Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΧΑΣΑΝ ΓΚΙΟΓΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΑΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΙΡΑΜ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Κομοτηνή Χασάν Γκιογούς έκανε το ναμάζι του στο Εσκί τζαμί της Κομοτηνής.

Στο ναμάζι αυτό στο Εσκί τζαμί μαζί με τον πρέσβη Χασάν Γκιογούς ήταν ο πρόξενος της Κομοτηνής Μουσταφά Σάρνιτς, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάνταντζι, ο εκλεγμένος μουφτής Ροδόπης Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο βοηθός του εκλεγμένου μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Χραλ, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτική Εταιρίας Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) Τζεμίλ Καπζά, ο επίτιμος πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής και σύμβουλος του DEB Αρίφ Χουσείνογλου, ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ και πολλοί ομογενείς.
Μετά το ναμάζι οι ομογενείς ευχήθηκαν ο ένας τον άλλο μέσα και έξω από το τζαμί. Κατά την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού σφάχτηκαν τα κουρμπάνια και έγιναν οι επισκέψεις σε συγγενείς.
Όπως κάθε χρόνο κατά την δεύτερη μέρα του Μπαιραμιού Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η γιορτή θα γίνει στο μεν προξενείο 11.00 με 13.00 και στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής 12.00 με 14.00.

Εφ. Μπιρλίκ 6-11-2011

πηγή http://tourkikanea.gr/2011/11/eskicami/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου