Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ

                        Υ Π Ε Ρ Ψ Η Φ Ι Σ Η      Τ Ο Υ     "Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Ο Υ"
Το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου, 199 βουλευτές διέπραξαν έγκλημα κατά της Πατρίδος. Υπέγραψαν το "μνημόνιο 2". Προβλέπει μειώσεις μισθών, συντάξεων, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητος και άλλα επαχθέστατα μέτρα. Σκοπός τους να γονατίσουν τον Ελληνικό λαό και να πνίξουν κάθε μορφή αντίστασης. Να δημιουργήσουν έναν λαό άνεργο, άεργο, τεμπέλη. Να ισοπεδώσουν τα εργατικά δικαιώματα. Ένας εργάτης θα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέσα στην κακουχία και τους πόνους, ο Έλληνας θα πεθαίνει με αυτόν τον κτηνώδη και απάνθρωπο τρόπο. Τέλος, ικανοποιημένοι Ευρωπαίοι, Εβραίοι, Αμερικανοί και μασόνοι για την μεγάλη τους επιτυχία που κατέστρεψαν το κέντρο και την βάση της Ορθοδοξίας, την Ελλάδα, θα θέσουν σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιό τους για μία "παγκοσμιοποιημένη, σιωνιστική και σατανοποιημένη κοινωνία". Από την Ελλάδα έπειτα θα καταληστεύσουν τον ορυκτό της πλούτο (πετρέλαια, φυσικό αέριο, ουράνιο, κα). Αυτή θα είναι η μοίρα της Πατρίδος μας.
Το μνημόνιο 1, το ασφαλιστικό του Ιουλίου του 2010, το μεσοπρόθεσμο, τα πολυνομοσχέδια, όλα τα μέτρα περικοπής εισοδήματος και αύξησης των υποχρεώσεων των νοικοκυριών, το μνημόνιο 2 είναι πρόδρομμοι αυτής της καταστροφής, αυτής της μασονοεβραικής λαίλαπας.
Πρέπει και εμείς κάτι να κάνουμε...

                                                  Ο Ι     Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ
Το ΠαΣοΚ θέλει παράταση της θητείας της ξενόδουλης αυτής κυβέρνησης. Η ΝΔ εκλογές στις 8 Απριλίου. Οι Έλληνες θέλουν να εκφραστούν και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού συμφωνεί με την ΝΔ στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλά και με τα κόμματα της Αριστεράς που ζητούν εκλογές νωρίτερα. Η Εθνική Ελπίδα και αυτή νωρίτερα εκλογές για να αποδώσει όπως τονίζει "τα του Κάισαρος τω Καίσαρι". Όμως πιστεύει ότι εκλογές θα διενεργηθούν τον Απρίλιο. Επίσης εάν παραταθούν οι εκλογές για τον Μάιο εκφράζει την γνώμη πως "ο Σαμαράς ήταν και αυτός μέσα στο κόλπο". Ο Τζέφρυ θέλει εκλογές τον φθινόπωρο του 2013, πηγαίνοντας αντίθετα με την θέληση του Ελληνικού λαού που ζητά εκλογές ΤΩΡΑ!!! Η κυβέρνηση όμως θέλει να πτωχεύσει την Ελλάδα, όπως έκανε η κυβέρνηση του Τζέφρυ αλλά και όλες οι προηγούμενες "μεταπολιτευτικές" κυβερνήσεις. Ο λαός γι' αυτούς είναι το πειραματόζωο. Το πείραμα "Αβασίλευτη Δημοκρατία" απέτυχε. Είδαμε τα έξοδα της, τα επιτεύγματα της. Φύγετε, πάρτε την και αυτήν μαζί σας και αφήστε μας να αποφασίσουμε επιτέλους εμείς. 37 ή καλύτερα 191 χρόνια εσείς θέλατε να τα ρυθμίζετε όλα. Δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα, δεν είδαμε τίποτα καλό τόσα χρόνια. 


                                            Τ Α      Κ Ο Μ Μ Α Τ Α
Ήδη στις επικείμενες εκλογές θα εμφανιστούν πολλά νέα κόμματα: Εθνική Ελπίδα, Δημοκρατική Αριστερά, Δημοκρατική Συμμαχία, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη, κόμμα Ψωμιάδη κπα.
Οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν αφετηρία. Ίσως όχι για αναδημιουργία αλλά για μερική ανασυγκρότηση ναι.
Και κάποιος εύλογα θα με ρωτήσει. "Ακόμα δεν έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στα κόμματα";
Θα τον απαντήσω "Ναι, την έχασα. Αλλά όχι από ένα. Την Εθνική Ελπίδα".
"Γιατί";
"Γιατί είμαστε φρέσκοι, ούτε δύο χρόνια δεν έχουμε συμπληρώσει. Φέρνουμε νέες ιδέες, νέα ήθη, νέες αντιλήψεις. Δίνουμε αγώνα, δεν τον δείχνουν αλλά δίνουμε αγώνα για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Θέλουμε οι Έλληνες να επαναστατήσουν, να επανέρθει στην χώρα μας το πολίτευμα που δόξασε, που ισχυροποίησε την Ελλάδα, την Βασιλευομένη Δημοκρατία. Θέλουμε τον Βασιλέα Κωνσταντίνο. Απαιτούμε να σταματήσουν οι περικοπές του φτωχού, του εργάτη, του άνεργου, του αγρότη, του πολύτεκνου, του συνταξιούχου, του ανάπηρου. Τα μικρά, τα μικρομεσαία και τα μεσαία στρώματα είναι αυτά που πλήττονται περισσότερο. Φωνάζουμε για δήμευση των περιουσιών των πολιτικών, έλεγχο του Ε9, μείωση των δικών τους εξόδων, όχι του φτωχού του λαού, τέλος στις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. Επίσης φωνάζουμε Όχι στο μνημόνιο, Φέρτε πίσω τα κλεμμένα".
Η ψήφος όλων μας είναι πολύ σημαντική σ' αυτές τις εκλογές. Πρέπει να πάει στους πολέμιους της παγκοσμιοποίησης, των μνημονίων, του σιωνισμού και της ισοπέδωσης. Πρέπει να πάει στους Ορθοδόξους, στους Πατριώτες, στους γνήσια Ελληνόφρονες, στους Έλληνες.
Η Νέα Βουλή πρέπει να απαρτίζεται από εντελώς νέα κόμματα.
Ας στηρίξουμε την Εθνική Ελπίδα, ώστε
Άλλα κόμματα που κατά την γνώμη μπορούν να απαρτίσουν την νέα Βουλή είναι η Δημοκρατική Αριστερά, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, το "σοσιαλαντιμνημονιακό" κόμμα Κατσέλης-ΚαστανίδηΑνεξάρτητους Έλληνες". Η συγκεκριμένη Βουλή με τα συγκεκριμένα κόμματα θα αποτελέσει σημείο-σταθμός για την μετέπειτα ιστορία της Ελλάδος. Το μέλλον της κρίνεται πλέον και από εμάς...

               Ο   Ρ Ο Λ Ο Σ    Τ Ο Υ   Β Α Σ Ι Λ Ε Ω Σ     Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ
Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος δεν ονειρεύεται ούτε παλάτια, ούτε εξουσία, ούτε δάκρυα κροκοδείλου ρίχνει. Αυτά τα λένε "απροσγείωτα άτομα και ψευτοκολτουριάρηδες". Έκλαψε για την Ελλάδα κανένας κομμουνιστής, κανένας (σοσια)ληστής, κανένας πολιτικός από όλες τις πτέρυγες και παρατάξεις. Κανένας. Γιατί αυτοί κοιτάνε την τσέπη, όχι την Πατρίδα. Τον Κωνσταντίνο για να τον πιάσει ο οποιοσδήποτε στο στόμα του πρέπει πρώτα να πλύνει καλά το στόμα του. Τον Φεβρούαριο του 1981, έσκυψε και φίλησε το Ελληνικό έδαφος. Να δείτε πόσο σέβεται και τιμά το πατρίο έδαφος. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ συγκροτημένος άνθρωπος. Γνήσιος Ορθόδοξος. Γνήσιος Έλληνας. Η οικογένεια του είναι παράδειγμα προς μίμησιν. Υπάρχει αγάπη, ενότητα και πίστη στην οικογένειά του. Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κατάλληλος για την θέση του Ανωτάτου Άρχοντος είναι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος. Αλλά σήμερα σε αυτήν την πρωτοφανή λαίλαπα, αλλά και στο ότι το σύστημα της Πατρίδας μας σε πολιτικό και συνταγματικό επίπεδο είναι πρωθυπουργοκεντρικό θα προτείνω κάτι για την πρόοδο και την απεμπλοκή της Ελλάδος από την κρίση.

         Πρωθυπουργοποίηση του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄.


Μετά τις εκλογές που πιθανότατα αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει, το πρόβλημα σχηματισμού κυβέρνηση θα εμφανισθεί στα ΜΜΕ. Ο κατάλληλος άνθρωπος για πρωθυπουργός, το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί για την χώρα μας είναι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος. Θα ηγηθεί μίας ολιγομελούς κυβέρνησης τεχνοκρατών-πατριωτών με σκοπό την σωτηρία της Ελλάδος από την χρεοκοπία και την οικονομική ανάκαμψη. Ο Βασιλεύς με τους ισχυρούς δεσμούς του, σε Ευρώπη και Αμερική θα καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει την Ελλάδα αγνώριστη!!!!!!! Η βαθεία του πίστις, η ανιδιοτέλεια και η αγάπη του προς την Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι πάντα γνώμονας του. Χρονικό περιθώριο για την κυβέρνηση αυτή θα είναι 10 μήνες. Τον τελευταίο μήνα θα διενεργήσει και ένα δημοψήφισμα για το πολιτειακό. Η μετέπειτα πορεία του θα αποφασισθεί από τον λαό. Αν θέλει να είναι Βασιλεύς ή απλός ιδιώτης.


Όσο επιβραδύνουμε, τόσο κακό κάνουμε στην Ελλάδα και σε εμάς τους ίδιους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου