Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ"

Από διάφορα blogs άρχισαν τα σχόλια για την "Εθνική Ελπίδα". Παραθέτουμε μερικά εδώ:

1) "Καλα ρε καμμενοι πουστοβρωμοπαπαδες, ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ του Εθνους, η βρωμα σας ειναι αντιστοιχη με αυτην που αποπνεει ο βρωμερος κωλοεβραιος Σωτηροπουλος του Χελλας Πορδόδοξυ...   το καταλαβατε τι γραψατε παραπανω πουστοπαπες; Αμα ειναι φιλοβασιλικο, δεξιο και ορθοδοξο κινημα, πως εκφραζει ολους τους Ελληνες απο ολες τις τασεις;;;;;;;;;;;;; Σπαστικα ειστε ρε γαμιδια; Εκφραζει ΜΟΝΟ τους Ελληνες με φιλοβασιλικες, δεξιες και ορθοδοξες τασεις! Πουστοπαπαδες, πηγαιντε για πισωκολητα με την Σωτηροπουλου την πορνη της μπλογκοσφαιρας!!!"

Καταρχάς δεν είναι κόμμα Ιερέων η "Εθνική Ελπίδα". Είναι κόμμα του κάθε Έλληνα! Το δικό σου κόμμα! Εμείς φωνάζουμε να καταργηθεί το χαράτσι. Ποιος Έλληνας δεν θέλει να καταργηθεί το χαράτσι; Ποιος Έλληνας δεν θέλει να σταματήσουν οι περικοπές των φτωχών, των συνταξιούχων, των χαμηλόμισθων, των αναπήρων;;; Εμείς τηρούμε και διατηρούμε τις αρχές, τα ιδανικά που κληροδοτήσαμε. Τι θα πει "Ορθόδοξες τάσεις";;; Η Πίστις μας η Ορθοδοξία δεν συγκρίνεται με κόμματα. Εννοείται πως ίσταται υπεράνω κομμάτων. Εμείς απλά ως Βασιλόφρονες, κρατήσαμε ψηλά την Ελληνική Σημαία και δεν ανεχόμαστε η Πίστις μας να πολεμείται!!! Σε όλες τις απρόοπτες και κρίσιμες περιστάσεις και καταστάσεις μας βοήθησε ο ΘΕΟΣ και η ΠΑΝΑΓΙΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ μας προστάτευε και μας προστατεύει όπως και τώρα. Δεξιός είναι αυτός που σκέπτεται εθνικώς. Η Εθνική (= Δεξιά) παράταξη πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να επανενωθεί για το καλό της Ελλάδος. Η Ακρά Αριστερά τόσο χρόνια κατέλαβε τα Πανεπιστήμια, τα Σχολεία, το Θέατρο, τα ΜΜΕ και τα πάντα. Είναι μία αιτία και αυτή για την σημερινή κρίση που ταλανίζει την χώρα μας. Η Εθνική Παράταξη κατακερμαρτισμένη και διχασμένη από τον Κ. Καραμανλή (1974) δεν μοπόρεσε να αντισταθεί σ΄αυτή την "αριστερή λαίλαπα". Είμαστε ένα "πανελλήνιο πατριωτικό μέτωπο". Δεν είμαστε λαικιστές όπως οι Αριστεροί, ούτε (σοσια)ληστές όπως το ΠαΣοΚ, ούτε νεοφιλελεύθεροι όπως η ΝΔ, ούτε ναζιφασιστοειδή, ούτε πατριδοκάπηλοι. Κατά τ΄ άλλα (βρισιές κλπ)... ασχολίαστα.

2) "Δώστε ρε ελεεινοί την περιουσία των γλύξμπουργκ στο λαό, που κάνει και δικαστήρια στην ελλάδα για να μη χάσει τα χρυσά του κουτάλια και αφήστε την περιουσία των πολιτικών."

Πρώτον δεν ονομάζεται "Γλύξμπουργκ". Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος τους χρωστά τίποτα σ΄ αυτό διεφθαρμένο κράτος και στο σαθρό πολιτικό και πολιτειακό σύστημα. Βοήθησε και βοηθά πάντα την Ελλάδα. Ο Βασιλεύς εξαπατημένος τον Καραμανλή δεν επιστρέφει στην Ελλάδα. Όμως παρά το φαρμάκι και την προδοσία που τον πότισαν αγωνίστηκε για την Ελλάδα. Έκανε έναν τιτάνιο αγώνα για το εμπάργκο όπλων κατά της τουρκίας το 1974 και προ και μετά του δημοψηφίσματος!!! Οι πολιτικοί υποταγμένοι στο "σχέδιο" και μη θέλοντες τον Βασιλέα διότι ήταν Ορθόδοξος και "Ανώτατος ελεγκτής", δεν επιθυμούσαν την επιστροφή του και την Βασιλεία, για να κάνουν το πολίτευμα της Ελλάδος "Αβασίλευτη κομματική ασυδοσία". Έτσι και έγινε. Η Βασιλευομένη Δημοκρατία έλαβε πάνω από 55% και της το γύρισαν σε 31%. Ψυχολογικοί εκβιασμοί και καλπονοθεία κυριάρχησαν στο δημοψήφισμα παρωδία του 1974. Έπειτα ο Βασιλεύς δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. Τον Φεβρουάριο του 1981 πεθαίνει η Βασίλισσα Φρειδερίκη και ο Καραμανλής σαν ΠτΔ και ο Ράλλης πρωθυπουργός πλέον απαγορεύουν να πραγματοποιηθεί η κηδεία στην Ελλάδα!!! Τελικά, ο Βασιλεύς ήλθε στην Ελλάδα για να κηδέψει την "μάνα του λαού". Μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο έσκυψε και φίλησε το χώμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από το 1981 μέχρι το 1993 δεν επενέβη πουθενά. Όμως τον Αύγουστο του 1993 επιστρέφει στην Ελλάδα με την οικογένεια του για διακοπές. Επισκέπτεται Θεσ/νίκη, Άγιον Όρος, Φλώρινα, Αθήνα και στην θάλασσα όταν ταξίδευε βρίσκονταν από πίσω του πολεμικές τορπίλλες με την πρόφαση πως "ήλθε για να ανατρέψει το πολίτευμα"!!! Ο άνθρωπος ήλθε για διακοπές με την οικογένεια του και αυτοί φοβόντουσαν μην ανατραπούν. Αγωνίστηκε για την Ολυμπιάδα του 2004 και το ευχαριστώ τον δήμευσαν την περιουσία. Μετά από την προσφυγή του στο Ευρωπαικό Δικαστήριο ζητά αποζημίωση από το Ελληνικό Κράτος. Γιατί; Όχι για να ληστεύσει τον λαό, να του πάρει χρήματα, αλλά γιατί ο Σημίτης και το πατσοκ επειδή τον φοβούντουσαν και τον φοβούνται τον δήμευσαν την περιουσία. Του δίδει την αποζημίωση και επιστρέφει πάλι τα χρήματα στον νόμιμο κάτοχο του, τον Έλληνα φορολογούμενο. Πως; Με το Ίδρυμα Άννα-Μαρία εχόντας ως σκοπό να βοηθά ομάδες ταλαιπωρημένων Ελλήνων από φυσικά ή άλλα αίτια. Ο Βασιλεύς πάντα βοηθούσε και βοηθά την Ελλάδα. Όπως, το 2007 ήταν αυτός ο οποίος προσέφερε τα περισσότερα χρήματα για την αποκατάσταση των ζημιών στην Ηλεία κατά την μεγάλη εκείνη πυρκαγιά. Έκτισε σχολεία και παραδοσιακά σπίτια των Αγωνιστών του 1821 στο Σούλι, αγόρασε πυροσβεστικά οχήματα στην Βέροια και άλλα πολλά. Τον Σεπτέμβριο του 2010 επεσκέφθη την απεργία των ιδιοκτητών των φορτηγών. Έγινε δεκτός με ζητωκραυγές και με εκδηλώσεις αγάπης.

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΙΛΑΡΕΣ.
ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΛΑ 2.500.000.000 ΔΡΧ.
Η "Γ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.


3) "Σλόγκαν τους "η εποχή των μεγάλων ηγετών σε αντίθεση με την εποχή του σήμερα"

Πρέπει το κόμμα μας να το πει. Όλοι το λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου