Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ


Ξεκινούμε με ένα μικρό αλλά πολύ βασικό απόσπασμα από τα απομνημονεύματα του Μεγάλου Εθνικού Αγωνιστού της Επαναστάσεως του 1821 Μακρυγιάννη.

* Όταν μου πειράζουν την Πατρίδα και την Θρησκεία μου θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάμουν…
Ευλογημένη να ‘ναι η σπίθα που καίει αθάνατη μέσα στα σωθικά της Ελλάδας.
Η σπίθα αυτή που αψηφά τις φρόνιμες συμβουλές της λογικής, βάζει φωτιά σ΄ ολάκερη τη ψυχή.
Γίνεται η πυρκαγιά και φέρνει το θαύμα. Γιατί στο θαύμα του Θεού και όχι στη λογική χρωστάει την ανάσταση του το γένος…
Αγαπητοί Αδελφοί ο αγώνας μας είναι τίμιος και η πίστη μας αγία. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί σθεναρά για την Ελλάδα, για την θρησκεία, για εμάς και το μέλλον των παιδιών μας.
Ο Θεός μαζί μας.

* Ως κίνημα

Η Ελλάδα βιώνει σήμερα μία πρωτοφανή εθνική αποτυχία, η οποία ανατρέπει ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένο και αυτονόητο.
Η διεθνής οικονομική συγκυρία απλώς επιτάχυνε την εκδήλωση της κρίσης. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι λοιπόν τώρα με μια δραματική κατάσταση, για την οποία η κύρια ευθύνη βρίσκεται στο εσωτερικό της χώρας. Ως εκ τούτου εμείς έχουμε το χρέος και τη δυνατότητα να την αντιμετωπίσουμε και να την ξεπεράσουμε.
Ο Ελληνικός λαός, για να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του και να προχωρήσει μπροστά, πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στις μεγάλες κατακτήσεις της μεταπολίτευσης: δημοκρατία, εθνική ενότητα, ατομικά δικαιώματα, ευρωπαϊκός δρόμος και να τις εμπλουτίσει με τις αξίες που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των επιτυχημένων κοινωνιών: ιδιωτική πρωτοβουλία, ανταγωνιστικότητα, διαφάνεια, τεχνολογία, καινοτομία – με μία λέξη: εκσυγχρονισμός.
Αν θέλουμε οι Έλληνες να σέβονται το κράτος, το ίδιο το κράτος οφείλει να γίνει άξιο σεβασμού.
Για να το πετύχουμε αυτό, υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη για καινούργια πολιτικά σχήματα και πολιτικές δυνάμεις που να προσελκύσουν νέους ανθρώπους στην πολιτική για μια νέα, αισιόδοξη αρχή με προοπτική για την χώρα.

* Είμαστε υπέρ της επαναφοράς της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και της επανενθρονίσεως του Μεγάλου Έλληνος Βασιλέως Κωνσταντίνου. Είμαστε το πρώτο κόμμα που θέτουμε ανεπίσημα ακόμα ζήτημα αλλαγής του πολιτεύματος συνεπώς και του Συντάγματος. Η Βασιλεία είναι συνυφασμένη με την πρόοδο, την αξιοπιστία, το κύρος, την εξωστρέφεια, την επέκταση, την ανάπτυξη της Ελλάδος. Όλα τα Κράτη με Βασιλευομένη Δημοκρατία τα έχουν αυτά και είναι εθνικά υπερήφανες χώρες.

* Είμαστε κατά των μνημονίων. Τα θεωρούμε ξεπούλημα και εκτέλεση της Πατρίδος και τα μέτρα του παγιδεύουν την Ελλάδα. Δημιουργούν δε κύκλους ύφεσης, μειωμένων κρατικών εσόδων, διαρκώς αυξανομένων ελλειμμάτων, σκληρότερων μέτρων που με την σειρά τους οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση και παραλύουν κάθε οικονομική δραστηριότητα.

* Είμαστε κατά των περικοπών των εισοδημάτων του πολίτη, του αγρότη, του εργάτη, του συνταξιούχου, του ανέργου, του ανάπηρου, του πολύτεκνου. Εκεί όπου είναι υπερβολικά υψηλοί οι μισθοί είμαστε υπέρ της περικοπής και υπέρ της κατάργησης “αχρήστων” επιδομάτων. Π.χ. ένα χωριό στην Ηλεία λαμβάνει επίδομα τυφλότητος!!!!

* Είμαστε κατά της εκχώρησης του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια και υπέρ της ταχείας αποχώρησης των κατοχικών τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο και της διάλυσης του ψευδοκράτους. Απαιτούμε το άνοιγμα του φακέλου της Κύπρου και την αποκάλυψη των προδοτών. Αρνούμαστε την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Η θέση μας στο μεταναστευτικό είναι “επαναπροώθησή των μη νομίμων μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους”. Τους χαρακτηρίζουμε έποικους ενώ κάνουμε ιδιαίτερο λόγο στον “αλύτρωτο ελληνισμό”.

* Είμαστε υπέρ της συμπίεσης του κράτους και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Το 20% του σημερινού Κράτους είναι μεν περιττό αλλά δεν υπάρχουν υποδομές, οργανισμοί και υπηρεσίες σε συγκεκριμένους τομείς. Η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν είναι απαραίτητα οι ιδιωτικοποιήσεις ή οι ενέργειες των ιδιωτών στον χώρο της οικονομίας. Είναι η πρωτοβουλία του πολίτη να δύναται να δημιουργήσει την επιχείρηση του, την βιοτεχνία του, ακόμα και την βιομηχανία του σε κατάλληλες και ευνοικές συνθήκες. Οι συνθήκες αυτές είναι: μειωμένη η φορολογία των επιχειρήσεων, διαφάνεια, έλεγχος.

* Είμαστε υπέρ της αξιοποίησης και όχι του ξεπουλήματος της δημοσίας περιουσίας. Θέλουμε την χώρα μας, την Ελλάδα μας ανταγωνιστική, ανεπτυγμένη με πολίτες δραστήριους και δυναμικούς.

* Είμαστε υπέρ της μείωσης της φορολογίας των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων για την προυπόθεση και ύπαρξη ανάκαμψης και ανάπτυξης, αλλά και για την οικονομική ανακούφιση του πολίτη που επλήγη τόσο σκληρή από την φορολογική λαίλαπα του ΠαΣοΚ.

* Είμαστε υπέρ της χάραξης Ελληνικής ΑΟΖ και της εκμετάλλευσης του "υπογείου πλούτου" και των φυσικών πόρων της Πατρίδος μας. Όλα αυτά είναι υποθηκευμένα από τα μνημόνια και μπορούν να συντηρήσουν ολόκληρη την Ευρωπαική ήπειρο για τα επόμενα 200 χρόνια τουλάχιστον.

* Είμαστε υπέρ της τιμωρίας και απόδοσης πραγματικής δικαιοσύνης όλων των υπευθύνων για την σημερινή κατάσταση. Είμαστε το πρώτο κόμμα που λέμε: Έλεγχος Ε9, του πόθεν έσχες και δήμευση της περιουσίας των πολιτικών. Μείωση των εξόδων τους, των μισθών τους και κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων.

* Είμαστε υπέρ ριζικών μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία και την διακοπή πάσης μορφής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ως κόμμα ζητούμε την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και την αποκατάσταση της ιστορικής αληθείας. Κρατάμε ψηλά την Ορθόδοξη μας πίστη και το Ελληνοχριστιανικό φρόνημα και απαιτούμε ακύρωση κάθε μορφής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπως κάρτα πολίτη, φοροκάρτα, ΑΜΚΑ, κάρτα ακινήτου κ.α. Σκοπός των κυβερνώντων είναι να ελεγχόμαστε πλήρως απ΄ αυτούς και να οδηγηθούμε ταχέως στον σιωνισμό και την πανθρησκεία πρόδρομμος των οποίων είναι η παγκοσμιοποίηση.

* Η λύση που προτείνουμε είναι:
α) τέλος τα golden boys και τα μνημόνια,
β) αποτίναξη του ΔΝΤ,
γ) λήψη του δανείου των 7 Σκανδιναβικών χωρών με ότι αυτό συνεπάγεται,
δ) δημοψήφισμα για αλλαγή του πολιτεύματος.


Η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη χώρα. Είναι ρεαλιστικός ο στόχος, αλλά δυστυχώς, δυσκόλως εφαρμόσιμος.

Δώστε μας Έλληνες & Ελληνίδες την δύναμη να πραγματοποιήσουμε τα δικά σας όνειρα. Στόχος μας είναι να ξαναδώσουμε την ελπίδα όχι σ΄ έναν άνθρωπο αλλά σ΄ ένα ολόκληρο Έθνος και να αφυπνίσουμε τον κοινό αίσθημα για τον αγώνα. Έναν αγώνα που θα υλοποιήσει τα όνειρα του λαού.

Ας αποτελέσουμε ξανά οι Βασιλόφρονες τον πυρήνα της εθνικής αναγέννησης και αναδημιουργίας.
Αλλά και όλοι οι Έλληνες μπορούν να κάνουν με πίστη στον ΘΕΟ τα αδύνατα δυνατά.

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου