Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΣΑΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΑΥΛΟ & ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Βασιλείς μας Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία συνοδεύομενοι από μέλη της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας, τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση στους αειμνήστους Βασιλείς μας Παύλο και Φρειδερίκη που έσωσαν την Ελλάδα από τον κομμουνιστοσυμμοριτισμό και τον σιδηρούν παραπέτασμα. 
"Η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των αείμνηστων Βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης ετελέσθη σήμερα 12/03/2012 στις 11:30 πμ στο κοιμητήριο του Τατοΐου.
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος συνοδευόταν απο τη Βασίλισσα Άννα-Μαρία, τον Πρίγκιπα Παύλο, τον Πρίγκιπα Νικόλαο και τη Πριγκίπισσα Τατιάνα. Στο μνημόσυνο, όπως και κάθε έτος, καλέσθηκαν συνεργάτες των αειμνήστων Βασιλέων.
Της τελετής χοροστάτησαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος και Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, βοηθούμενοι από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Πατρίκιο Καλεώδη".

Εκ της ιστοσελίδος της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας.

Ο Βασιλεύς μας εδώ και αρκετό καιρό κρατά μπαστούνι. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν είναι τίποτα σοβαρό ώστε να μην πανικοβληθείτε. Σε λίγο καιρό δεν θα το κρατά πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου