Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ (2)


ΚΟΝΤΑ, λοιπόν, στη «Χρυσή Αυγή», που μονοπωλούσε ιδεολογικά το ακροδεξιό χώρο, εμφανίστηκε σε πιο ήπια (και… δημοκρατική) έκδοση, το ΛΑΟΣ, του κολωτούμπα Καρατζαφέρη, η «Εθνική Ελπίδα» και άλλα μικρότερα σχήματα που έχουν τις ρίζες τους στο συγχυσμένο κίνημα των… «αγανακτισμένων».
ΟΙ πιο πάνω οργανώσεις απέκτησαν υποστηρικτές και στην… Αυστραλία, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν αρχίσει να διακινούν και σχετικό υλικό προκειμένου να διαφωτίσουν και τον εδώ ελληνισμό.
ΚΑΝΟΥΝ και αυτοί τώρα φανερά ό,τι έκαναν τόσα χρόνια οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και της Νουδούλας. Δηλαδή, των κομμάτων που έφεραν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα: στο τελευταίο σκαλοπάτι που τη χωρίζει από την (απόλυτη) καταστροφή.
ΚΑΤΑ τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψής μου στον πεζόδρομο του Όκλι έπεσε στα χέρια μου και μια προκήρυξη της «Εθνικής Ελπίδας» την οποία και αναδημοσιεύω προκειμένου να πάρετε μια γεύση της ιδεολογίας τους.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια φιλοβασιλική φασιστική οργάνωση της οποίας προεδρεύει ένας απίθανος τύπος που ακούει στο γνωστό όνομα... Γεώργιος Παπαδόπουλος!
ΔΕΝ ξέρω αν ο νέος βασιλόφρων Παπαδόπουλο έχει συγγένεια με τον πρωτεργάτη της χούντας που έβαλε για μια επταετία την πατρίδα μας στο γύψο και τα θεμέλια του ξεχαρβαλώματός της, αλλά ιδεολογικά είναι αδέλφια και, μάλιστα, δίδυμα!
ΕΠ’ ευκαιρία, να τονίσω ότι σήμερα κλίνουν 45 χρόνια από την αποφράδα μέρα της 21ης Απριλίου 1967, όταν μια παρέα ανισσόροπων και τρελαμένων υπερπατριωτών αξιωματικών κατέλυσε τη Δημοκρατία.
Η μαύρη επέτειος αποκτά ιδιαίτερη σημασία τις μέρες μας που πάλι η πατρίδα μας βρίσκεται εν πλήρη συγχύσει μπρος σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι που δεν οδηγεί πουθενά.
ΑΥΤΑ για σήμερα να είστε όλοι καλά και θα τα πούμε από βδομάδα. Γεια χαρά.



Έκαστος έχει το δικαίωμα να γράφει ότι θέλει, αλλά αυτά που γράφει άνωθεν ο κ. αυτός ο οποίος ξέρει και θα μας δώσει γεύση της ιδεολογίας μας. Πρώτον δεν πρόκειται για μία "φιλοβασιλική, φασιστική οργάνωση", πρόκειται για ένα κόμμα βασιλοφρόνων-πραγματικών Ελλήνων πατριωτών. Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ελπίδας Γ. Παπαδόπουλος δεν έχει καμμία σχέση με τον αείμνηστο ηγέτη Γεώργιο Παπαδόπουλο. Το όνομα και το επίθετό τους τα λέει όλα. Έλληνες καθαροί!!! Οι αξιωματικοί της 21ης Απριλίου αν ήταν ανισσόροποι και τρελαμένοι, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;;;;;

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου