Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

"Αυτοδύναμη Ελλάδα" και "Αρχίζουμε" είναι τα συνθήματα του ΠαΣοΚ στις εκλογές. Το ΠαΣοΚ δεν δικαιούται να ομιλεί για την Ελλάδα, την οποία έφερε εδώ που την έφερε με τα επιτεύγματα του από το 1974 και έπειτα. Μην λησμονούμε και την τεράστια συμβολή που προσέφερε και η ΝΔ υποταγμένη και αυτή στο "σχέδιο". Για ποια Ελλάδα μιλάνε; Αυτή η διετία χαρακτηρίζεται από το συγκεκριμένο εξάπτυχο: Ανεργία, Λουκέτα, Χαράτσια, Δακρυγόνα, Χρέη, Αυτοκτονίες. Άκου αυτοδύναμη Ελλάδα; Αφού την πούλησαν την εκτέλεσαν, με τα μνημόνια και τα πολυνομοσχέδια, τώρα πως γίνεται αυτοί που κατέστρεψαν και έφτασαν την χώρα ως εδώ να μας παρουσιάζονται ως σωτήρες. Όσο για το "Αρχίζουμε". Αρχίζουμε έναν νέο καταστροφικό κύκλο, έναν νέο κύκλο ξεπουλήματος, έναν νέο κύκλο προδωσίας και παρασκηνίου, έναν νέο κύκλο περικοπών και φαλκίδευσης της Πατρίδος. Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα μέτρα τα πήρε μία κεντροαριστερή κυβέρνηση. Είναι και αυτή μία ελάχιστη προσφορά της αριστεράς στην Ελλάδα μας. Και πήγαν 200.000 άτομα να τον ψηφίσουν. Ούτε 1.000!!!!!!! Ο ένας πήγαινε 10 φορές και ψήφιζε. Και ποιον πήγαν να ψηφίσουν; Τον Βενιζέλο που το 2003 ήταν πρωταίτιος και δημιουργός του νόμου "περί ευθύνης υπουργών". Αυτόν που έβαλε τα χαράτσια. Αυτόν που αποφάσισε να κάνει τους μισθούς μας κάτω από 350 ευρώ. Μας θέλουν μισθούς Κροατίας!!! Θέλουν να μας κάνουν Κίνα & Ινδία της Ευρώπης!!!!!!! Η Εθνική Ελπίδα ήδη φώναζε για τις περικοπές των μισθών, ήδη από τον Ιούνιο του 2011. Όμως ουδείς μας πίστευε. Τώρα όμως φοβούνται να το παραδεχθούν. Ο Κ. Καραμανλής ήλθε στην Ελλάδα κατ' επιταγήν των Αμερικανών για να σταματήσει την άνοδο της Ελλάδος. Μην ξεχνάμε τι έκανε κατά τα έτη 1974-1981:
α) ρήμαξε την Κρατική μηχανή με την "αποχουντοποίηση" (1974-1978),
β) σταμάτησε κάθε περίπτωση εξόρυξης υπογείου πλούτου και πετρελαίου,
γ) εκδίωξε όλες τις μεγάλες βιομηχανίες,
δ) εισήγαγε την μίζα στα δημόσια έργα (κατάργηση ΜΟΜΑ),
ε) κατακερμάτισε την Εθνική παράταξη,
στ) γκρέμισε τον θεσμό της Βασιλείας.
Ο Καραμανλής επίσης, υπέγραψε τον αφανισμό από τον χάρτη των νησιών του Αιγαίου το 1979. Το καρποφόρο αυτό μασονικό έργο συνέχισε για μικρό διάστημα ο Γ. Ράλλης ο οποίος για χάρη της πρωθυπουργίας πολέμησε τον Θρόνο. Ο Καραμανλής δεν ήταν δεξιός, αλλά αριστερότερος των αριστερών. Αν δεν είχε διχάσει την Εθνική παράταξη θα αντιμετωπίζαμε την κομμουνιστοποίηση της χώρας. Ποιος ο λόγος να ψηφίσω ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΚΚΕ, ΣυΡιζΑ, ΛαΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία, ΔημΑρ.
Όσο για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες". Πόσο ανεξάρτητοι μπορεί να είναι όταν έχουν μέσα πρώην στελέχη της ΝΔ. Έπρεπε να είχε νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Φερ' ειπείν, ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος δηλώνει τώρα στο ριαλ εφεμ ότι θέλει το μνημόνιο, αλλά αλλού είδους μνημόνιο!
Όσο για το ΕΠΑΜ. Έχει μία καλή ρητορεία στα οικονομικά αλλά αντεθνική στάση στα Εθνικά μας θέματα. Υπάρχει Θεός, υπάρχει Ελλάδα δεν ανεχόμαστε φορείς ισοπέδωσης.
Η Μπακογιάννη (σωστή Αμερικανόφιλη) χαρακτηρίζει ως μπούρδα τις συνεργασίες μας με την Ρωσία και την Κίνα. Υπέγραψε το 2008 την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας!!!!!!!!!!!! Ανήκει και αυτή στις οικογένειες που ρήμαξαν την Ελλάδα.  
Ο Κουβέλης αναδεικνύει στο κόμμα του ως πολιτική προσωπικότητα και υπεύθυνο Παιδείας στο κόμμα του την Ρεπούση. Aυτή που εμμέσως πλην σαφώς λέει πως οι ήρωες του 1821 και οι Σουλιώτες δεν ήταν Έλληνες, πως στην Σμύρνη δεν γίνοταν σφαγή αλλά συνωστισμός!!!
Μην ξεχνάμε. Τιμωρήστε τους όλους.
Οι Βασιλόφρονες είμαστε πάνω από 1 εκ. σίγουρα. Ας ενωθούμε για το καλό της Πατρίδος.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Κτ που δεν το τήρησε αυτός το είπε. Μην ξεχνάμε ότι θα γίνοταν πραξικοπηματίας, αρχηγός του ΑΣΠΙΔΑ και του δ΄ κομμουνιστικού γύρου, εάν δεν επέβαιναν εγκαίρως οι κινηματίες αξιωματικοί την 21η Απριλίου 1967. Τότε ήταν της άποψης & επιδίωξης:
"Η Ελλάδα ανήκει στους κομμουνιστές".
Ο βαρόνος του ρουσφετιού, αυτός που έκανε βιλάρα στην Μιμή 2.500.000.000 δρχ, ο ψευτοκουλτουριάρης του σοσιαλισμού παρουσιάζεται ως "μεγάλος ηγέτης". Αυτός είναι ο σοσιαλισμός. Τον γευτήκαμε, όπως και τον νεοφιλελευθερισμό.
Ρωτούν πολλοί: Ποια η άποψη της Εθνικής Ελπίδας αν μπει στην Βουλή για συνεργασίες;
Την άποψη και την θέση αυτή δεν την γνωρίζω, αλλά πιστεύω πως είναι κατά. Με ποιους να συνεργαστεί; Με τους πολέμιους της Ορθοδοξίας. Με τους ανθρωποχασάπηδες. Με τους ψευτοκουλτουριάρηδες του ΠαΣοΚ. Με τους ψευτοκεντροδεξιούς νεοφιλελεύθερους της ΝΔ.
Ένας σχολιαστής είχε εκφράσει την άποψή του σχετικά με την ερώτηση "Με ποιον θα επιθυμούσατε να συνεργαστεί ο κ. Καμμένος;"
Είπε:
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ". ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...
Όμως ο κ. Καμμένος προτίμησε την δημιουργία κόμματος. Τι φοβούνται να πουν ότι είναι φιλοβασιλικοί. ΔΕΝ ΛΕΩ πως ο κ. Καμμένος είναι βασιλόφρων αλλά έστελνε χαιρεστήρια γράμματα στις εκδηλώσεις της Βασιλικής Ενώσεως Γιαννιτσών, όπως και ο Καρατζαφέρης, Ψωμιάδης κλπ.
Πρέπει όλοι να μας να πάμε κόντρα στον Οικουμενισμό, κόντρα στην πανθρησκεία, κόντρα στην διαφθορά, την φαυλότητα, την μιζέρια.
Ας στηρίξουμε δυναμικά και να ψηφίσουμε την "Εθνική Ελπίδα" για το καλό της Ορθοδοξίας, της Πατρίδος, ημών και των παιδιών μας. 


Χάσαμε την αξιοπρέπεια μας,
την ελευθερία μας,
τα δικαιώματα μας,
τις δουλειές μας,
την ασφάλεια μας,
την υγεία μας.

Τί άλλο πρέπει να χάσουμε;;;
Φταίνε και οι 300 για αυτά που έκαναν,
άλλα και για αυτά που δεν έκαναν.
Εσύ θα συνεχίσεις να ψηφίζεις τους ίδιους;;;

Πρέπει να αντιδράσεις. Για τα παιδιά σου.
Για την Πατρίδα μας. Για την Ορθοδοξία.
Είναι εθνική υποχρέωση όλων μας.
Υπάρχει ακόμα ελπίδα.






Ε Θ Ν Ι Κ Η

Ε Λ Π Ι Δ Α





Οδεύουν προς την παγκοσμιοποίηση. Βοηθούν
τους αλλόθρησκους και πλήττουν την Ορθοδοξία.
Σκοπός τους είναι η πανθρησκεία.
Σκοπός τους είναι το ξεπούλημα της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου