Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟ ΠΛΩΡΙΤΗ

Ομιλία του Μ. Πλωρίτη


Προχθές το βράδυ σας μίλησε ο απόγονος μιας ξένης δυνα­στείας, εκλιπαρώντας την ψήφο σας για τη βασιλεία, δηλαδή για τον εαυτό του, για τα παιδιά του, για τη δυναστεία του. Σήμερα σας μιλά ένας απλός πολίτης, ένας από σας, ζητώντας την ψήφο σας για τη δημοκρατία, δηλαδή για σας τους ίδιους, για τα παιδιά τα δικά σας, για την Ελλάδα.
Γιατί στις 8 Δεκεμβρίου δεν έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μερικά κόμματα και να αποφασίσουμε σε ποιο θα εμπιστευ­θούμε την εξουσία για τέσσερα, το πολύ, χρόνια. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο πολιτεύματα και να αποφασίσουμε σε ποιο θα εμπιστευθούμε τις τύχες της χώρας μας για δεκαε­τίες ολόκληρες, έχουμε να αποφασίσουμε αν ο αρχηγός του Κράτους θα είναι Έλληνας, που θα εκλέγεται από τους Έλληνες για ορισμένο χρονικό διάστημα, ή αν θα είναι ο κληρονόμος μιας ξένης δυναστείας, που την διόρισαν οι ξένοι και στάθηκε πάντο­τε όργανο των ξένων.
dhmicu1 300x253 Μάριος Πλωρίτης: Η ομιλία υπέρ της αβασίλευτης Δημοκρατίας (Δημοψήφισμα 1974) Ο πίνακας στον οποίο φαίνονται τα πανελλαδικά αποτελέσματα από το νόθο-απάτη-παρωδία "δημοψήφισμα" του 1974.
Ακούσαμε βέβαια, πριν μερικές μέρες, ένα συνήγορο του θρόνου να λέει πως “οι Έλληνες δεν είναι ακόμη ώριμοι για τη Δημοκρατία”. Και η φράση αυτή θυμίζει τόσο πολύ τους μύδρους του απριλιανού δικτάτορα για την “ανωριμότητα των Ελλήνων”, ώστε από μόνη της μαρτυρεί τι εκλεκτικές συγγένειες υπάρχουν ανάμεσα στη νοοτροπία της βασιλείας και στη νοο­τροπία της δικτατορίας. Άλλωστε, η διαφορά ανάμεσα στη δημοκρατία και τη βασιλεία δεν είναι θεωρητική αλλά πρακτική. Αν κάνουμε ”Λάθος” στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρα­τίας, μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε ειρηνικά με την ψήφο μας, όταν τελειώσει η θητεία του. Αν όμως κάνουμε λάθος στην εκλογή της βασιλείας, δεν μπορούμε να την αντικαταστήσουμε παρά μόνο με τη βία, με την επανάσταση. Και τέτοιες επαναστά­σεις γνώρισε άφθονες ο τόπος μας, που έχει πληρώσει με πάρα πολλές συμφορές την πολυτέλεια του θρόνου.
Ένας ξένος συγγραφέας λέει πολύ σωστά: “Οι σύγχρονοι βασιλείς μοιάζουν με σκωληκοειδείς αποφύσεις. ‘Όταν κάθονται φρόνιμοι, είναι άχρηστοι· όταν γίνονται ενοχλητικοί, επιβάλλεται η “αφαίρεσή” τους, που είναι πάντα “επικίνδυνη”… Ύστερα από τις αδιάκοπες “ενοχλήσεις” και αναταραχές, που έχει προκαλέ­σει η βασιλεία στην Ελλάδα, ύστερα από τους γύψους και τα χειρουργικά τραπέζια της επταετίας, οι Έλληνες δεν μπορούμε να ανεχθούμε νέες περιπέτειες και νέες “εγχειρίσεις”.
051967 VasiliasKonstantinosFreideriki Heirotonia Ieronymou 300x212 Μάριος Πλωρίτης: Η ομιλία υπέρ της αβασίλευτης Δημοκρατίας (Δημοψήφισμα 1974)
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος μετά της αειμνήστου Βασιλίσσης Μητρός Φρειδερίκης το 1967 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών
Αλλά δεν μπορούμε να ανεχθούμε και νέες περιφρονήσεις, όπως αυτή που μας έφερε το προχθεσινό μήνυμα, που κάθε του φράση έκρυβε βαθιά περιφρόνηση για την κρίση και για τη μνήμη των Ελλήνων. Γιατί μόνο άνθρωποι που θα είχαν εντελώς χάσει και μνήμη και νου θα μπορούσαν να πιστέψουν τους ισχυρισμούς και τις υποσχέσεις του Κωνσταντίνου.
Στον πίνακα φαίνονται τα αποτελέσματα ανά νομό στο Δημοψήφισμα του 1974.
Σας μίλησε για τις “αρχές” του και σας είπε ότι πρώτη του αρχή είναι ο απόλυτος σεβασμός προς τη λαϊκή κυριαρχία και τη λαϊκή θέληση. Και είναι εκείνος ακριβώς που, πριν από 9μόλις χρόνια, ποδοπάτησε τη λαϊκή κυριαρχία, αναγκάζοντας το νό­μιμο πρωθυπουργό της χώρας να παραιτηθεί και κατασκευάζο­ντας τις κυβερνήσεις-ανδρείκελα της αποστασίας. Δεν πρω­τοτύπησε, άλλωστε, σ’ αυτό διόλου. Οι βασιλείς έχουν μια πολύ ευγενή μέθοδο για να περιφρονούν τη λαϊκή θέληση: ονομάζεται “διαφωνία”. Όπως ο Κωνσταντίνος κατάργησε τον Παπανδρέου το 1965 διαφωνώντας μαζί του, έτσι ακριβώς είχε καταργήσει ο πατέρας του τον Κ. Καραμανλή το 1963, έτσι είχε καταργήσει ο παππούς του τον Ελευθέριο Βενιζέλο, έτσι είχε καταργήσει και ο προπάππος του το Χαρίλαο Τρικούπη.
Σας μίλησε, τέλος, ο Κωνσταντίνος για τον πόνο της εξορίας, για τον καημό του να γυρίσει στον τόπο του, όπου βρίσκεται το σπίτι του, το σπίτι των παιδιών του και οι τάφοι των προγόνων του. Και είναι εκείνος που έμεινε, έξι ολόκληρα χρόνια, αμίλητος, όταν ο τόπος στέναζε κάτω από την πιο χυδαία τυραννία. Είναι εκείνος που σώπαινε, όταν χιλιάδες Έλληνες στέλνονταν εξορία στην κόλαση της Γυάρου και της Λέρου. Είναι εκείνος που έμεινε βουβός, όταν τα παιδιά τα δικά μας σφαγιάζονταν στο θυσιαστήριο του Πολυτεχνείου. Είναι εκείνος που έμεινε α­παθής, όταν εκατοντάδες τάφοι άνοιγαν για να δεχτούν τους νέους μας, που δεν έχουν γαλάζιο αίμα αλλά αίμα ελληνικό. Και είναι εκείνος που εσίγησε και πάλι, όταν στην Κύπρο σκάβονταν χιλιάδες άλλοι τάφοι για τα θύματα του πραξικοπήματος και της εισβολής, που ήταν έργο των προστατευομένων του. Και δεν μπορούσε να μη σιωπήσει. Γιατί και η επτάχρονη τυραννία και η σφαγή του Πολυτεχνείου και η τραγωδία της Κύπρου είναι τα τερατώδη παιδιά της δικτατορίας. Και η δικτατορία είναι το θετό και αντάξιο παιδί του Κωνσταντίνου.
Φίλοι μου. Όταν την Κυριακή θα φτάσετε στην κάλπη, πάνω από τον ώμο σας θα στέκουν οι σκιές μυριάδων Ελλήνων, που πέθαναν για την ελευθερία αυτού του τόπου. Ο αγώνας των περισσότερων απ’ αυτούς προδόθηκε ξανά και ξανά και το κυ­ριότερο όργανο της προδοσίας ήταν ο θρόνος, που μεταμόρ­φωνε τα κατορθώματα των αγωνιστών σε προνόμια της ιθαγε­νούς και της ξένης ολιγαρχίας. Στο χέρι σας είναι να μην προδώσετε μεθαύριο και σεις τους νεκρούς μας και τις θυσίες τους."
Αυτά μας "απηύθυνε" λίγο πολύ ο κ. Μάριος Πλωρίτης. Μία ομιλία βασισμένη σε ψευδή και ανιστόρητα στοιχεία. Η Αβασίλευτη προπαγάνδα στο 55% του Ελληνικού λαού δεν "καρποφόρησε". Πάνω από το 55% του Ελληνικού λαού υπερψήφισε την Βασιλευομένη Δημοκρατία αλλά το "νέο παρακράτος" δια ψυχολογικού εκβιασμού, ηθικού αποπροσανατολισμού και εκφοβισμού, απειλών και καλπονοθείας επεκράτησε με 69% η Αβασίλευτη Δημοκρατία.
Ο Μ. Πλωρίτης μιλά για μία ξένη δυναστεία και έναν ξένο δυνάστη τον οποίο ενδιαφέρει μόνο η εξουσία και η ζωή της δυναστείας του. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος δεν είναι άνθρωπος της καρέκλας και δεν είναι ξένος. Είναι ΕΛΛΗΝΑΣ!!! Μιλά ο κ. Πλωρίτης για μία δυναστεία που γέννησε μόνο κακά και συμφορές στον τόπο. Και όμως ΔΕΝ είναι δυναστεία συμφορών, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Μία οικογένεια που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην Πατρίδα. Είδαμε ποια ήταν και ποια είναι η κατάληξη μίας Αβασίλευτης "Δημοκρατίας" εν Ελλάδι. Δάνεια, ασυδοσία, κομματοκρατία, διεθνές ρεζίλεμα. Το 1932 επί Αβασιλεύτου, ο δήθεν "Εθνάρχης" αλλά μεταρρυθμιστής Ελευθέριος Βενιζέλος κήρυξε πτώχευση. Η ενδεκαετία 1924-1935 ήταν χαώδης. Δικτατορίες, ραγδαία αύξηση δημοσίου χρέους και ελλειμμάτων, μακρόχρονη πολιτική αστάθεια και τέλος μία πτώχευση που κατέληξε σε αλλεπάλληλες εκλογές και συνεχείς εναλλαγές κυβερνήσεων. Ο λαός πέρασε μία από τις χειρότερες καταστάσεις του. Τώρα είμαστε σχεδόν στην ίδια κατάσταση. Από το 1974 μέχρι σήμερα τι έχει επιτευχθεί. Το αποτέλεσμα της 38χρονης αυτής Αβασίλευτης μεταπολίτευσης είναι η κατοχή της χώρας από τις ξένες δυνάμεις και τους δανειστές μας, η πτώχευση, η φτώχεια και η πείνα του Ελληνικού λαού. Μιλά για απόφαση "αν ο αρχηγός του Κράτους θα είναι Έλληνας, που θα εκλέγεται από τους Έλληνες για ορισμένο χρονικό διάστημα, ή αν θα είναι ο κληρονόμος μιας ξένης δυναστείας, που την διόρισαν οι ξένοι και στάθηκε πάντο­τε όργανο των ξένων." Πότε οι Βασιλείς μας σταθήκαν όργανα των ξένων;;; Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ο ΙΒ΄ ο παππούς του σημερινού Βασιλέως Κωνσταντίνου υπήρξε όργανο των ξένων; Όχι βέβαια. Όπως και κανένας Βασιλεύς. Αντιθέτως, ο Βενιζέλος (κυρίως μετά τους Βαλκανικούς πολέμους) έγινε όργανο της ξενοκρατίας. Σήμερα οι πολιτικάντηδες μας είναι ανάξιοι της καταγωγής τους. Είναι ελληνόφωνοι, όχι Ελληνόφρονες, όχι Έλληνες!!! Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ηγέτες όχι από τενεκέδες και αλλόθρησκους
Μην βιάζεστε και υπακούετε στα αριστερά έντυπα. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος σύμφωνα με λεπτομερέστατες ιστορικές έρευνες κατάγεται από την ένδοξον γενεάν των Παλαιολόγων. Η προπαγάνδα σας έχει πια χρεοκοπήσει. Ο Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους ήταν Έλληνας. Τώρα είναι υποχείρια και ανδρίκελα των κομμάτων.

Μιλά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τι θα πει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Ελληνικός λαός, ο καθένας από εμάς. Εγώ, εσύ, αυτός. Ο καθένας. Ο Ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος. Αυτός εκλέγει, αυτός επιλέγει.

“Οι Έλληνες δεν είναι ακόμη ώριμοι για τη Δημοκρατία”  Η φράση αυτή του Γ. Παπαδόπουλου εν μέρει είναι σωστή. Όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά όλοι οι λαοί, όλα τα Έθνη, όλα τα Κράτη. Δεν υπήρξε ποτέ πραγματική δημοκρατία στον τόπο αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων. Π.χ. στην δημοκρατία της Αθήνας απαγορεύετο να ψηφίζουν οι πτωχοί, οι γυναίκες, δικαίωμα να εκλέγονταν οι δούλοι οι οποίοι και δεν ψήφιζαν, και το σπουδαιότερο όλων οι Βουλευτές δεν εξελέγοντο, αλλά εκληρούντο.

Την βία και την επανάσταση, μία επανάσταση όχι του λαού αλλά των αριστερών συμφερόντων, την δημιουργούν οι αριστεροί, ιδίως οι κομμουνισταί!!!! Μιλά για "πολυτέλεια του Θρόνου". Οι πολυτέλειες του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πολύ περισσότερες. Η αείμνηστη "Μάνα του Λαού", Βασίλισσα Φρειδερίκη περπατούσε στις κοπριές και τις λάσπες. Στον ΠτΔ στρώνουν το κόκκινο το χαλί, μην λερωθεί το παπούτσι του. Τι είναι; Θεός είναι;
Παραλληλίζει την δικτατορία με την Βασιλεία. Εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. ΕΝΤΕΛΩΣ!!!! Η Αβασίλευτη λόγω της έλλειψης Ανωτάτου Άρχοντος είναι δικτατορία-ασυδοσία-κομματοκρατία-μπανανία. Όταν από έναν λαό καταργείς την Βασιλεία, είναι σαν να τον αποκόπτεις από τον παρελθόν του και την ιστορία του. Λαοί και Κράτη χωρίς Βασιλεία είναι στο έλεος των διεθνών δολοφόνων.

Ο Κωνσταντίνος κατήργησε τον Παπανδρέου;;; Τι μπούρδα ήταν αυτή. Ξέχασε τον ΑΣΠΙΔΑ, τον Ανδρέα Παπανδρέου, την λύση για τους ΑΣΠΙΔΑ-Παπανδρέου που πρότεινε ο Βασιλεύς και ο "γέρος" προτίμησε την ρήξη.

Κατά τα έτη της Επταετίας υπήρχε αντίσταση. Οι οπαδοί όμως της Αβασίλευτης (που είναι κυρίως αριστεροί) μεγεθύνουν τα πράγματα. Δεν μπορεί να ονομάζει ο Μ. Πλωρίτης "κόλαση" την Γυάρο και την Λέρο. Εκεί πήγαν όσοι αντιστάθηκαν στο καθεστώς και όσοι σκότωσαν Έλληνες κατά τον συμμοριτοπόλεμο. "Θυσιαστήριο" το Πολυτεχνείο;;;; Αριστερές και κομμουνιστικές ιδέες για να εξουδετερώνουν τους αντιπάλους τους. Το Πολυτεχνείο ήταν στημένο. Υποδαυλίζονταν από τα κόμματα έξω από την Ελλάδα, τους πολιτικούς, τον Ιωαννίδη (!!!!), τους Αμερικανούς κα. Ο Παπαδόπουλος δεν έχει καμμία εμπλοκή όπως και ο Μαρκεζίνης και ο Αγγελής στην εισβολή του τανκ στο Πολυτεχνείο. Το απόγευμα της 16ης Νοεμβρίου 1973 ξένα κομάντο του ΝΑΤΟ ήλθαν στην Ελλάδα παράνομα και τέθησαν επικεφαλής των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Δυνάμεων έξω και γύρω από το Πολυτεχνείο και διέταξαν το τανκ. Παράλληλα, τον Παπαδόπουλο τον περικύκλωσαν τανκς στο σπίτι και του έκοψαν τα τηλέφωνα μη έχοντας επαφή με τον έξω κόσμο. Σε λίγους μήνες θα είχαμε εκλογές. 10 Φεβρουαρίου 1974. Στρατιωτικός νόμος είχε αρθεί, λογοκρισία εν μέρει, πολιτικοί κρατούμενοι αμνηστευμένοι, Συνταγματικό Δικαστήριο, μεταβατική πολιτική κυβέρνηση, Νέο Σύνταγμα. 

"Ο λαός και τα προοδευτικά νιάτα αγωνίστηκαν για την κατάλυση της Τυραννίας". Αυτά μαθαίνουν και διδάσκουν στα παιδιά οι εκπαιδευτικοί και προπαγανδίζουν μέσω των ΜΜΕ πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι. Τα νιάτα δεν χωρίζονται σε προοδευτικά και συντηρητικά. Είναι τα Ελληνικά. 

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

Η ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου