθεί στο προξενείο της Θεσσαλονίκης. Οι γυφτοσκοπιανοί προσπαθούν να πείσουν και άλλους πλούσιους βιομηχάνους και κεφαλαιούχους εν τω εξωτερικώ συμπατριώτες τους για να αγοράσουν το λιμάνι της Θεσ/νίκης.

               Αυτό είναι το σχέδιο. 
Γι' αυτό η Ελλάδα μας είναι σ' αυτήν την                        κατάσταση.
Τέλος!!!!!!!!!!
Υπάρχει σκεπτόμενος λαός που δεν πρόκειται να μείνει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια.
Δεν πουλάμε την χώρα μας. Θα προασπίσουμε την Ορθοδοξία, την Πατρίδα, και ότι κληροδοτήσαμε από τους προγόνους. 
Μέχρι οι αμνοί να γίνουν λέοντες.
Ψηφίστε Εθνική Ελπίδα για να αποτινάξουμε το ΔΝΤ και την τρόικα.


     Βασιλευομένη Άμεση Δημοκρατία τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου