Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

Mε 20 εκατομμύρια ευρώ στο χέρι τούρκοι κατασκευαστές "κατεβαίνουν" στην Ελλάδα για να αγοράσουν τα νησιά. Όπως προκύπτει, οι τούρκοι βρήκαν την ευκαιρία να "επεκτείνουν" τρόπον τινά τα εδάφη τους' σκέφτονται δε να πραγματοποιήσουν επένδυση σε τρία από αυτά.

Ο πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας FİYAPI, Φικρέτ Ινάν ανακοίνωσε οτι σκοπεύει να αγοράσει τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά που θα βγουν προς πώληση!!!!!!!!!!!! Ο ίδιος με προκλητικό τρόπο δηλώνει πως " σε περίπτωση που μας τονίσουν ότι δεν θα πουλήσουν τα νησιά σε Τούρκους, τότε θα ιδρύσουμε εταιρεία στην Ελλάδα και θα τα αγοράσουμε". 

Ο Ινάν τονίζει οτι ήδη έχει κάνει προεργασία για την αγορά νησιών και ήδη μέσω κτηματομεσιτών έχει επιλέξει 6 απ'αυτά. "Εχουμε ετοιμάσει ένα ποσό 20 εκατομμυρίων Ευρώ για την αγορά 3 νησιών και οι επενδύσεις μας σ'αυτά θα ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια" υποστηρίζει ο ίδιος. Ο ίδιος κατονομάζει τα νησιά που ενδιαφέρεται τα οποία είναι το Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Ναυσικά, Βούβαλος, Καρδιώτισσα.

Είσαι γελασμένος Ινάν. Θα πάρεις πόδι από την Ελλάδα μας όπως και οι μασόνοι πολιτικοί μας.
             
                  Το τέλος πλησιάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου