Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ & ΣΧΟΛΙΑ

                 Χ Ρ Ο Ν Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Μ Μ Α     Γ Ι Α    Τ Η Ν     Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η
Στις 9 Μαρτίου λήγει η περίοδος αποδοχής για το PSI και ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου διαδικασίας. Πάντα θα τίθεται ένα "χρονοδιάγραμμα" ώστε να καθυστερεί η λαική ετυμηγορία. Αν πάει κάτι στραβά τότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Η Ελλάς έχει ήδη πτωχεύσει από τον Μάρτιο του 2010. Από το 1989 επί Ζολώτα, η χώρα μας αδυνατεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις!!! Οι διαρθρωτικές αλλαγές έπρεπε να γίνουν εδώ και 20 χρόνια ώστε να αποφευχθεί η λιτότητα. Μέχρι και ο Κων/νος Μητσοτάκης προσπάθησε τότε κάτι, αλλά η συνταγή ήταν λάθος και οι... συνδικαλιστές έβαλαν το χεράκι τους για το πλήρες μπούμεραγκ. Η κυβέρνηση δεν θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και οι εκλογές θα μετατεθούν για τον Ιούνιο. Όμως τον Ιούνιο είναι το νέο πακέτο μέτρων. Τότε θα πουν το φθινόπωρο και θα πηγαίνει έτσι η ιστορία. Όχι. Απαιτούμε να εκφραστούμε. Οι Ευρωπαίοι και η Τρόικα σκέφτονται: "Που θα βρεθεί κορόιδο μετά τις εκλογές για να μας κάνει τα χατίρια". Αν είναι η ΝΔ όμως ίσως, αλλά αν είναι η Εθνική Ελπίδα ακόμα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλάζει εκ βάθρων η κατάσταση. Θα τους αλλάξουν τα φώτα. 

           Η    Σ Τ Α Σ Η    Τ Ο Υ    Π Α Π Ο Υ Λ Ι Α   &    Τ Η Σ    Ε Κ Κ Λ Η Σ Ι Α Σ
Ο Κ. Παπούλιας (στη φωτογραφία με την Α. Διαμαντοπούλου) παρέθεσε γεύμα για την Κυριακή της Ορθοδοξίας Στον Αρχιεπίσκοπο, στα μέλη της Ιεράς Συνόδου, στον Πρόεδρο της "Δημοκρατίας" και στην Υπουργό αλ. Διαμαντοπούλου παρετέθη την Κυριακή της Ορθοδοξίας γεύμα.
Ο κ. Παπούλιας θυμήθηκε την "διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την στήριξη των ανθρώπων που πλήττονται από την κρίση". Όμως υπέγραψε τα Μνημόνια. Δεν αρκεί να τα λέμε μόνο, αλλά να τα κάνουμε. Ο πρόεδρος της "Δημοκρατίας" φάσκει και αντιφάσκει. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. κ. Ιερώνυμος στην ομιλία του επισήμανε δε, πως η εικόνα που έχει σήμερα γκρεμιστεί είναι αυτή του ανθρώπου. "Πρέπει να αγωνιστούμε, για να εορτάσουμε την αναστήλωση της πεσμένης εικόνας του ανθρώπου. Χρειάζεται να συζητήσουμε με ειλικρίνεια για να αποφασίσουμε ότι αυτή η μοίρα της καταστροφής δεν μας ανήκει, τόνισε, προσθέτοντας πως δημοκρατία χωρίς ευθύνη δεν νοείται, όπως και δίχως πατριωτισμό". Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε πικραμένος, καθώς όπως είπε: "Βλέπουμε να μη συνεννοούμεθα και οι μεν ξένοι με το πρόγραμμα «Ηλιος» μπορούν μέσα σε λίγες ημέρες να πάρουν εκτάσεις, να κάνουν φωτοβολταϊκά και το τίμημα το ορίζουν αυτοί, ενώ εμείς ως Εκκλησία που έχουμε εκτάσεις και λέμε κι εμείς να κάνουμε φωτοβολταϊκά και τα χρήματα να πάνε για τους φτωχούς ανθρώπους, δεν βρίσκουμε ανταπόκριση".

                                            Τ Ο    Χ Α Ρ Α Τ Σ Ι
Τελευταίοι που είχαν επιβάλλει χάρατσι στους Έλληνες ήταν οι τούρκοι και αυτό ετήσιο!!! Ούτε οι Γερμανοί κατά την κατοχή δεν επέβαλαν τέτοιο βάρβαρο μέτρο. Παλαιότερα φοβόμασταν μη μας πάρουν οι κομμουνισταί τα σπίτια και τώρα έρχονται ανενόχλητοι και τα παίρνουν οι "σοσια"ληστές. Είχαν πεί κάποιοι την ημέρα της 4ης Οκτωβρίου 2009: "Ο λαός βαρέθηκε την δεξία και την ακρίβεια". Λουστείτε τώρα την αριστερά και το χαράτσι. Ακόμη και με κατάσχεση κινδυνεύει όποιος εξακολουθεί να μην πληρώνει τα χρέη του. Όμως έχει να τα πληρώσει. Η κεντροαριστερή κυβέρνηση τα έχει κόψει όλα. Η σιωνιστική γενιά του Πολυτεχνείου μας γυρίζει στο 1900 και κατηγορούν εμάς τους Βασιλόφρονες πως θέλουμε να γυρίσουμε την Ελλάδα πίσω στο 1973. Κοιτάξτε γύρω σας. Συσσίτια, πένητες, άποροι, αβοήθητοι χώρις κανένα απολύτως πόρο. Πως θα ζήσουν. Πως θα ζήσουμε. Και ζητούν και χαράτσι. Με ποιο δικαίωμα το ζητούν. Με το ΠαΣοΚ τα κάναμε τα σπίτια μας. Όχι. Και ζητά την ψήφο μας και βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις ότι θα μπεί στην Βουλή με 30-50 βουλευτές. Και ο Μίχας πιστεύει πως θα έρθει και πρώτο κόμμα. Αλλά όταν έρθει η ώρα της κάλπης όμως θα πάρει πάνω από 60 βουλευτές. Ελπίζω όμως ότι οι Έλληνες ξύπνησαν και ΠαΣοΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣυΡιζΑ, ΛαΟΣ να μην ξαναψηφίσουν. Δεν είμαι αυτός ο οποίος θα του υποδείξω τι θα κάνει, αλλά θέλω η Νέα Βουλή να απαρτίζεται από πατριώτες. Να κατάλαβουν οι Ευρωπαίοι ότι με την Ελλάδα δεν θα παίζουν. Τέλος στα παιχνίδια 39 χρόνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου